Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
onutz83 spune:
'Hello, gagici!
Ce de vesti bune! Sper s-o tinem tot asa!
Eu am terminat cu serviciul, sunt in concediu de odihna, dupa care direct in prenatal.
Nu de alta, dar e din ce in ce mai greu cu deplasatul, transportul, caldura (acasa avem aer conditionat), somnul (mai nou dorm ingrozitor) si nici cu statuia nu s-au grabit la serviciu, dimpotriva, le cam stau in coasta.
Si uite ca ieri, in prima zi de concediu, am avut o caruta de contractii Braxton-Hicks, a inceput marea inghionteala si mi s-au dezumflat picioarele ()
Mi se pare atat de ciudat ca stau acasa, ma tot gandesc sa nu fi gresit cumva calculele. Azi e vineri, nu?
Bioana, pe unde esti, ca tu faci numaratoarea inversa mereu?
Onutz 27+ cu Lucian
andie_n spune:
Doura, bine ai revenit, ce mai faci?
Onutz, concediu placut, e foarte important sa ne odihnim bine in perioada asta ca sa creasca bb-ii bine. Dar te cred ca ti se pare ciudat sa stai acasa . Eu de aia vreau sa mai lucrez (chiar daca de acasa) o perioada, ca ma gandesc ca m-as urca pe pereti sa stau acasa 2 luni.
Fetelor care ati zis ca ati mai fost pe la nunti in ultimele saptamani, v-ati cumparat vreuna rochie acuma? Daca da, dati-mi si mie o idee de unde.
O zi buna in continuare!
Andreea 28+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
onutz83 spune:
Andie, eu am colindat magazinele acum o luna tot pentru o nunta; am fost in diverse locuri, am gasit ceva care sa-mi vina in Dragonul Rosu. Osa caut prin poze si pun una-doua in album sa vezi despre ce e vorba. A costat 120 ron parca.
Onutz 27+ cu Lucian
dannnah spune:
Si eu am o nunta la sfarsitul lui septembrie, dar nu indraznesc sa-mi cumpar de pe acum...Intr-o luna se schimba multe! Pacat ca acum sunt reduceri...Sper doar sa nu mi se umfle picioarele.
Am acasa o rochita primita care imi este intre genunchi si glezna (nu ma avantajeaza clar)...zilele trecute am probat-o si am vazut ca e pana la genunchi :) Se ridica din cauza burtii Ar fi o optinue, dar e neagra si am observat ca mai nou evit culorile sumbre si prefer hainele vesele. Eu mi-as cauta si o pereche de pantofi, ca toti pe care-i am de ocazie au toc inalt si nu cred ca as arata OK. O bila pe tocuri cui Voi cauta ceva cu un toc mai gros.
E vineri, bucurati-va!
mamica de Mara - 3 ani si 23+
onutz83 spune:
Fetele care va mai duceti la nunti, poate rezolvati problema cu ceva gen compleu sau fustita de gravida + o bluzita draguta.
Mi-a placut mult rochia Micai din album
Onutz 27+ cu Lucian
dana0000 spune:
Eu ma duc la 3 nunti in urmatoarea luna.
Am una pana la genunchi si una lunga, de la yokko sau lafemme.
Nu mai stiu exact,din reduceri vreo 200ron sau mai putin.Cealalta pana la genunchi e luata din mai pt un botez si o mai pot purta,ma incapea acum cateva zile.Sper pana pe 2sep cand planuiesc sa o port sa mai mearga.
Picioarele sunt butuc si azi,colegele mi-au pus sub birou o cutie sa mi le pun acolo dar nu pot sa le pun Uit
Onutz te invidiez,deja in concediu F bn ca ai putut,eu nu am cum cel putin pana pe 15 oct.
Andie si pe tine te invidiez,desi lucrul de acasa nu te scuteste de stres.Macar nu mai pierzi ore pe drum.
Dana nici eu nu suport nimic negru de cand sunt insarcinata,sunt toata colorata.
La mine asta e pb,stresul.Nu sefii,sunt super ok...doar ceilalti cu care lucrez,la distanta,o natie de oameni tuti care nu pricep mai nimic..gen indieni!!!
Gata ma intorc la ale mele,va
mena1906 spune:
Cata harnicie pe fetele meleeee!!! Am fost la medic si nu am gasit-o pe dr mea ca avea o nastere dar s-a uitat la analize alt gineco si a zis ca sunt ok pt o graviduta. Am fost un pic la shopping ca ne plaaaaceeee si cand am aj acasa am tras o partida de cearta zdravana cu motanul. Da, ati citit bine. Ne certam aproape zilnic, eu pe el si el pe mine . Acum pap si va citesc si...parca ar merge un picut de nani.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
andie_n spune:
Dana, nu uita de cutie . Si eu mi-am pus una sub birou si chiar a facut o diferenta mare. Sunt bucuroasa ca nu am mai avut de-a face in ultima vreme cu indienii, era intr-adevar o "placere" sa discut cu ei, trebuia sa le explici de 10 ori acelasi lucru si data viitoare tot ca ei faceau .
O sa ma duc maine prin magazine, sa vedem ce gasesc.
O zi buna in continuare tuturor!
Andreea 28+ cu Emilia
Bubulina42 spune:
va pup, vorbaretelor, dragelor!
E vineri si de data asta pentru mine e weekend inca de saptamana trecuta, mai am o saptamana de huzur!
Dupa aia-in septembrie lucru- si de la 1 oct vreau sa intru in prenatal, ca picioarele mele, dupa ce incep lucrul, or sa fie doua baloane+mersul 40 min cu metroul(numai dus)+ autobuz+pe jos..nope..O sa stau acasa de la 1 oct, sigur!
As minti sa spun ca pot sa stau si ca ma odihnesc intr-un mare hal, ca NU am stare!Insa fac totul cum si cand am chef si daca mi se face burtica asa, pietroi, e clar ca tre sa ma opresc, la job nu pot face asta.
Voi aveti bebelusi grasunei si minunati, pup cu drag toate mamicile care au fost zilele astea si si-au vazut minunile!Vorba lui Onutz, numai vesti din astea sa avem, fetelor si sa ne tinem pruncii in brate cu bucurie si cu emotie, aoleu, cred ca am sa jelesc intr-un mare hal, de bucurie..Doar ma cunosc.
Si sotul meu cred ca o sa fie speriat sa il ia in brate asa de mic,la inceput; la botezul la care am fost, cand a trebuit sa o tina pe aia mica in brate, era transpirat tot si ma intreba tot timpul daca o tine bine, daca are bratul pus unde trebuie, palma unde trebuie, aoleu, abia astept sa i-l pun in brate pe al lui, cu instructiunile de rigoare, desi la cate carti a citit, e pregatit, hi hi
Alina, are dreptate Doura, du-te la dr daca e rau cu maseaua, insa pana atunci pune un catel de usturoi in urechea de pe partea dintelui bolnav, fa gargara cu musetel si daca suporti, pune si un catel de usturoi, mic,un pic zdrobit si dat cu sare-pe gingia unde doare...
Eu continui sa raportez constant carcei, iar aseara iar s-au jucat arsurile cu mine, insa de dormit am adormit tun,tarziu-si nani pana dimineata, cand licuriciul meu a inceput sa sughita si m-am ridicat din pat super amuzata, de cum imi sarea burta in doua parti:):)
Picioarele nu mi se mai umfla deloc de cand sunt acasa-Menics, nasol ca incepi si tu-, insa merg la job si problema revine, la cele 9 ore cu ele atarnate acolo..
Asta e, va pup pe toate si sunt tare fericita de vestile bune si foarte bune primite de la voi!
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana! Aveti grija de voi, odihniti-va si bucurati-va de bebei jucausi.Si NU va stresati, m-ati auzit??
Pe curand!
27 + cu Nicholas
andie_n spune:
Bubu, sa incerci si tu sa-ti pui o cutie sau ceva sub birou la serviciu ca sa iti poti tine picioarele mai ridicate, cred ca o sa ajute un pic.
Andreea 28+ cu Emilia