300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Dar ce importanta are cum se numesc? Eu gust strugurii si daca imi plac cumpar, nu ma intereseaza cum le zice, din ce limba vine soiul, cine l-a inventat si cum l-a altoit
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ela_04 spune:
Azi in piata Sudului.
kapia 3,4,5 lei/kg in functie de marime.
ardei gras 3 lei, am neg. si la 2 lei
rosii 2,3,4,5 lei la alegere...tot in functie de marime
dovlecei cam 1/leu
telina cu frunze 2 lei buc. medie.
prune 2 lei
piersici 2 si 2,5 lei
Am luat rosii pt iarna 5 kg cu 2,5 si 5 kg cu 2lei
ardei gras 5 kg cu 2lei
kapia 1kg cu 1,5 pt tocat la iarna...erau loviti dar de ciorba merge
mie imi place sa mai negociez cu taranii asa ca au mai lasat si ei, am mai cumparat si eu ca ei...
+28
Dianami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Aoleeeu, n-ai citit cat de nocive sunt?! Au fost si stiri la tv acum vreo 2 ani pe tema asta, si topice garla pe DC. Ii luasem si eu fetei, ca erau "in trend", noroc ca numai cateva luni le-am tinut in camera pana sa le arunc cu ura da' oricum mi-a fost ciuda ca am expus-o la asa otravuri! IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca, Manumanu, sunt si covorase fara formamida, se gasesc pe Amazon sau pe site-ul Softtiles (eu de aici le-am luat anul trecut, traseu greu, le-a primit cineva intr-o baza din Germania si de acolo cu altcineva cu masina, sunt voluminoase, eu am 12 buc).
Oricum, pana acum s-au retras doar din Belgia si Franta din cate stiu, iar marii producatori de jucarii fac mai toti covorase fara formamida pt. ca altfel nu vand.
La noi oricum nu se gasesc nicaieri placi asa mari, ci doar pachetele din acelea mici cu cifre, litere, animale, etc, facute cine stie pe unde.
Am vazut unele dragute pe Softtiles, imita parchetul, daca nu vreti ceva prea colorat sunt f bune acelea. Si sunt si pe 2 grosimi.
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Mno, ma bucur ca ma monitorizezi atent, da' habar n-ai ce am vrut sa spun eu, asa ca interpretarile deplasate iti apartin, cu tot cu virgulele introduse aiurea si cu semnelele alea de exclamare cu care se termina toate propozitiile tale, cum bine a observat cineva IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Mey nu te monitorizez!N-as avea de ce,nu avem preocupari comune!
Dar eu asta am intzeles din interventzia ta,ca ai citi printre rinduri(si n-ar fi prima oara!!!!!),a propros cum se scrie ceasla in engleza ca eu n-am terminat literele?(partea celalata cu virgule si semne de exclamare mi-o asum, desi e de raporat la moderator)
Buna diminetaza androixo!Sa ai o zi buna!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
tzatza vacii allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Eu stiam de tzatza caprii!
Dana
Mik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Eu stiam de tzatza caprii! Dana |
Da' de sini de madona ai auzit ?
andacos spune:
Nu!
Recunosc ca mie-mi plac strugurii aia lunguietzi(tzatza caprii )de preferintza albi!Alte soiuri nu ma atrag!
Dana
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Buna diminetaza androixo!Sa ai o zi buna! Dana |
U2 Acum cine citeste printre randuri?
Hai s-o lasam cu randurile astea, uite mie imi place sa vorbesc pe sleau: lasati-o pe Selene in pace, nu ca nu pot dormi de grija ei, dar pe bune, devine plictisitor orice subiect in care ii dati cu rigla peste degete.
Asta nu e un subiect despre unde isi face Selene cumparaturile si cat de cool se simte ea ca cheltuie 2 lei mai mult in kaufland decat in piata si ca-si cara baxul de apa cu maxi taxi. Incep sa ma plictitsesc pentru ca si ei ii place sa fie in centrul atentiei pe cat va place voua sa o luati la rost.
Hai ca ma duc sa vad ce tzatze gasesc in piata, nu am gustat struguri pe anul asta dar m-ati inebunit cu ei.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
cellia78 spune:
Buna de dimineata!
Interesant subiectul! Ma dau acuma in fapt ca va citesc de la prima pagina, capitol anterior. Mi-am notat si eu niste idei....
Invat de la voi.
Eu pana de de curand nu mergeam la cumparaturi cu lista; si evident, cheltuiam.......
Ei, de cand cu lista, e altceva, e mult mai bine, asta cand reusesc sa nu ma abat. In ultima vreme nu ma mai abat, ca-mi rog sotul la intarea in supermarket sa nu ma lase sa fac abateri si el de-abia asteapta
Ca el de ani de zile ma toca la cap cu lista.
Binenteles, acum imi repeta de mii de ori pe drum catre casa "ti-am spus io"
Ela, cred ca suntem vecine. Ca si eu tot la Piata Sudului merg; adica stai, merg la doua piete (nu amandoua de-o data, cand una, cand alta, depinde care e in drum); aia de la spital e mai scumpa, cred ca stii asta; mai negociaza , dar e scumpa. Aia de la Big e mai ok ca preturi, dar nu toti te lasa sa-ti alegi marfa. Dc nu ma lasa, nu cumpar si basta. Dar acolo am gasit eu rosii bune, drept e ca la 3,5 lei-4 lei/ kg; din alea "grase", coapte, super-bune la salate.
Spunea cineva aici de amestecul de legume de la Sanovita. Si eu cumpar de-ala. Am vazut ca la Cora e vreo 10 lei; eu il cumpar de la Plafar, cu 6,5 lei.
Si, pt ca spuneati de Lidl, mai mergem uneori si acolo. De acolo imi place iaurtul grecesc, marca lor.
Inchei, fata vrea afara cu mine, nu cu mamaie. Nah! Ma execut imediat.