FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 5
miracol11 spune:
multumesc pt gandurile bune fetelor...grabiela, fumi
Teli, multumesc mult, sunt sigura ca a doua incercare va fi cu noroc pana la final pt mine!...cum esti cu sarcina?bafta la eco...sa vezi si tu bebeii...pupici
Astept un "miracol" curand...
irilac31 spune:
Salut fetele, ieri n-am mai fost in stare sa intru sa va scriu, doar v-am citit aseara pe fuga, nu stiu ce-i cu oboseala asta pe mine
Bichi, felicitari pt pereche ce poate fi mai frumos decat un baiatul mamii si o fata tatii . Multa sanatate iti doresc, sarcina usoara mai departe. ce mai zice dr tau de col, e ok, la locul lui?
Tusferi ...mai la ce beta ai tu acolo, esti sigura ca ai pus doar 2 ? Felicitari, eu zic ca in mod sigur ai 2 grasani prinsi bine de tot
Apalina, ma bucur enorm ca sunteti bine, nu mai este mult si iti vei vedea frumusetea, te-ai hotarat cum vei naste?
Fetelor, chiar daca reusim problemele nu se termina, fiecare etapa e cu temerile ei si cu stresul ei dar cu ajutorul lui DD vom trece cu bine peste toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
irilac31 spune:
Amalia, eu una as opta sa fac histero cu anestezie generala. Eu sunt si mai fricoasa si nu suport deloc durerea. Chiar daca este pt diagnostic se poatra transforma in una operatorie daca gaseste ceva....si nu cred ca ai sa suporti sa ti se faca pe viu. Eu dupa histero am mai stat 1 ora la clinica sa-mi revin apoi am plecat dar dupa ce am ajuns la pensiune am mai dormit vreo 2 ore.Unde am facut eu iti zicea din start ca nu ai voie sa conduci, ca totusi inca esti ametita dupa anestezie. Poate e bine sa vina cineva cu masina dupa tine si in ziua aia sa stai acasa linistita in patut. Iti tin pumnii pt luni, mergi fara frica ca nu e asa o interventie de speriat si nu doare. Iti doresc din suflet sa nu gaseasca nimic dr acolo, sa fie curat totul si sa faci cat mai repede ET.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick rodica la control insemnand ce? control "cu mana"? mie nu mi-au facut decat eco.... |
Nici nu prea e i dicat sa faca control cu mana, si sa umble pe acolo. Mie doarprima data mi-a facut endo vaginal, apoi doar pe burta. In momentul cand am avut contractiile alea urate atunci mi-a facut control cu mana sa verifice colul si o eco vaginala sa-l masoare...atat
Ma bucur ca si la tine totul merge bine
22+
amaliaro spune:
Iri si eu m am gindit la fel sa fac generala ca daca gaseste ceva sa continuie sisa nu ma doara vreau sa fac tot ce trebuie ca vreau 2 gemenasi asa a dat comanda nasicul Bogdan (cel care mi a dat cei 2000 de euro)deja a gasit si locatia de botez (http:www.restaurantul-latin.ro)deci azi m am bucurat ca l am gasit mai bine va dati seama ca dupa un accident vasculat la 37 de ani nu este chiar usor acum si a gasit cu ce sa se ocupe
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Teli, tu cate saptamani ai acum...asteptam pereche si de la tine
Dragelor, nu vreti sa actualizam si prima pag? Sa fie trecute si noile reusite si cele care urmeaza....ce ziceti? Sunt f multe reusite la noi dar listuta cu reusite cam mica.
22+
irilac31 spune:
Am uitat sa schimb sapt
23+
tusferi spune:
Iri, la fel a zis si iubi al meu sigur n-au scapat 3?
Cred ca le-a priit foarte mult aerul de munte de dupa transfer, au crescut mari grasunii!
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
rodica.marin spune:
Smaick, nu a fost control ginecologic, m-am programat pentru ca nu aveam medic in oras, eu ultimele tratamente, incrcari, fiv-uri le-am facut la Sibiu.
Gandindu-ma ca se poate intampla orice, am zis sa am pe cineva aici. Mi-a fost teama de control pentru ca nu eram in stare sa ma opun, dar nu s-a pus problema, mi-a facut ecograf, si a zis sa merg vineri sa discutam din nou, dupa ce am rezultatul de la intravaginala.
Imi este teama, ma gandesc ca e prea devreme, dar asta e, voi merge maine.
tusferi spune:
Rodica, multa bafta azi! Iti tin pumnii!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11