Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Dannnah, multumim pentru experientele impartasite
Naspa cu durerile de spate... Cauta pe net exercitii de relaxare, yoga... poate e ceva si pe youtube... Voi cauta si eu
Iulia, eu nu ma duc la targ sa cumpar nimic , ma duc sa vad live ce am gasit pe net (mai ales carucioarele, chiar daca probabil nu vor fi f multe) si poate voi lua maruntisuri (ceva de taiat unghiile, termometru etc) daca gasesc preturi bune. Va zic de pe-acuma, nu dau 25 Ron pe un lant de suzeta, fara suzeta. Ca atat costa in Carrefour.
Daca expozantii vin la targ fara promotii, din partea mea pot sa-si pastreze produsele.

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Almy acum vad poza!! vai ce frumos se vede!e perfecta! si clara si tot! superba bebelusa!!!!!!!!!!!
Menics condoleante pt bunicul tau! :(
Ipopica sa stii ca m-a intrebat medicul la eco de 25 de sapt :ia uite, cu cine seamana bebe?" si eu i-am zis:" aaaa nu prea imi dau seama inca..dar mie imi venea sa ii zic : eee acum e cam uratel..sper sa fie mai frumusel in realitate..ecograful asta urat il mai face:))" .... oricum ar iesi, e uratul meu si il voi adora...sanatos sa fie ca frumos lasa, ca nu e o conditie;)))!!!!!!
_Am fost si eu la Debenhams.. eu am cumparat multe seturi de toate culorile d-alea cu 3 la 25 de ron..mi s-au parut ff bune calitativ.. in plsu am luat si ceva din colectia noua. am dat pe 3 bodyuri intregi superbe 77 de lei.. mi s-au parut sucmpe dar aratau extrem de bine si de bune!
ps: azi am trecut prin Dragonul Rosu din Europa sa imi cumpar perdele.. si am mers si la bebelusi..sa stiti ca pe langa muuulte rahaturi si chinezarii sunt si chestii ff misto si de calitate la preturi ff bune, numai ca trebuie sa le cauti ceva ceva :D). in plus gastit la preturi ff bune: saltele de patut, de infasat, cadite de baie,etc...
Iulia Cospy eu iau aspenter... nu am ore fixe ca doar nu e antibiotic..trebuie sa il iau dupa o masa principala ca sa nu ma roada stomacul si atat (de obicei il iau dimineata). dar ce ti-a zis medicul? il iei pana nasti? mie mi-a zis sa il opresc la 28 de saptamani..dar eu oricum fac si clexane- ps: sa monitorizezi ff bine Ir-urile, sa le mentii sub 0,6 daca poti si sa bei fff multa apa(4l pe zi) si sa iei magneb6- 3 pe zi..mie asta mi s-a ma zis ca ajuta la Ir-uri bune )
Onutz si mie imi place 4s de la Abc insa eu am piticii mei pe creier cu:"vreau pe 3 roti" asa ca pana acum nu am renuntat inca la Quinny Buzz3.
Vreausaninga nu cred ca se va considera reclama.. ca doar vb si de carucioare de atatea capitole;))
asta e: http://www.bebebebe.ro/produse/incalzitoare-sterilizatoare/avent-philips/avent-aparat-de-gatit-cu-aburi-si-blender-scf870-22.html
e cam scumput...
eu am deja aparat de aburi de la phillps..blender.. asa ca imi mai trebe doar sterilicatorul.. :))
Noi aparatul de gatit la abur il folosim extrem de des: de 2 ori pe sapt. cred... mancam tot timpul peste facut la abur cu legume, pe care topim un cub de unt dupa...asa ca noua ne place acest aparat:)) si e si ff sanatos.
Dannah legat de paturica de lana de oaie pt durerile de spate..ai dreptate..matusa mea mi-a recomandat o lenjerie care i-a schimbat viata total cica.. e ff scumpa ca ea si-a luat tot: si paturi si brauri si perne, tot..insa cica e divina pt sanatate: de pe http://www.merinogold.ro/
" Lenjeria din lana Merino Gold lasa aerul sa circule prin ea, respira odata cu pielea noastra, de aceea nu transpiram sub ea la fel ca sub lenjeriile obisnuite.
Este termoizolanta, mentine temperatura corpului constanta, astfel se previne transpiratia, raceala, aparitia reumatismului, precum si acutizarea afectiunilor existente. De asemenea, lana in contact cu pielea contribuie la imbunatitirea circulatiei sanguine periferice ajutand la disparitia sindromului de maini si picioare reci, amelioreaza migrenele si previne stresul.

Acolo unde magnetismul natural al pamantului lipseste, este slabit sau deranjat, organismul nu functioneaza normal. Cele noua benzi magnetice cu care este dotat salteaua din lana Magnetelor, compenseaza lipsa campului magnetic terestru si ajuta la asimilarea benefica a campului magnetic de catre organismul uman. Are efect benefic asupra sistemului imunitar si ajuta la tratarea reactiilor alergice. Efectul de magneto-terapie este mai slab decat in tratamentul fizioterapeutic, dar continuu.
Saltelele magnetice din lana Magnetelor pot fi utilizate in cazul afectiunilor reumatismale, tulburari ale somnului, lombalgii, migrene, nevralgii, alergii, diferite stari de discomfort.
Durata lunga de folosinta a produselor noastre se datoreaza calitatii superioare a materiilor prime utilizate.

Produsele noastre sunt achizitionate de catre tot mai multi cumparatori, care cunosc deja efectul benefic si relaxant al lenjeriilor din lana.
Va invitam si pe d-voastra sa faceti parte dintre fericitii detinatori ai lenjeriilor Merino Gold si Magnetelor si sa beneficiati de efectul lor benefic."

fetelor din Bucuresti..cica pe 20-24 septembrie e targ la Bucuresti: Baby expo la Sala Polivalenta.. asadar eu strang bani sa merg acolo sa achizitonez treburi impotante de gen: sterilizatoare, poate carucior, etc.. ca cica le poti lua cu super reduceri! dar asta asa cum azis si Onutz: doar daca au preturile bune..nu ma duc acolo la pomul laudat...dar imi pun speranta ca voi gasi lucruri ieftine;))

26+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Poftiti la CAPITOL NOU

Mergi la inceput