Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Ina_3040 spune:
Fetelor va salut pe toate, am revenit dupa o luna de concediu, tare bine a fost. acum gata back to reality, la munca si pruncul la cresa.
nu prea am apucat sa citesc din urma dar recuperez la birou in pauzele de pranz. sper ca sunteti toate sanatoase si voioase.
Eu ce sa raportez, toate bune, maine implinim 29 de saptamani, mai am maxim 10, nu cred sa ajung la termen - si pe Robin l-am nascut la 38 de sapt si 4 zile. O sa merg la munca pana in ultimul moment ca sa imi ramana cat mai multe zile de concediu cu bebelusa. Mi-am propus ca pe langa cele 4 luni jumate ce le am de concediu postnatal sa mai imi iau fara plata asa incat sa stau 6 luni cu ea acasa, sa vad reactia sefilor ca inca nu le-am spus.
Bifez si eu 10 kilograme, mai mult decat pusesem cu Robin (cu el am pus 13 in total). Ma simt tare obosita de multe ori si merg ca o rata, am intepaturi prin bazin, nu stiu cum e sarcina asta dar cu fi-miu am zburdat pana in luna a 9. Intr-un fel e normal, la prima sarcina mergeam acasa si ma tolaneam pe canapea cu o carte in mana si in weekend dormeam pana la pranz de aveam chef, acuma merg acasa la un titirez de 2 ani si tine-te dupa el daca mai poti...
Botezul o sa il facem undeva prin martie cand o sa fie fetita destul de mare sa calatorim in Romania (si mai putin frig).
Peste 2 sapt am morfofetala de trimestru III si o sa fac tot atunci si testul de glicemie provocata. A ras ginecologul de mine ca intr-o luna am pus 5 kg dar am dat vina pe all-inclusive-ul din Turcia
Sa auzim numai de bine!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 28+ s.
onutz83 spune:
Gagici,
Revin cu o dilema legata de carucioare: prietena mea are un print de 7 luni care desi nu e cel mai dolofan copil din lume in iarna asta nu mai incape in carucior cu tot cu hainutele groase. Si are un carucior destul de mare (sa nu mai zic greu). In afara de asta, copchilu' nici nu mai are stare in carucior, e d-ala de s-ar duuuce (desi inca nu poate sa mearga).
Asa ca ma gandesc: ce naiba facem noi iarna viitoare, dam iar cate o caruta de bani pe carucioare...?
Si ca am ajuns iar la capitolul asta: in sfarsit am gasit intr-un magazin cateva carucioare si am primele impresii: Inglesina Zippy (nu System, caruciorul singur)- f f usor, parca plutea, compact si frumusel foc; pe de alta parte foarte micut (and I mean foarte micut- si scurt si ingust), dar m-am indragostit de el. Frumusel foc si destul de scumput- 1500 ron doar caruciorul cu saculet pt picioare si nimic in plus. ABC design 4S- noua mea mare iubire, aproape la fel de usor ca Zippy, suficient de mare pana pe la 2 ani zic eu (chiar nu cred ca intr-unul din carucioarele astea incape vreun copil de 2 ani jumate- 3 ani imbracat bine, desi producatorii asa zic). F usor de manevrat, solid ca si constructie. Tot 1500 ron doar cu husa pt iarna.
Am mai vazut vreo 3 Baby Care, un DHS, dar nu se comparau cu Zippy si 4s nici intr-o mie de ani.
Onutz 27+ cu Lucian
onutz83 spune:
Bioana, ti-am mutat pozele noi in albumul tau. Daca le vrei intr-un album separat, spune-mi si execut
Onutz 27+ cu Lucian
epopeasca spune:
Onutza, dupa descrierile tale 4S e mai bun. Eu mi-am recuperat caruciorul pe care l-am avut la Andreea (ala cu 450 ron de care v-am povestit), si daca pana acum aveam indoieli asupra lui, acum m-am reindragostit de el. Singura lui problema e ca e cam greu, dar eu stau la casa, asa ca nu-mi pasa. Important e sa fie confortabil, sa aiba roti si suspensii bune si sa nu iasa copilul din el prea repede. Bugetul si-l stabileste fiecare, la ala nu ma bag.
Eu tocmai mi-am vazut nepotica de aproape 5 luni pe webcam si mi-am dat seama cat de aproape sunt de a avea din noua o galma mica, frumoasa si iubita in viata mea. Ca sa nu mai zic ca si nepotica e o scumpete; are niste ochi albastri de innebunesti. Ce sa zic: si eu si sora-mea ne pricepem la facut fete frumoase
29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Popescule, sa sii ca te pricepi la facut frumuseti, io ti-am zis cand ti-ai schimbat poza de profil
Onutz 27+ cu Lucian
IPopica spune:
Vreausaninga, spune-ne si noua despre ce device este vorba. Ca daca e si sterilizator mi se pare o afacere f buna (nu prea-mi vine sa dau o caruta de bani pe un sterilizator pe care-l voi utiliza doar vreo 5-6 luni).
gogoasa hormonizata
ipraty spune:
Salut fetelor,
Am revenit si noi dupa o perioada de absenta.
Mena, multumesc de raspunsul la intrebarea despre pata alba .
Am fost cu baietelul la doctor si ne-a spus ca e doar o zona cu mai putin pigment, sa o monitorizam dar nu sunt motive de ingrijorare.
Mamici, felicitari pentru bebeii dolofani si activi! Cand va citesc am impresia ca si eu sunt mai avansata si mai am tot 10 sapt pana la nastere. Insa noi abia am facut 22 de sapt azi si parca nu mai am rabdare.
S-a racorit si la noi. Oare mai vin calduri?
Biona, cum era apa la mare? Unde ai fost? Oare dupa 15 septembrie mai e calda apa pe Costa Brava?
Pup burticile!
vreausaninga spune:
Onutz ne-am gandit la nume, o sa-l cheme Matei si inca unul mai cu rezonanta poate Sebastian. Eu chiar astept sa-i vad fatzuca live sa ma hotarasc
Cat despre carucior, cred ca v-am mai zis ca m-am indragostit de espiro vector 3 in 1, si l-am vazut si live. Nu e foarte usor, dar nu conteaza ca stam la casa,pt noi e important sa fie robust si cu roti gonflabile, nu din plastic. L-am luat si la un drive test si mi se pare bun, e maricel asa mai "rusesc" ca doar e made in Poland
Ipopica device-ul de care zic e de la philips, il gasesti la ei la procesare hrana, ti-as da un link dar poate e reclama. Asa scrie in prospect ca se poate folosi si pt sterilizare, cred ca doar un bibe, desi pe site nu zice nimic. Mama a fost foarte incantata de el, ca-l vazuse in actiune la o prietena!
28+
"buburuzul"
IPopica spune:
Aham, m-am edificat. Intre timp am cercetat si pe goagal si mai exista si alti roboti d-astia magici de si gatesc si sterilizeaza biberoane.
Chiar palavrageam ieri cu jumatatoiul despre sterilizatoare (noi tot la stadiul de lista de cumparaturi am ramas, concret nu am pescuit nimic nimicuta); si ni se par destul de scumpe avand in vedere ca in momentul in care incepi sa-i diversifici hrana nu mai poti steriliza tot ce folosesti (deci maxim 6 luni sa-l utilizezi).
Dar cu ideea alor tai, Vreausaninga, oameni ne-am facut!
Macar un robotel d-asta cu gateala aburoasa si sterilizare e util mai mult timp; daca mai si mixeaza deja e lux. Acum raman de studiat volumele, sa fie mai incapator asa la categoria papica (sa beneficieze si babacii nu numai copila).
Fetelor, planuiesc eu planuiesc, si fac listute si tot schimb si mut si le eficientizez, dar si cand o sa scap in magazine ........ faliment scrie pe mine.
Onutz, carucioarele alea sunt 3 in 1, sau 2 in 1? 1.500 ron tot mult mi se pare - sunt eu defecta?
PS: am fost in week-end in debenhams (aveam un vouchert de reduceri, dar nu am avut de ce sa ne lipim); suflete, ce hainute de new born au acolo dar si ce pretuuuuuri (100-150 ron - jachetica milimetrica de new born de 3-5.5 kg). Aveau si promotie la body-uri, ce-i drept, 3 la 25 ron - rezon, dar tot nu m-am hotarat sa cumpar
gogoasa hormonizata
dana0000 spune:
Si pe al meu tot Sebastian Imi place de mor,probabil o sa ii punem si un nume de sfant,as vrea Stefan ca pe bunica mea.Marius nu mai ne place,asa era initial.
Popi eu am cedat si am luat 3body-uri si un set de pijamalute...alaltaieri le-am mai studiat pe ascuns, daca fac un dolofanel nu prea cred ca o sa ii vina ca i-am luat de new born..50-56cm dar cam fixe mi s-au parut
Eu am promisiuni de chestii gen sterilizator,pompa de muls,landou+scoica,hainute si alte cele.Carucior imi cumpara nasa,si cred ca iau un graco symbio ca e delicios de frumos si reversibil.In UK gasesti la 150lire doar varianta sport,fara landou si scoica dar alea nu am cum sa le folosesc pana la botez.Cum zicea si Onutz e iarna si unde sa-l plimb, pe la tara unde ma mut eu nu e rost de plimbare..in wrap daca doreste
A inceput ploaia si in Bucuresti,ce fericire