Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Almy, ce frumusete ai tu acolo

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Almy, ai un bebe frumoooos foc!
Numai a mea nu se lasa pozata ca lumea

29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

super dragut almy, ce bebe scump ai in burtica

azi schimbam saptamana

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
30+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ce fac gravidutele azi?? uff caldura mare.. am schimbat si noi saptamana si prefixul.. si l-am pus si eu pe alex la avatar!
tocmaia avut un meci cu buricul meu.. cred ca a facut o pasiune pt el ca altfel nu-mi explic...
nuntasele cum se simt?? eu am fost lao petrecere pana la 4 iar acum sunt leguma...
va pupicesc, o zi cat mai frumoasa va doresc!

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Almy dar ce minunatie ai tu acolo!
Menics e scump foc Alex,cred ca abia astepti sa il vezi live!
Eu am stat prin casa in acest we,pe caldura asta unde sa merg?
Am observat ca ma misc muuuult mai incet,ma doare spatele rau daca merg pe jos.Imediat s-a vazut diferenta din pricina kg acumulate

Azi am fost sa ma tund,speram un pic de rasfat dar tanti nu prea s-a priceput si mai tare m-am enervat.Eu nu m-am mai vopsit de vreo 7luni si nu mai vreau sa ma vopsesc deloc,asa ca tot tai din el sa se mai duca cel vopsit.O sa mai dureze un an cred pana scap de varfurile vopsite,creste greu parul meu.
Curaj burtici ca scapam de caldura!De maine se racoreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui almy

Am vazut si eu azi ce se ascunde in burtica mea, e super super la 3D! Atasez poza la avatar.
Duminica frumoasa!

Alma 29+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

M-a emotionat rau de tot! Doamne,ce clar e !Si cate e de frumoasa!

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Inca n-am reusit sa ma odihnesc dupa nunta...La 5.30 am ajuns acasa si abia asteptam sa-mi intind picioarele dupa o noapte de stat pe scaun.Iar bebe a fost activ rau de tot...Probabil il deranja muzica sau ii placea...Habar n-am.Bine ca mi-a tinut companie o alta burticuta de 36 de sapt,o prietena de-a mea...Si noroc ca restaurantul avea terasa in aer liber ...Era f.placut sa stai afara...Acum am tras pe gat un castron cu lapte cu cereale si din nou odihna.

Alina 28+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutam mamicile si galuscutzele din burtici!
Incet-incet incepem sa ne apropiem de momentul in care minunile noastre nu se mai pot ascunde,asa cum fac acum

Almy,Rebecca ta e o minunata,dolofana si expresivaaaaa, conturata perfect!

Menics, la fel Alex, grasunel si frumos si atat de clare toate trasaturile!

Ahhhh, astept cu nerabdare ziua de joi, cand mergem si noi sa il vedem pe Nicholas, tra la laaaaa, somnorosul nostru mic..Acum parca ar vrea sa se trezeasca, dar nu prea se indura, cred ca isi gaseste niste pozitii super comfortabile (inca) si doarme de rupe

Onutz, asa se zice ca au mamicile de baietei burticile, desi o luuuunga perioada de timp burta mea parea rotunda si ni se prezicea fetita

Dana -si noi suntem invitati la un botez pe 27 octombrie! sincer, pana acum eram super happy cand trebuia sa ne ducem la o petrecareala, dar 27 oct e la mai putin de o luna de nastere si cred ca o sa fiu un mic elefantel si ca picioarele mele nu prea or sa fie cele mai suple din lume si cred cu siguranta ca muzica f f tare(cum e la astfel de petreceri) nu le place la bebei, mai ales cand aud deja foarte bine cam tot ce e in exterior..Nu putem sa mergem,asa -ca am de gand sa ma duc sa stau 2-3 ore si apoi home, rapid, fiindca asa simt eu ca e mai bine.

Mena, burticutza de mami frumoasa

Angelique, esti ZEN, vorba lui Onutz? Asta e starea care tre sa fie pe ordinea de zi!

Gina2, odihnita?

Silviad, cum mai esti cu unghia?

Fetele, pe unde e Bioana? In concediu, ceva, stiti ceva?

Mamide2, cum e weekendul?

Valicutza, felicitari pentru schimbarea saptamanii!!

Alina, cuvant de ordine:odihna, odihna, odihna!

Fug, ma duc sa pap si apoi imi iau baietii si plecam la plimbare
Feteleeeee, incepe o noua saptamana si eu NU ma duc la job, hi hi, inca o saptamana de huzur! Eh, multe de facut acasa, dar, cum spuneam:usurel, ca nu e csa altcuiva.Le facem noi pe toate incet incet si fara nici un stres, vorba lui Gina2

v-am pupaaaat pe toate,burtici, duminica placuta in continuare!!

27 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Buna, burtici!
Intai trebuie sa le felicit pe Almy, Onutz si Menics pentru pozele cu Rebecca, Lucian si Alex. Vi le-a dat in format electronic? Sau le-ati scanat/ fotografiat? Noi avem urmatoarea morfo pe 6 septembrie. Abia astept sa o vedem si noi pe Maria.
Bubule, bafta multa joi. Poate Nicholas o sa fie harnicut si n-o sa doarma sa il vezi si tu mai bine. Zici ca pe 27 octombrie te duci la botez? Noi pe 24 sau 31, in functie de cat de repede vom creste, vom fi programate la cezariana. Multumesc pentru grija, sa stii ca unghia mea e bine. Azi mai doare foarte putin; dupa 3 zile de betadina si baneocin unguent a inceput sa se retraga. De acum sunt foarte atenta. In fiecare saptamana o sa-mi verific colturile ca sa nu mai ajung aici. Daca as fi purtat tocuri sau incaltaminte inchisa la varf as fi simtit din vreme, dar fiind vara si degetele pe-afara cand a inceput sa doara deja se incarnase.

Silvia 29+ mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Multumesc, Silviad
Noua ne-a inregistrat jumatate din morfologie pe un dvd si am facut exact 3 print sceen-uri, restul a fost f neclar. Oricum 80% a fost 2D.
Ne-au dat si 2 poze, cea in care-si sugea degetelul, cea cu mutrita si una cu putza

Later edit: am vrut sa zic 3 poze

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput