Cum scot mazgalelile de pix de pe adidas?
Deoarece pe unul din copiii mei l-a apucat creativitatea exprimandu-si acest lucru taman pe adidasii aproape noi si din cauza ca am incercat diverse chestii fara succes va intreb cum putem scapa de urmele de pix lasate pe adidasul alb.
I-am spalat in masina, i-am sters cu spirt, frecat cu praf de spalat, lichid nimic... ,,creatia,, e tot acolo.
Ne salvati cu ceva idei?
Raspunsuri
emilia.m spune:
Acetona ar putea functiona...
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote
andacos spune:
Fixativ de par!
Sunt si buretzii aia magici()de la mr.propex de exempplu,daca nu merge cu fixativ,incearca buretzii magici!
Dana
Raza de soare spune:
Cif crema
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
adra_bell spune:
uite si un subiect mai vechi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73423&nm=Cum-se-scot-petele-de-pasta-de-pix
Mercedes spune:
Multumesc de raspunsuri dar inca n au avut efectul scontat. Am incercat acetona si lacul fixativ... merg sa cumpar cif.
andacos spune:
Mercedes nu stiu daca la tine e un regionalism sau o scapare,dar eu vorbesc de fixativ de par si nu lac fixativ!(sunt doua produse diferite)!
Mie mi-a iesit pixul de pe canapeaua de piele cu fixativ!
Incearca si buretzii aia!
Daca incaltzamintea e colorata vezi sa ai grija sa nu fii "agresiva"cu respectivul loc,sa ramina decolorat!
Dana
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Deoarece pe unul din copiii mei l-a apucat creativitatea exprimandu-si acest lucru taman pe adidasii aproape noi si din cauza ca am incercat diverse chestii fara succes va intreb cum putem scapa de urmele de pix lasate pe adidasul alb. |
Ascunde ,,creatia" copilului tau cu o alta , o pictura, trebuie sa-ti vina o idee! Chiar se poarta pantofii pictati!
Mercedes spune:
andacos-e spray fixativ cu fixare puternica mai exact si din pacate nu merge.Incaltamintea e alba modelul acela de adidas alb vechi cu trei dungi.
luisa1983- as vrea eu sa scapa asa ieftin...
andacos spune:
aaa..ok!Imi pare rau ca nu a functzionat!
Uita-te dupa buretzii magici,in DM sau stiu eu in supermarket,la raionul de detergentzi.
Daca sunt din piele ,poate gasesti crema de pantofi cu putere de acoperire(nu stiu sub ce nume s-ar putea gasi in tzara)si se rezolva.
Dana