Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, te roooooog, nu te mai gandi la haos, uita de nervi si hai in zona ZEN

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz tare mi-as dori sa nu dau importanta dar cand intru in sufragerie si vad sacii plini de haine ma gandesc cu groaza ca se va intinde curatenia asta cel putin o saptamana de acum inainte.Eu care in 2 zile puneam totul la loc
Oricum ma gandesc ca dupa casa va fi curata si aranjata gata sa il primeaca pe bebelac si ma mai linistesc

24+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Netaza, cucuietelor!E sambataaaaa!

Angelique, pai trebuia sa te chem la mine,ca noi ne-am mutat de la 1 august (n-am mai zis nimic,sa nu ma mai plang) si am avut 42 de cutii cu haine, inca o tona pentru chestiile de bucatarie-ca eu sunt maniaca, tre sa am tot ce imi trebuie-,+ tone de pantofi (ai mei de vara-toamna sunt toti la cucurigu, ca nu imi mai intra nimic)+ cartile si toate celelalte!!-si a trebuit sa si zugraveasca al meu-cand nu eram acasa-si sa curete totul-sa nu inghit eu praf-,-sa inventeze rafturi care nu erau-ca mie nu imi ajungeau- asa ca abia ieri am ajuns la fenomenala stare de "suntem aproape gata"-deci ce sa mai zic? avea rost sa devin stresata sau sa ma supar? A fost atata munca de ne venea sa plecam inapoi...Relaxeaza-te, bucura-te ca sotul face cand poate(daca aveai unul care nu facea??), -va fi un tatic grozav daca te ajuta acum cu toate!!-fii linistita si gandeste-te numai la bebe, asta e pe locul 1, nu casa, nebunia! Pana vine bebe totul va fi ok.

Nici nu am mai mentionat ca toate astea erau inghesuite, majoritatea, in camera care va fi a lui Nicholas(chiar daca in primele luni o sa stea cu noi), asa ca acolo abia cand plec eu la serviciu zugravim si schimbam.Deeeeci:respira, iubita, fruntea sus, fii pozitiva si zambeste! Fotbalistul din burtica te vrea HAPPY!!

Onutz, scapasi de serviciu, miss? ce usurare! fetelor, asa cred ca suntem noi construite, defect:si cand avem timp sa putem sa ne odihnim, tot nu gasim timp de asta -ci facem o mie de lucruri..
Sa va priasca libertatea, mami-si tie si lui Lucian!!

Gina2-si eu ieri am facut bors de perisoare (imi place la nebunie cu smantana) si cartofi frantusesti la cuptor+ un pic de pui rumenit, praji nu am facut-dar acum ma duc sa fac clatite, ca m-am trezit salivand dupa clatite, nu-s normala!

Asta micu iar a sughitat dimineata, mititelul, am tras instinctiv cearceaful pe mine, m-am gandit ca ii e frig, dupa aia am ras

Dana, la un frappe m-a baga si eu, mai ai??- ah, de cand nu am mai baut!!

Ok, acum va pup pe toate si ma duc sa incerc sa pun si eu niste poze facute joi, fix cand am facut 27 de saptamani.Macar una:)

27 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Gata, am pus si poze:).Ma gandesc ca perioada asta este atat, atat de speciala...Eu as face poze tot timpul, dupa aceea o sa imi amintesc fiecare clipa si fiecare sentiment atasat ei..

puuuup!

27 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Heee heee ietete ce tuguiala are Bubu Seamana cu a mea

Onutz 27+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Angelique, eu ca sa nu ma mai stresez gandindu-ma la lucruri pe care nu le pot face (zugravit camera, mutat mobila, instalat mobila noua, schimbat centrala care a rezistat eroic iarna trecuta si si-a dat ultima suflare in primavara - norocul nostru, spalat covoare) m-am pus pe crosetat pt printesele mele si bebeii din familie si ai prietenilor Si uite-asa ma simt si eu folositoare, ca nu stau degeaba mot in varful patului cand nu ma simt bine. Acum fac o pereche de botosei pt o prietena de familie si apoi ma apuc de setul pt bebe Sofia cand vom iesi din spital (ceea ce-mi aminteste ca trebuie sa cumpar lana). Ideea e sa iti gasesti si tu ceva de facut care sa nu presupuna efort fizic si care sa-ti ocupe timpul
Bubule ce burtica frumoasa ai !!! Se vede ca esti foarte mandra de ea
In alta ordine de idei, aici e cald de mori! Curg apele pe mine innebunesc Si al meu saracu' a trebuit sa iasa in curte sa mai lucreze la anexa pt lemne (da, ne trebuie si de-aia sa nu le ploua si sa nu le ninga), ca sa o termine odata sa se apuce de camera fii-sii.

29 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu ce burtica mare si frumoasa ai,si ce mamica mandra si fericita esti,se vede ca radiezi
In legatura cu aceasta curatenie incerc sa ma relaxez si sa nu grabesc lucrurile,oricum daca ma stresez nu se face curatenia singura dar cateodata ma apuca nervii ca nu am pe unde sa calc,sunt toate vraiste.Ma bucur ca voi sunteti aproape de final

Epopeasca e bine ca te pricepi la crosetat si iti umpli timpul cu ceva.Sa ne pui poze cu ce minunatii o sa ii faci la bebe.Si eu mor de cald dar stau in casa cu aerul conditionat dat drumul si cu sticla de apa dupa mine.

24+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Angelique, asa sunt si eu... Va povesteam de nesting...Am luat canapea in bucatarie si scaune noi pentru masa si am schimbat lenjeriile de pat si...si nu mai fac fata si singura nu pot face nimic ca nu am voie sa ridic si sotul are doar 2 zile libere si-l fugaresc in alea doua zile de nu are aer sa respire. Iar eu sunt intr-o continua schimbare si nu mai am rabdare sa le vad asezate la locul loc sa fac ultimele retusuri. Plus ca o sa il aduc la faliment :))).
Bubule, ai o burtica tare frumoasa, se vede ca esti implinita.

P.S: Burticuta mea ati vazut-o? :P

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Am vazut si eu azi ce se ascunde in burtica mea, e super super la 3D! Atasez poza la avatar.
Duminica frumoasa!

Alma 29+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput