300 lei - capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ELA iti fac o sugestie si pentru mers in masina si calduri...gentuta frigorifica...sunt cam de 20x20..elegante(eu am una rosu cu negru),incapatoare,arata exact ca o geanta de umar unisex...stilul ala de atarnat pe umar sau in gat....reista mancarea 8 ore perfect ...mai pui o rezerva siliconica de gheata,de aia care se pune in congelator si pui in ea ce vrei tu de papa.se inchide,mancarea e rece timp de sase-opt ore.Verificat pe noi..sotul meu pe caldurile alea isi lua cu el asa..mai ales la masuratori cand umbla cu aparatul pe klometri intregi.....tot timpul mancare e perfecta..sandwich sau ce mai vrei tu.
In principiu la fel se transporta si vaccinurile....

geanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Am fost azi in pietisoara de aici din Voluntari. M-am deprimat teribil. 5 lei kilu' de capia. De restul nu am mai intrebat.
Bine, asta nu e piata. Ca nu e picior de tzaran. Numai comercianti care cumpara din en-gros-uri si vand in piata.
Oooooooof!
Trebuie sa mai prind o delegatie sa fac piata, sa mai pun cate ceva.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianad

ela, azi in carre4 era cafea jacobs, 500g, din cea cu galben, nu cu rosu, la 20,67 parca, oricum pana in 21 de ron.

DianaD & Alexandru 12 04 2006

www.snapped.ro

multumesc frumos...cred ca e aia decofeinizata...oricum trag o fuga mai pe seara sa vad eu

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Mada depinde de situatie si ce fel de sofer esti...
eu am fost sofer pt directorul institutiei noastre, intr-un an, cand cel cu treaba asta era in CO si sincer iti spun ca nu prea puteam sa-mi scot pachetelul in masina
depinde f mult de situatie...

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La noi nush cum se face, da' e ceva ciudat. Eu am renuntat complet la cereale, paine (asta aproape complet, azi am mancat doua felii), paste, dulciuri si incerc si cartofi. Asta din data de 6. Si totusi, nu ne mai ajung banii de mancare cum ne ajungeau, una-doua se goleste frigiderul... Si eu gatesc des...

Cred ca o sa refac lista aia saptamanala, ceva nu e in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Azi n-am apucat sa gatesc la amiaza, am gatit pe seara, ciuperci umplute cu branza de burduf, iar din codite, un sos alb cu morcovi si patrunjel, pentru paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

In cluj
rosii 3 ron/kg
struguri ceasla 1,99 ron/kg
ardei kapia 5 ron/kg
vinete intre 0,99 - 1,50 ron/kg
mere 4,5 ron/kg
banane 4 ron/kg

balsam de rufe: semana mov

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

gata! sambata o sa am congelatorul! il iubesc deja!
mi-am facut multe planuri cu el

balsam eu folosesc cel la recipientul de 4 litri, roz din Lidl, dar nu ma prea fericeste mirosul. Imi placea mai mult Lenor negru. O sa ma gandesc daca revin sau nu la el.

pachetel dimineata, in general luam de acasa, rosii, branza, mezeluri, paine, mai fac salate, gen salata orientala, salata de vinete, luam chiar si mancare (fiecare are cuptor cu microunde la servici), variante de iaurt/sana/lapte batut cu 2 covrigi cumparati, fructe, asta cand avem perioade de lucru la birou
perioadele de teren nu se preteaza la pachetel de acasa, cel mult niste fructe, bananele s-au dovedit a fi cele mai potrivite, mai rezolvam cu covrigi si variatiuni pe tema, depinde de locatie

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aoleu...azi plec...si ma gandesc ca eva e asa de mofturoasa la mancare....nu se atinge de carne din comert....oua din comert...am ramas alaltaieri fara lapte de tara(accidental) si i-am luat de la automat(altadata a fost ok...)ei si unde nu a zis ieri ca o doare burta,iar astanoapte a facut 39...la ora 2 si dupa ce am stabiliat-o a facut iar la sase....acum doarme da`s efectiv ingrozita cu ce o sa hranesc eu copilul....tre` sa car congelat lapte de al ei....tre` sa fac pe acolo mancare......i-am zis sotului ca dieta scrie pe el.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, dar oare e posibil sa faca febra 39 de la lapte?! N-am mai auzit de-astea; mai bine urmareste-o sa nu fi luat ceva virus...

Mergi la inceput