Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va multumesc fetelor
casandralin, sa stii ca prea multe nu am auzit despre isis... cunostintele mele se inghesuie la euromaterna, asta si pentru ca mai toti medicii cu renume sunt acolo, si nu mai au voie sa presteze nasteri in alta parte...
eu voi naste in spitalul judetean...

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata! burticile!
Menics imi pare rau pt bunicul tau. Si al meu a murit pe 4 iunie si cateodata uit ca nu mai e printre noi,mai ales ca era plin de viata.
Mami de 2 faine poze! Si sa stii ca si eu sunt de acord cu prietenii vostri. Pai e vara, frate! Si vorba ta, mai bine la mare decat in caldurile orasului. Eu pe Andreea am scos-o la plimbare pe la vreo 3 saptamani, dar cum am nascut-o la sfarsitul lui septembrie, am prins cateva saptamani de vreme urata rau, ca nici eu n-as fi iesit, deci e cu totul altceva. Mie mi-e necaz ca si acum vom prinde vreme rea si nu-i vom putea plimba muuuult pe bebei.
Mena ai grija cu efortul.
Bubule inca o saptamana de huzur.
Dragelor, la noi ploua de azi-noapte si s-a racorit. Ieri am evadat la matusica preferata la sat, ca n-am mai suportat caldura.
De maine schimbam si noi saptamana si prefixul. Nu mai am rabdare Sper sa ma programeze pe 25 octombrie la cezariana (adica la 38 de saptamani) ca abia astept sa o tin pe bebelina mea in brate .

29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Alina, s-ar putea sa fie vorba despre antitetanos

Onutz 27+ cu Lucian

Merci,Onutz. Si e bine sa-l facem in timpul sarcinii?

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna dimineata dragele mele si bine v-am regasit!

Va invit la o feliuta de tort, de bezele daca va place, si la un suc racoritor!
Noi am fost doua saptamani in concediu, fara acces la calculator si net, si acum am revenit la birou. Am fost cateva zile la mare, cu cortul, si un we la slanic prahova la strand. In rest, am trebaluit prin Bucuresti, dar macar am reusit sa terminam cu renovatul apartamentului. Curatenia mai asteapta. Nu cred ca reusim sa ne mutam inainte sa vina bb, caci nu au venit nici cu reabilitarea, si nici bani de mobila nu avem, dar in primavara, sigur facem pasul.
Saptamana trecuta am fost la control, la spital. Am stat f mult pe acolo, dar finalul e bun. BB e in grafic, aproape 600g, tot baiat . Eu am IR-urile mari si m-a trecut pe tratament cu aspenter, dar altfel e totul ok. Apropos de aspenter, mai ia cineva? Are vreo regula de administrare gen ora fixa sau ceva?
A! Si saptamana trecuta am vazut si eu primele bobite de colostru. La apasare vazusem mai demult ceva pe acolo, dar asa spontan abia acum. Sper sa am laptic suficient de data asta

N-am apucat sa citesc din urma, asa ca va pup pe toate cu drag si ma straduiesc sa recuperez!

Menics Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Iulia, mami de Sara Andreea si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Da,e vorba de antitetanos dar nu-mi amintesc daca l-am facut la prima sarcina.O sa intreb medicul de familie...Chiar nu mai tin minte.El are dosarul meu si sigur stie.
Mami de 2,am vazut pozele.Super !
Eu mor de oftica ca mi s-a stricat camera foto dar mi-a promis mama ca-mi cumpara una sau imi trimite bani,vede ea...Ca maine poimaine e 10 septembrie iar Delia intra in clasa zero.Un nou inceput...care trebuie imortalizat neaparat !
Va pup si va doresc o saptamana usoara,plina de vesti bune !
La noi in Dobrogea racoarea inca se lasa asteptata...

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Almy ce frumusete ai tu acolo! Si e si foarte expresiva! Ce draguta faza cu ursuletul....ce sa mai zic....alta lume....
A.C. nici mie nu mi-a zis medicul nimic despre vaccin....oare cum o fi mai bine? Succes in noua etapa cu Deliuta!
Mena ai mare grija cu oboseala si efortul, ca nu-i de glumit.
Menics condoleante! Sa-i fie tarana usoara! Sigur de acolo de sus se va bucura de stranepot! Off, e tare greu cand pierdem pe cineva drag! Si eu ma gandesc cu groaza la momentele astea, ca si bunicii mei nu-s tocmai tineri, dar sunt sanatosi, multumim Doamne!
Ipopica esti tare haioasa! o sa fiti doxa de carte pe cand vine bebe Al meu viitor tatic e cam bulversat cu info astea despre nou nascuti, el se uita dupa biciclete, masinute electrice si nush ce incaltari sport de firma! O sa aiba un soc cand il va lovi realitatea

Fetelor, am primit de la ai mei un super cadou, zic eu, este un aparat care prepara hrana la abur pt bebe, mixeaza, iar functia cu abur poate fi folosita si ca sterilizator.
Am vb cu o asistenta de la clinica despre chestiuni de igiena si mi-a spus ca nu e nevoie de clasicul tifon cu vata, si ca absorbantele de noapte sunt chiar bune, de asemenea nici chilotii de unica folosinta nu-s chiar ok, si sunt mai buni cei din bumbac cu talie inalta!
M-am intins cat China cu mesajul! O sa va mai impartasesc din invatamintele primite!

mamicile si bebeii!

28+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, gagici
Menics, condoleante pt bunicul tau
Din pacate, la varsta noastra trebuie sa ne asteptam la vesti din astea si sa ne obisnuim fara ei...
Bubu, dezmat maxim saptamana asta, da?
Alina, vaccinul se recomanda pentru prevenirea infectiilor mai ales la (anticorpii se transmit prin placenta), mie dr nu mi-a zis inca de el, daca-mi zice data viitoare cand ne vedem o sa discutam si luam o hotarare impreuna. De obicei el imi spune ce urmeaza sa mai facem, dar in legatiura cu acest vaccin nimic.
Prietena mea l-a facut la medicul de familie, la recomandarea acestuia, parca.
Succes Deliutei in noua etapa
Mami, f frumoase pozele
Popics, sunt convinsa ca bebelina voastra are 2 ochisori si e dulcica foc, ai sa vezi

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

HOLA!!!!!!!!!!!!!!!!

ne-am intors de la mare!!doamne, dar ce bine a mai fost....a trecut asa de repede...am stat 10 zile in loc de 7, ca ne-au facut o oferta pe care nu o puteam refuza..am prins o vreme excelenta,apa super ok..am tolanit toata ziua pe scaunul pat la umbra,sub umbrela...hotelul era pe malul marii, asa ca la amiaza fugeam si dormeam de amiaza...seara ieseam la plimbari...avem niste prieteni care locuiesc acolo asa ca ne-au scos si ne-au aratat imprejurarile....a fost duper fain!!m-am simtit minunat, fara greturi, varsaturi, dureri...asta pana in ultima zi, cand mi s-a facut un rau pe masina si am varsat cand am ajuns acasa...acum am niste dureri cumplite de spate si ma simt foarte, foarte obosita...pitica mea s-a simtit foarte bine,daca iau in considerare cat de mult s-a miscat...am mancat tot ce am poftit,dar nu am reusit sa pun cele 500 de gr pe care le-am pierdut cat a fost sotul in tara...

acum spal hainele.....miercuri dimineata emrg si eu la a doua curba de glicemie.mi-e putin groaza... de lunea viitoare ma intorc la munca si incep si cursurile!!

va pup pe toate,va felicit pentru grasunii de bebelusi pe care ii aveti si pentru schimbarea saptamanii.sa o tinem tot asa, numai cu vesti bune!!

am reusit sa pun in album 3 poze, dar nu am fost atenta si au intrat aiurea...sorry...

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Bioana, bine ai revenit
Mami, si eu pun pozele tot in folderul meu
Almy, la multi ani sotului

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Ie te te ce buburuzel are vreausaninga
V-ati gandit la nume?