FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui miracol11

Doamne, multe mai trebuie sa indur,si prin multe mai trebuie sa trec...ca pana la urma sa am si eu o bucurie in brate~!
am sa va tin la curent cu evolutia mea, deocamdata dr a zis ca nu e infectie...insa doamne fereste mult nu mai pot sta....saptamana asta trebuie sa rezolv problema asta....il rog mult pe bebeca asta...sa se elimine natural...si i-am promis ca nu o sa-i uit pe nici unu...si ii voi pomenii mereu...il rog sa lase locul liber si curat si pregatit pt fratiorii lui...

Astept un "miracol" curand...

buna seara si ma iertati ca intervin aici,,recunosc mi-e drag sa va citesc
Miracol, imi pare tare rau,,cuvintele sunt prea mici in situatiile astea..
Nu te stresa ca nu e vorba de vre-o infectie atat de repede,,eu cred ca o sa se elimine dupa Artrotec.
Eu am facut chiuretajul la 5 sapt dupa ce inimioara lu bb s-a oprit:-(( am asteptat sa se elimine singur, facut efort, bai fierbinti...
Nici macar nu am sangerat deloc,(bb a fost prins atat de bine ca si mie mi-a zis dr ca as fi dus sarcina fara probleme pana la capat,dar...) iar atunci s-a intervenit chirurgical. Dr imi spusese ca abea dupa 2luni e pericol de infectie...
Va fi bine si la noi intr-o zi, trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, Jaguar, sper multumesc....sper sa il elimin singurica...doar atat ma rog!va doresc si voua ce imi doresc eu mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimi,
Rodica , ma bucur ca esti bine si tu si bebele! Doamne ajuta!
Miracol
salutari la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna dimineata!
Wish42, bun venit printre noi si sa iti implinesti wish-ul cat mai curand!
fumi, bafta la eco mamar!
DannyM, ce faci, cum te simti, ai fost la vreo eco?
Amalia, esti pregatita pentru a deveni mamica! Curand iti vine randul sa iti iei puiutii acasa
Din pacate nu cunosc pe nimeni care sa aiba ceva relatii la Floreasca, nu am deloc relatii in lumea medicala. Eu cand am o problema, ori ma duc dupa ce fac un search pe net, ori, mai nou, ma duc unde se nimereste, la Medlife, ca am abonament... Multa sanatate prietenului tau. Eventual sa mearga cineva din familia lui la Floreasca si sa il abordeze direct pe Branisteanu...
Iri, ma bucur mult ca bebe e bine si ca s-a "descurcat". E descurcaret
Rodica, ma bucur ca ne-am auzit aseara! M-am tot gandit la tine
Miracol... ufff... Or sa treaca si astea pana la urma. Iti tin pumnii sa se elimine natural si sa pregatesti culcusul pentru bebelinii tai!
Coccolino, Teli, Bichi, ce mai faceti, ce mai ziceti?

Pup toate fetele si sa aveti o zi usoara!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...azi nu am mers la munca de frica sa nu ma apuce pe drum pe undeva si ce ma fac?...si uite ca stau acasa, si culmea nu mai am nici o durere si nici o reactie ciudata....ieri dupa ce am luat medicamentul au inceput niste contractii mai usoare ca cele de luni...
imi e tare groaza ca pana la urma ajung la chiuretaj...care dintre voi ati avut asa ca mine?si cat timp dupa interventie nu ati avut voie sa ramaneti din nou insarcinate?....termenul meu limita de o noua gravideala ar fi decembrie, maxim ianuarie pt ca in locul meu la servici se intoarce o colega ce e in concediu de crestere a copilului, si ea se intoarce anul viitor in mai...si eu vroiam ca atunci sa plec eu...deocamdata dumenzeu nu are acelasi planuri pt mine, asa cum mi le-am facut eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor!

cele care ati luat CYCLOPROGYNOVA ce culoare a pastilei ati folosit?

la Femoston am inteles ca cele caramizii.

dupa Et ai voi sa bei cafea sau sa mananci ciocolata?

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
DannyM felicitari!!!
Iti urez sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Wish42 bine ai venit printre noi!
Sper iubita esti cu adevarat bogata , nu-ti lipseste nimic pe lista ta de probleme!
Miracol cat de ciudata este viata...
Aceeasi situatie am trait-o si eu anul trecut, cu o sarcina oprita la a 6-a saptamana. La inceput ma rugam sa se lipeasca si sa fie totul bine, apoi ma rugam ca sa-l expulzez singura, sa nu ajung la chiuretaj, caci stii si tu ce probleme sunt dupa aceea.
Simteam ca mor cand vedeam acel minuscul punct pe monitor, lipit bine, care ar fi putut fi copilul meu...
Mie mi-au dat METHERGIN picaturi si am reusit sa-l elimin singura.
La cate incercari ne supune viata....
Amalia matusico, esti pregatita sa devii mamica, pregatesti culcusul bine!
Fetelor va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna fete dragi,
o sa imi cer scuze ca nu am deloc timp de scris acum inainte de plecare, insa va citesc cu drag cand prind o clipa libera.
Sa va spun ca de azi intr-o saptamana vom fi la Reprofit. Abia asteptam. Azi am facut eco si deja endometrul are 8 mm si este trilaminar. Sper sa il putem pastra asa pana la embriotransfer. Nu am niciun simptom de la dipherelne sau de la estrogeni, doar foarte foarte multe emotii ca nu stim cum va fi. Dar nici sperante nu ne facem si incercam sa ramanen cat mai calmi, ca in caz de nu, sa nu fie caderea libera prea mare. Doamne ajuta!
Va pup si ma rog sa fie bine pentru noi toate!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimi fetele
Miracol, iubita, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin clipele astea....si asa durerea era mare, sper din suflet sa se elimine totul natural, sarcina e micuta si sunt sanse mari sa nu trebuiasca sa faci chiuretaj. Au fost cazuri cu sarcini mai avansate care s-au eliminat natural, poate ajutat si de pastilele astea corpul tau va reactiona si va respinge embrionasul. F bine ca nu te-ai dus la servici, ma rog sa te intareasca DD sa treaca cat mai repede perioada asta. Ai sa vezi ca la anul pe vremea asta ce burtica rotunda vei avea
Rodica, ma bucur ca sunteti bine amandoi, Doamne ajuta sa decurga de acum totul bine si sa nu mai aveti astfel de episoade
Amalia, tu cum te simti?
Bichi, cand trebuie sa repeti testul ala de glicemie? Si eu trebuie sa-l fac si tare frica imi este de el. In ultima vreme mananc f mult dulce, parca nu ma pot opri Ce fac bebelasii?
Coco, alina-alba....nu mai spuneti nimic?
O zi frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Tusferi, tu ce mai faci, cand mergi la eco?
Paunas, eu si acum beau cafea...daca o pot numi asa....f putina cafea cu muuuuuult lapte. De cioco nu ma pot desparti...asa ca eu am papat tot ce am poftit

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
23+

Mergi la inceput