Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
A.C spune:
Fetelor,prietena mea care are 36 de sapt.zice ca a facut nu stiu ce vaccin.Voi stiti ceva?Mie dr de fam nu mi-a zis nimic.O sa-l intreb cand merg acum pe 3 sau 4 sept.
Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)
mena1906 spune:
Am intrat doar sa va si sa va salut. Azi si ieri am muncit cu al meu ca nebunii si acum ma doare spatele si stau lesinata in pat. Noapte frumoasa!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Mami_de2 spune:
Salutare fetelor
am revenit si eu de la mare weekendul asta..am fost 2 zil sa ne racorim si am plecat cu o familie de prieteni cu bebelus nou nascut de 2 sapt.. am facut aerosoli impreuna 2 ore dimineata si 2 ore seara..in rest cu noi pe la terasa,etc.. in afara de colicii care nu prea ii dadeau pace... totul a fost perfect desi multi ii blamau ca ce cauta cu bebelusul afara din casa la varsta asta..insa ei sunt mai iesiti din tipare si nu ii intereseaza..zic ca ce le era ca scoate copilul afara in jurul blocului in Buc , ce era ca o scot la mare.. au ales marea ca e mai sanatoasa;)) si tin sa le dau dreptate aici.
poze:
https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5781079666028827106
https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5781079664411997874
si poze si cu mine :D
https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5781079665013089810
https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5781079686948729394
Almy, unde ai pus poza cu eco bebe ca eu in picasa nu vad nimik:(:(:( ai scos-o? vroiam sa o vad si eu!:(:( da-mi si mie linkul.
Menics nici la tine nu vad poze noi..sau nu stiu eu unde sa ma uit..
eu cand pun poze noi cu burtica, pun tot in albumul meu de pe pagina noastra picasa..voi le puneti in alta parte???
26+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
almy spune:
Multumesc fetelor!
Silvia, mie mi-a dat un DVD cu toata inregistrarea, CD cu vreo 50 poze, plus 2 poze pe hartie. Si am luat si un ursulet de plus in care au bagat inregistrarea batailor inimioarei ei, mi-a placut chestia asta.
Mami, poza mea e la avatar, n-am avut timp sa intru pe picassa. Trebuie sa dai Refresh la pagina daca n-o vezi.
A.C. si eu zic ca e vorba de anti-tetanos, dar probabil l-ai facut la prima sarcina si e valabil 10 ani.
BUBU, bucura-te de inca o saptamana de libertate!
Eu am de pregatit toate hainele copiilor de toamna, ca la noi incepe scoala pe 4 septembrie si vreau sa pun totul in ordine, ca din cauza cursurilor mele am cam neglijat casa. Deci ma asteapta o saptamana cu ordine la carti, haine, jucarii! Catinel asa, ca nu-i graba doar!
Ma duc acush la nani, ca am avut ziua sotului azi si sunt franta!
Alma 29+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
dana0000 spune:
Almy f tare faza cu ursuletul.Vreau si eu
Eu sunt amarata tare,dupa ce ca iar am stat nemancata de dim sa fac testul de toleranta la glucoza tot nu am reusit.
Am baut glucoza amestecata cu un pahar de apa (mic,gen la fantana) si nu am apucat sa-l termin ca am vomitat tot,pe loc in cabinetul de recoltare...asa ca degeaba m-am dus.
Nu vreau sa il mai fac,am glicemia pe nemancate 69,eu zic ca e f buna.
Dr mea e in concediu,as fi sunat-o sa o intreb ce se intampla daca nu-l fac.Oricum cred ca si mi-au dat prea putina apa,era prea concentrata solutia.Un pahar din acela cred ca are 150ml si cu 75 de glucoza, nici nu se dizolvase bine.
Si acum mananc un iaurt mai mult fortat sa nu mai simt gustul ala oribil.
Mamide2 ce bine ca ati fost la mare,doar acolo a fost respirabil we asta.
Alina cred ca e vb de RH,poate il are negativ.
O saptamana usoara va urez,sper sa inceapa mai bine decat a mea
menics spune:
buna dimineata!
mami de 2 nici eu nu am pus poze noi!!!
doar cea de la profil, am schimbat-o ...
da si eu zic ca tot de antitetanos e vorba... si eu il voi face mai aales ca iminizeaza si pe bb...
eu sunt intoarsa pe dos un pic... mi-a murit bunicul ieri, nu ne-a luat prin surprindere numai ca acum cand stiu ca nu mai este imi este asa...odihneste-te in pace tataie!
30
casandralin spune:
condoleante
ai ales cumva unde nasti ? am vazut ca esti din Cta. Stii ceva de Isis?
13+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png
mena1906 spune:
Menics, condoleante! Ai grija de tine! Nu te supara!
Mami esti o graviduta tare frumoasa!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
IPopica spune:
Neata!
Pfuai ce de burtici harnicute. Eu sunt o lenesa. Sambata am plimbat mopul cu aburi prin casa (in sfarsit l-am probat si eu dupa o luna de la achizitie), asa ca Popeasco, parca tu intrebai, iti comunic ca e bun, mai ales la covoare. Pe gresie, daca dai jet mai puternic, tre' sa mai strangi din apa pe care o lasa in urma lui. Pe parchet dai la minim si e in grafic. N-am incercat deviceurile pentru calcar/geamuri/textile, dar mai am eu timp. Treaba asta mi-a luat o ora (ma misc in reluare) si apoi nu am mai facut nimiiiiiiiic. Ma rog, era cat pe ce sa dau foc la casa (in loc sa pun floricelele 4 minute maxim la microunde, cred ca le-am pus 10 si-am si uitat de ele) - era o fumaraie in bucatarie
Ieri am avut zi de lectura (mi-am luat mama si copilul de Capraru, editia noua, ca pe cea veche-80, o aveam deja); pana si jumatatoiul a citit din cartea lui (tatal gravid) si din larousse-ul de ingrijire bebei. Suntem neste telectuali, ce mai .....
Sunt extrem de individioasa pe pozele voastre cu bebeii; ma roade pizma nitelus asa . Las' ca poate pe 11 septembrie o vrea si mandra mea sa-si arate fata (nici acu' nu stiu cati ochi are ).
V-am zis oare ca am ajuns la concluzia ca o sa fie un bebe tare uratel? Am studiat pozele cu noi doi bebelusi, si sufleteeeeeeeee, ce uratei am foooooost ........ (noroc ca se spune ca astia urati cand sunt mici devin dive la majorat - la noi a functionat sa stiti )
Menics, condoleante!
Saptamana usoara, burti!
gogoasa hormonizata