300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 10
Biara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natalia_nica Dati-mi si mie idei de balsam de rufe cat de cat ieftin si bun, pls |
Balsam ieftin si bun am gasit vrac la Auchan, 2,3 lei litrul daca bine imi amintesc .
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
ela_04 spune:
Azi am facut 25 borcane de rosii cu ardei pt ciorba si mancare.
si 5 kg de gogosar.Am fost ieri pe la 7 cand a venit sotul de la munca si am gasit cu 3,5lei, mari, frumosi. dimineata erau 4,5 la aceasi doamna. Imi pare rau acum ca nu am luat mai multi.
Dimineata in piata de la Berceni erau gogosarii 5 lei si 5,5 lei.
Am fost o fuga ca uitasem de hrean.
+28
Laura Ioana spune:
Eu folosesc, de mai bine de un an, otet in loc de balsam. E protejata si masina si face bine si la rufe. Mirosul de otet nu ramane decat f putin cand le scoti din masina, dar cand sunt uscate rufele nu se mai simte.
diuta_20 spune:
Multe felicitari pentru subiect,ela_04!
Sincer,mi-ati deschis ochii,si eu cheltui mult si prost.
Am citit toate paginile,este o provocare pentru mine si o sa ma pun la incercare.Urati-mi succces!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen fetelor, cum rezolvati problema :"pachet pt servici " ? Avand in vedere ca santem plecati cam 12 ore pe zi de acasa Eu, de exemplu, in multe zile imi car mancare de acasa (avem cuptor cu microunde aici, deci pot incalzi una-alta). Insa majoritatea colegilor mei ies la pranz la masa....am mai incercat si eu...dar sant niste preturi Ingrid si Cristi 9 ani |
ingridnen, al meu isi ia de acasa. Problema cu regimul vegetarian este ca nu e la fel de satios ca si cel cu carne. Al meu nu apuca sa manance dimineata, la cel tarziu 7 tre' sa iasa pe usa. Asa ca isi pune multe sandwichuri - 5 acum, 6 inainte, adica 10-12 felii de paine, plus 2-3 mere sau 2 banane, plus un iaurt/kefir/lapte batut. Cam de atat are nevoie in 8 ore, cand vine acasa, ii e foame rau. Face si sport, nu e gras deloc.
Daca ar fi sa manance in oras astfel incat sa nu rabde de foame pana vine acasa, cred ca sub 20 de lei nu l-ar costa.
histamina spune:
felicitari ele
in en grosul din rahova, gogsari faini 2,5 lei kg, cei mai faini 3 lei kg
hrean 8-10 lei kg
castraveti, ieri, 1,8-2,5 kg.
ela_04 spune:
Nici noi nu folosim pachetul pt servici.
Sotul mananca bine acasa iar pe zi isi mai cumpara 2 covrigi sau ceva daca vrea. Apoi vine acasa la 4-5 si mananca iar.
Eu nu mananc dimineata de obicei asa ca atunci cand vin acasa e perfect pt mine. Cu o gogoasa, un covrig ceva daca am timp si chef.
Daca lucreaza mai multe ore si pe masina e destul de greu sa iei pachet. Cat ai da drumul la AC tot nu cred ca tine prea bine mancarea in masina...mai ales pe caldurile astea.
Daca nici programul nu permite, adica e mai mult de 8 ore, nu prea vad alta solutie decat bani de mancare.
Adica un buget alocat special pt asta.
Daca vrei sa faci o economie ii poti sugera ce sa-si cumpere si cum sa faca sa iesiti mai ieftin.
Daca nu e singur pe masina sau cand pleaca la drum ... e si mai greu daca nu imposibil de manageriat.
+29
dianad spune:
ela, azi in carre4 era cafea jacobs, 500g, din cea cu galben, nu cu rosu, la 20,67 parca, oricum pana in 21 de ron.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro