FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia DOAMNE AJUTA!!!! Tin pumnii sa devii burtoasa din prima incercare cu 2 bebei bucalati

Bichi lista e mai lunga, am uitat sa trec si tratamentul pt tiroida 50 mcg /zi si problema sotului . Sunt captusita bine dar nu ma las

Irilac felicitari pt bebele tau descurcaret

Miracol nu tb sa mai iei inca o pastila? Eu asa stiam ca se mai ia una la 12 ore.

Smaik tu ai gemenasi? Parca era doar unul cand am plecat eu in CO.

Danny te felicit pt ca ai rabdare pana la 7 sapt, eu nu as rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Irilac iubita testul cu 100ml glucoza se face doar o data iti vine sa cand il bei) si daca o singura valoare nu este buna inseamna ca ai diabet gestational.
Eu am valori bune la glicemia initiala si cea dupa 2 ore, e mare doar cea dupa o ora.
Mi-a dat o dieta stricta de 1.800 calorii pe zi, fara nimic dulce, doar 2 biscuiti obisnuiti dimineata si aparat de masurat glicemia dimineata si la o ora dupa ce am mancat, dar vad ca si asa glicemia nu scade!!
Ar trebui sa fie pana in 130 si eu am in jur de 150!
Vineri am vizita cu diabetologa si sigur imi va da tratament
Imi vine sa innebunesc cand ma uit la dulapiorul meu cu bunatati!
Amalia totul decurge bine, ai in ingeras care se roaga pentru tine!
Noi2 multa bafta pentru saptamana viitoare, sa vii acasa cu bebei lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bichiasa este ma smnt protejata de DD si stiu ca totul va fi bine cu incredere in DD
hatching embrional ce parere aveti ajuta?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper Doamne Ajuta si tie si latoate fettele

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Noi iubita,D-zeu sa fie cu tine si sa te ocroteasca ca sa te intorci acasa cu puiutii.Doamne ajuta!!
Bichi,imi inchipui ce greu poate sa-ti fie cu regim mai ales fara dulciuri.Eu mananc in fiecare zi cate o prajitura,caci pur si simplu i-mi ploua in gura si inghit in sec la greu.Ar fi un calvar sa nu pot manca dulce.
Matusica,toate energiile pozitive si-au dat mana ca sa te ridice cat mai sus in realizari,asa dupa cum este si sufletul tau mare!Pupici
Ma duc sa fierb fasolea cu ciolan afumat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

DannyM imi poti detalia, te rog frumos, cecosturi au procedurile la Unica, detaliat, daca se poate: cat ai platit avansul, cat ai platit pana la punctie, daca tratamentul donatoarei e inclus in acesti banuti, cat platesi dupa ET si cat platesti pentru embrionii pe care-i vei congela?
Multumesc frumos!

matusico succes maxim in continuare!

miracol imbratisari calde

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
dannyM felicitari!!!!!!!!!!!!!!! sarcina usoara iti doresc
amaliaro, noi2 bafta maxima
miracol cuvintele sunt de prisos
rodica curaj si eu am avut 2 embrioni prinsi, unul s-a oprit din evolutie dar celalalt a crescut bine merci (sper aici ti-am raspuns si tie)
tusferi, ivisor va asteptam cu eco
ari ce te-a apucat cu Unica?
pup si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Aristica,la Unica procedura Fiv+icsi este de 4900 euro in care sunt incluse toate costurile donatoarei,se mai plateste in plus 80 euro pentru proba de sange pe care o face sotul,medicamentele au costat 251 euro=5231 la care se adauga 300 euro cryogenarea embrionilor +ca o sa cumperi de la farmacie utrogestanul si augumentinul si te mai costa 100 euro.Se mai plateste si injectia de pregnil care se face in ziua ET-ului,dar nu mai stiu cat a costat.Avans ei nu cer,se plateste in ziua punctiei.Astea sunt cheltuielile pentru fiv la care mai pui si cazarea,drumul si mancarea.Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Smaick iti multumesc mult pentru incurajare.
Astazi am repetat beta si stau in stres pana primesc rezultatul.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaikule sti doar ca strang informatii pentru mai multe variante, de la mai multe clinici, mai ales ca ma gandesc, ca daca nu se prind embrionii congelati, ar fi o idee sa incerc si cu ovo. Cand prind putintel timp liber, mai intreb, mai completez la informatiile mele, ca acusica vine toamna si plec la Brno, dar nu vreau sa cad daca vad iar beta negativ, ci vreau sa-mi fac imediat planuri
dannyM multumesc mult de tot pentru informatii. La ovo donate veti sta in jur de o saptamana la Brno?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput