300 lei - capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Uaaaau!! Felicitari!
Eu cred ca luna viitoare vei sta si mai bine.

La mine luna asta nu a fost concludenta ca stau la mine mama si nepotica mea.
O sa incerc sa fac si eu o adunare luna viitoare.
Oricum, am pus deja castravetii, gogosarii, am facut zarzavatul de ciorba. In noul congelator am deja un sertar ocupat cu vinete coapte, unul cu ardei capia copti, unul, mai precis jumate, cu ardei grasi inmuiati la cuptor, fara cotoare, pregatiti de umplut, jumatea ailalta cu ardei grasi proaspeti, tocati, pusi la pungi pentru tocanite si alte necesitati
urmeaza in septembrie conopida de pus oparita la pungute si nu mai am idei momentan
a, ba da, o sa mai urmeze dulceata de gutui, cand s-or coace
sper ca pe iarna sa compensez marirea facturilor cu ce am pus acuma ieftin la congelat si murat si conservat

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat

Uaaaau!! Felicitari!
Eu cred ca luna viitoare vei sta si mai bine.

La mine luna asta nu a fost concludenta ca stau la mine mama si nepotica mea.
O sa incerc sa fac si eu o adunare luna viitoare.
Oricum, am pus deja castravetii, gogosarii, am facut zarzavatul de ciorba. In noul congelator am deja un sertar ocupat cu vinete coapte, unul cu ardei capia copti, unul, mai precis jumate, cu ardei grasi inmuiati la cuptor, fara cotoare, pregatiti de umplut, jumatea ailalta cu ardei grasi proaspeti, tocati, pusi la pungi pentru tocanite si alte necesitati
urmeaza in septembrie conopida de pus oparita la pungute si nu mai am idei momentan
a, ba da, o sa mai urmeze dulceata de gutui, cand s-or coace
sper ca pe iarna sa compensez marirea facturilor cu ce am pus acuma ieftin la congelat si murat si conservat

Cum? Spune-mi si mie.
Eu ii puneam cruzi la congelator ptr umplut.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

iei ardei grasi de marime medie (cei rosii sunt mai dulci la gust, eu iau asortati de obicei), ii speli, le scoti cotoarele, ca si cum i-ai umple, ii stergi cu un prosop sau ii lasi la uscat, dupa care ii asezi pe o tava de cuptor
cuptorul se preincalzeste cam la 150-180 grade (o temperatura mica spre medie), ca sa nu se arda
ardeii se lasa la cuptor pana se inmoaie putin, avand grija sa ii intorci de pe o parte pe alta
nu trebuie sa se coaca, sa se arda coaja, doar sa se inmoaie, eventual poti sa ii lasi sa se rumeneasca foarte putin
dupa ce se racesc o sa fie mai moi decat ii vezi tu cand ii scoti
se pot baga doua tavi una peste alta, cea de sus se va face mai incet, cam la 2 tavi facute pe raftul de jos se face una pe raftul de sus, dar mai salvezi din timp
se scot, sa lasa sa se raceasca si se inghesuie bine in pungi
in pungi pui ca numar cat estimezi ca gatesti o data, ca sa dezgheti o punga pentru o mancare
se arhiveaza mai eficient decat cruzi, pentru ca nu mai sunt casanti si se pot turti, iar in mancare au un gust deosebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat

iei ardei grasi de marime medie (cei rosii sunt mai dulci la gust, eu iau asortati de obicei), ii speli, le scoti cotoarele, ca si cum i-ai umple, ii stergi cu un prosop sau ii lasi la uscat, dupa care ii asezi pe o tava de cuptor
cuptorul se preincalzeste cam la 150-180 grade (o temperatura mica spre medie), ca sa nu se arda
ardeii se lasa la cuptor pana se inmoaie putin, avand grija sa ii intorci de pe o parte pe alta
nu trebuie sa se coaca, sa se arda coaja, doar sa se inmoaie, eventual poti sa ii lasi sa se rumeneasca foarte putin
dupa ce se racesc o sa fie mai moi decat ii vezi tu cand ii scoti
se pot baga doua tavi una peste alta, cea de sus se va face mai incet, cam la 2 tavi facute pe raftul de jos se face una pe raftul de sus, dar mai salvezi din timp
se scot, sa lasa sa se raceasca si se inghesuie bine in pungi
in pungi pui ca numar cat estimezi ca gatesti o data, ca sa dezgheti o punga pentru o mancare
se arhiveaza mai eficient decat cruzi, pentru ca nu mai sunt casanti si se pot turti, iar in mancare au un gust deosebit

Multumesc, asa am sa fac.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Si eu iti multumesc Carmencat!Ce rau imi pare ca nu am stiut mai devreme!...

Mergi la inceput

cu mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hello fetele....back again ..cu o gaura uriasa in buget...700 ron pe mancare in cinci zile.....numai pentru Eva,care a refuzat totul.Nu i-a placut nimic,a fost tot timpul mofturoasa,plangacioasa,a aruncat cu gratarul dupa chelner....offf.....nu a vrut nimic nimic nimic...trei drumuri am facut la carrefour doar doar i-o place ceva....nimic....nimic....apa e mare,nisipul e cald,nu-i bun,de mancat nic`...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Eva,care a refuzat totul.Nu i-a placut nimic,a fost tot timpul mofturoasa,plangacioasa,a aruncat cu gratarul dupa chelner....offf.....nu a vrut nimic nimic nimic..

...macar l-a nimerit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Hello fetele....back again ..cu o gaura uriasa in buget...700 ron pe mancare in cinci zile.....numai pentru Eva,care a refuzat totul.Nu i-a placut nimic,a fost tot timpul mofturoasa,plangacioasa,a aruncat cu gratarul dupa chelner....offf.....nu a vrut nimic nimic nimic...trei drumuri am facut la carrefour doar doar i-o place ceva....nimic....nimic....apa e mare,nisipul e cald,nu-i bun,de mancat nic`...

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Eumada , cred ca ai de lucrat serios la educatia copilui tau.....Si la tine sa ai grija ce va face, ca asa nu se va integra niciodata intr-o comunitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am plecat cu ea bolnavioara,sperand ca-si va reveni...avea febra si spunea ca o doare burta,plus ca a fost o schimbare majora...alt loc,alta camera....nu spatiul cu care e ea invatata....plus drumul are a stresat-o......e normal sa fie agitata...iar cu mancarea,daca nu stii Ab nu comenta.Cred ca am peste 50 de posturi in care spun ca-s ingrijorata ca nu va manca nimic,nu mananca din comert.Uite ca asa a fost.Si a aruncat gratarul(ca nu e de pui de la bunica).Nu,nu l-a nimerit,l-a mancat catelul vecinilor de masa.

Mai usor cu afirmatiile gratuite facute doar ca sa postezi ceva...asa ca nuca-n perete.
Nu e treaba ta cum imi educ eu copilul sau cum se va descurca.

Mergi la inceput