FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

tusferi , multumesc
noi2 , bafta! o sa vez ca o sa fie bine!
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Offf acum am vazut cat e ceasul, dar sa stiti ca eu cand m-am pucat sa va scriu era ora 10 de asta v-am zis buna dimineata

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele!
DUMNEZEU ESTE CU MINE PRETUTINDENI SI MA IUBESTE
Am rezolvat azi tot ce aveam de rezolvat lucruri chiar imposibile adica tratamentul meu si al donatoarei si spun imposibil pt ca depozitele de medicamente sunt mai toate inchise si farmaciile au lipsa de medicamente si tratamentul meu si al donatoarei ma costa 70 de euro Gonal aici este gratuit te duci cu 1 eco 1 anaiza la tompe daca sunt permeabile in cazul meu medicul a scris ca am alergie la substanta respectiva si am facut histero ca sa nu mai dau alti 400 la ferificare trompe si spermograma lui iuby si iti da gonal gratuit adica il plateste statul la analizele ce le mai aveam de facut tp trombofilie si NK care ma costau 500 mi a scris medicul niste analize pe care pe suporta statul dar mie imi face ce analize am eu nevoie deci cum am spus DUMNEZEU MA IUBESTEzile astea aflu amanunte despre donatoarea mea inaltime culoare ochii si ce alceva ma mai intereseaza stiu doar ca are 23 de ani deci fetele char am intrat in linie dreapta multumesc lui DD pt medicul pe care il am l a un mment dat i am zis sa imi scrie mai multe medicamente pe reteta sa ii dau si lui miracol este un super OM

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Amalia, ma bucur din tot sufletul meu ca ai reusit sa rezolvi...de acum tot inainte cu optimism . Adevarul e ca ai un dr de milioane, rar asa dr, la noi sincer nu stiu daca gasesti asa ceva....doar sa fi fost vreo cunostinta 'ceva apropiata sa faca astfel de gesturi. Te pup si astept si eu cu nerabdare detalii despre donatoare ....parca as face eu

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+

Mergi la inceput

irilac31sunt tare mindra de el cind eram in salon si asteptam sa ma ia la sala de operati a venit el la mine in salon si ma simntit ca eram putin stresata si sa ajezat putin linga mine pe pat ma mingaiat putin pe per si pe urma ma pupat si a zis hai totul o sa fie bine ai sa vezi si o tipa care era in salon cu mine impediat mi a cerut nr lui de delefon cind a auzit cit mi a luat mie medicul pt histero de la 500 mi a lasat la 200 deci cu spitalul privat ma costat 538 de euro si tipa a platit doar medicului ei 1700 de euro a inebunit cind a auzit v am spus am fost la multi medici dar la el m am oprit pt ca este un mare om cind am dat un search pe googlul grecesc nu a fost femeie care sa nu zica un mare OM deci asa m am hotarit eu sa continui cu el

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

matusico, multa bafta !!!
si sa dea DD sa devii mamica in curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, ce mult ma bucur pentru tine...ca toul merge asa cum ai planuit....meriti sa fii fericita si implinita pentru ca ai o bunatatea in suflet ce trebuie rasplatita!...e clar ca Dumenzeu e cu tine si te iubeste si sunt convinsa ca totul va fi bine in cazul tau!.......Dumenzeu iti rasplateste acum bunatatea, si faptele bune ce le-ai facut cu mine si cu celelalte fete de aici!
si eu sunt f multumita de dr, si nu am cuvinte sa ii laud profesionalismul....sunt convinsa ca si la mine in tura doi va fi totul bine pana la capat!

irilac31, multumesc pt incurajari...sa speram ca il elimin natural...ce e si viata asta!....ma rugam cu ardoare sa se lipeasca bine bine de mine macar un bebel...si acuma il rog cu lacrimi amare sa se dezlipeasca natural...si sa nu ma chinuie mai rau...e dureros...insa ce imi e dat sa traisc voi trai!!...daca Dummenzeu vrea sa ajung la chiuretaj...stie el de ce...

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

noi2,....curaj...mergi cu sufletul impacat ca totul va fi bine pana la urma!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna fetele!!
Miracol,suntem alaturi de tine, si ne rugam pentru tine ca totul sa decurga natural fara interventie chirurgicala.
Wish,incearca si scrie la Unica si intreaba daca pot sa dea altceva in locul progesteronului injectabil.Trebuie sa fie si alta posibilitate,nu?Incearca ca nu ai nimik de pierdut si pana in decembrie esti si gravi.Bafta multa!
Matusica draga,felicitari pentru rezultatul bun de la histero.Urmeaza acum pasii cei mai importanti,Doamne ajuta!!
Tusferi,inca nu am facut nici un eco,astept pana pe 10 septembrie cand fac 7 sapt de sarcina ca sa ascult direct inimioareleAm avut pana acum curiozitatea la cote scazute,m-am controlat foarte bine,mai ales ca m-am lasat si de fumat si am avut mintea ocupataMi-e si frica sa ma bucur,pana nu vad inimiarele batand stau cu sufletul la gura.
Pupici la mamici,la pitici si la viitoarele mamici!

Mergi la inceput

dannyMtotul va fi bine ai sa vezi si ai sa auzi inimioarele

amalia tsakoniati

Mergi la inceput