Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 9
ella28 spune:
Cris, stiu ca ai zis ca azi ai comisia. Ma gandesc la tine, iti tin pumnii!
+20s Doamne ajuta!
Katy82 spune:
Buna fetele! Astazi ma duc la dr. si am mari, mari emotii. O sa revin cu noutati si sa citesc din urma!
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
vikisor spune:
buna fetelor o limonada, o cafea, un ceai ?
Cris, iti tin pumnii azi orice decizie veti lua, o sa fie bine
Mena, cum te simti?
eu m-am intors la munca mai aveam nevoie de cateva zile de concediu pentru ca sunt super obosita
20+ cu printesa
Katy82 spune:
Fetele am observat acum ca chiar in luna in care am ramas mi-am facut niste analize si secretie col si imi iesise vaginoza bacteriana. Si cum ultima data am uitat analizele acasa, dr. nu a stiut de problema asta a mea. Deci s-ar putea sa nu fie vorba de candida ci de vaginoza. Of..., si am citit ca da avort, nastere prematura Sigur o sa ma treaca pe antibiotic.
11+
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Fetele am observat acum ca chiar in luna in care am ramas mi-am facut niste analize si secretie col si imi iesise vaginoza bacteriana. Si cum ultima data am uitat analizele acasa, dr. nu a stiut de problema asta a mea. Deci s-ar putea sa nu fie vorba de candida ci de vaginoza. Of..., si am citit ca da avort, nastere prematura Sigur o sa ma treaca pe antibiotic. 11+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
katy, incearca sa suni doctorul sa ii spui si sa iti programezi o vizita la el cat de curand dar oricum antibiotice nu poate sa iti dea decat din al doilea trimestru, deci mai ai un pic de asteptat dar stai linistita ca o sa fie bine si ai un pic mai multa grija de tine: fara ridicari de obiecte, fara efort, sa te odihnesti cat mai mult
20+ cu printesa
Katy82 spune:
Fetele vreau si eu PM cu parola.
Eu sunt ingrijorata ca slabesc, as vrea si eu sa vad ceva la cantar dar de unde, am mai putin cu un kg fata de inceput. Problema mea e ca nu pot sa mananc, imi e foame dar cand vad mancarea iau 2 linguri si atat.
Spiridusha felicitari pt baietel!
Dana nu prea mi-am dat seama ce erau, ca nu i-am vazut clar, dar erau 2. Felicitari pt bebe miscacios!
Crismac imi pare tare rau!
Ralu felicitari pt baietel!
Ioana si eu am astazi DTsi mari emotii, sper sa fie bine!
Mena si eu am lesinat saptamana trecuta, urata senzatie. Am venit repede acasa si m-am pus in pat si a fost ok. La multi ani pt anul de casatorie!
Aschiuta sanatate multa!
Viki astazi ma duc la dr., sa vad ce zice. va tin la curent.
fetele!
11+
aschiutza spune:
Katy, dea Domnul sa fie bine! Mult succes la vizita si vazut bebe . Incearca sa suplinesti din cind in cind cu dextroza / glucoza. Macar iti da rapid energie. Eu cind simt ca ma ia ameteala si de abia ma tin pe picioare maninc repede ceva dulce. Mai ales daca tu nu iei in greutate, un pic de zahar nu va fii bai (dar nu prea mult, sa nu dai in alte alea ).
Viki, vazui burtica in tinuta de vara
Cris,
zbubu spune:
Mena eu n-am reusit sa lesin inca, in schimb am observat in ultima saptamana ca am stari de slabiciune foarte puternice. Ma gandesc ca e posibil sa fie de la tensiune. Am citit ca tensiunea scade in trim. 2 de sarcina, ma gandesc ca e posibil sa fie de la asta. Sau poate n-ai mancat un timp mai indelungat si ti-a scazut glicemia. Sau poate ai facut o cadere de calciu.
Cris, imi pare tare rau ca treci din nou prin asa ceva. Bafta azi la comisie. Iti tinem pumnii!
Bubblegum spune:
Si noi in pauza la job avem timp sa mai citim ce fac colegele de 'suferintza':)
Raluai fost la pretecho si e baetel:)!Bravo!!Cum a fost experienta, se merita banutii??
Mena ai grija de voi, m-ai speriat cu lesinul ala!
Cris noroc mult astazi la comisie!Te astept cu vesti bune!
Katy incearca sa descoperi ce poti manca. Eu in sapt 10-16 am supravietuit doar cu carne tocata si paste (si din cand in cand un hamburger ca si ala tot carne tocata era). In rest NIMIC...
Bafta azi la eco!!
Aschiuta la noi au fost ieri 36 de grade!!ingrozitor!si uite cum am ajuns sa ma rog iar de ploaie si, desi stiu ca o avem 300 de zile pe an as da orice sa ploua azi!!
Noi mai avem fix 2 saptamani pana la morfo de trim 2 si pana cand avem si confirmarea ca este fetita Plus ca abia astept sa scap de griji, mi-a spus docotrul ca se vor opri un pic mai mult asupra placentei sa vada exact cat de bine functioneaza (din cauza tratamentului urmat exista cazuri in care apar probleme cu placenta). Sper sa nu fie nimic, am asa o senzatie ca bebe mic al meu e un luptator si ca totul va fi bine pana la capat si cu bebe meu.
18+