Cum scot mazgalelile de pix de pe adidas?

Cum scot mazgalelile de pix de pe adidas? | Autor: Mercedes

Link direct la acest mesaj

Deoarece pe unul din copiii mei l-a apucat creativitatea exprimandu-si acest lucru taman pe adidasii aproape noi si din cauza ca am incercat diverse chestii fara succes va intreb cum putem scapa de urmele de pix lasate pe adidasul alb.
I-am spalat in masina, i-am sters cu spirt, frecat cu praf de spalat, lichid nimic... ,,creatia,, e tot acolo.
Ne salvati cu ceva idei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Acetona ar putea functiona...

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fixativ de par!

Sunt si buretzii aia magici()de la mr.propex de exempplu,daca nu merge cu fixativ,incearca buretzii magici!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cif crema

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Acetona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

uite si un subiect mai vechi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73423&nm=Cum-se-scot-petele-de-pasta-de-pix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc de raspunsuri dar inca n au avut efectul scontat. Am incercat acetona si lacul fixativ... merg sa cumpar cif.

Mergi la inceput

Mercedes nu stiu daca la tine e un regionalism sau o scapare,dar eu vorbesc de fixativ de par si nu lac fixativ!(sunt doua produse diferite)!

Mie mi-a iesit pixul de pe canapeaua de piele cu fixativ!
Incearca si buretzii aia!

Daca incaltzamintea e colorata vezi sa ai grija sa nu fii "agresiva"cu respectivul loc,sa ramina decolorat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

Deoarece pe unul din copiii mei l-a apucat creativitatea exprimandu-si acest lucru taman pe adidasii aproape noi si din cauza ca am incercat diverse chestii fara succes va intreb cum putem scapa de urmele de pix lasate pe adidasul alb.

Ascunde ,,creatia" copilului tau cu o alta , o pictura, trebuie sa-ti vina o idee! Chiar se poarta pantofii pictati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andacos-e spray fixativ cu fixare puternica mai exact si din pacate nu merge.Incaltamintea e alba modelul acela de adidas alb vechi cu trei dungi.

luisa1983- as vrea eu sa scapa asa ieftin...

Mergi la inceput

aaa..ok!Imi pare rau ca nu a functzionat!

Uita-te dupa buretzii magici,in DM sau stiu eu in supermarket,la raionul de detergentzi.

Daca sunt din piele ,poate gasesti crema de pantofi cu putere de acoperire(nu stiu sub ce nume s-ar putea gasi in tzara)si se rezolva.

Dana

Mergi la inceput