Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 12
crismac spune:
Evident ca nu se pot pronunta exact . A ramas sa mai monitorizam ecografic in urmatoarele 2 saptamani si daca evolutia lui este rapida si negativa voi intrerupe sarcina . Este o hotarare grea pt. ca nu se mai pune problema unei alte sarcini dar si riscurile sunt destule .
Va multumesc pentru gandurile de sustinere !
Se pare ca defectul la coloana este minor dar riscul mai mare este la cap unde se poate declansa o hidrocefalie . Voi merge sa vorbesc si cu un medic neurochirurg specializat in neurochirurgie pediatrica sa vad ce-mi spune .
20 + cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac Evident ca nu se pot pronunta exact . A ramas sa mai monitorizam ecografic in urmatoarele 2 saptamani si daca evolutia lui este rapida si negativa voi intrerupe sarcina . Este o hotarare grea pt. ca nu se mai pune problema unei alte sarcini dar si riscurile sunt destule . Va multumesc pentru gandurile de sustinere ! Se pare ca defectul la coloana este minor dar riscul mai mare este la cap unde se poate declansa o hidrocefalie . Voi merge sa vorbesc si cu un medic neurochirurg specializat in neurochirurgie pediatrica sa vad ce-mi spune . 20 + cu |
Cris! Suntem alaturi de tine! Tinem pumnii!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
vikisor spune:
citat din mesajul lui crismac Evident ca nu se pot pronunta exact . A ramas sa mai monitorizam ecografic in urmatoarele 2 saptamani si daca evolutia lui este rapida si negativa voi intrerupe sarcina . Este o hotarare grea pt. ca nu se mai pune problema unei alte sarcini dar si riscurile sunt destule . Va multumesc pentru gandurile de sustinere ! Se pare ca defectul la coloana este minor dar riscul mai mare este la cap unde se poate declansa o hidrocefalie . Voi merge sa vorbesc si cu un medic neurochirurg specializat in neurochirurgie pediatrica sa vad ce-mi spune . 20 + cu |
cris imi pare rau iti tin pumnii sa fie totul bine
20+ cu printesa
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Daaaa...SRMI si Bamboo UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Bine v-am gasit si eu...MM sunt
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Cris Dumnezeu sa va ajute , sa fie totusi bine bb
Viki deci n-ai facut DT azi????
Eu fac ca leul in cusca pana joi dimineata...
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ella28 spune:
Off, Cris, alte emotii, alta asteptare... Cris, de ce nu s-ar mai pune problema unei alte sarcini? Stiu ca e o decizie personala si scuza-ma ca ma bag in viata ta dar nu lua decizii la suparare, lasa sa treaca niste timp
Din cate inteleg defectul major ei il considera cel de lemon sign? Probabil ca cel de la coloana este Spina Bifida oculta, nu? Sper sa gasesti un profesionist care sa te ajute sa intelegi mai bine implicatiile. Sunt alaturi de tine
+20s Doamne ajuta!
simina_kin spune:
aaaa.....mi-am pus si eu "burtoiul" online pe picasa......eu zic ca, la nici 12s sunt cea mai mare
dankutza spune:
Mena La Multi Ani, alaturi de sot.
Incearca sa te menajezi si sa-l implici pe sot din ce in ce mai multe in treburile casei. Eu "m-am certat" cu aspiratorul de cand am ramas gravi. I l-am facut cadou exclusiv sotului. Dupa ce a facut o dat curatenie, s-a dus si si-a cumparat un alt aspirator. Mie mi s-a dus gura la spate de cat i-am spus ca nu merge bine aspiratorul. Cand l-a afectat pe el....
Eu ii calc sotului un tricou pt a doua zi si atat. Mie unul si lui fi-mea 2-3. Nu pot sa sufar sa calc, iar pe caldura asta, nici atat. Asa ca eu calc strictul necesar. Nu mai calc pijamele, lenjerii, nimic altceva. Decat cu ce plec pe strada. MAi am un pic si vine bona la fata si gata, scap de calcat. Calca ea tot. Plus curatenie, vase spalate. Heaven...
KAty felicitari pt eco. Si pe mine m-a costat Dt peste 500 lei. 200 lei eco pt DT, 100 lei intrepretarea rezultatului eco+sange, 240 testul de sange Kryptor. Sa stii ca Adela Dinu (lucreaza la Columna, Dacia Medical Center) costa 200 lei DT, si apoi eco morfoligica de trim 2 300 lei sau 250 lei (nu mai tin minte). Are preturi buni si ea e super profi.
Carmen ai intrebat pe gine de la ce poate sa fie? Pe a mea daca o intreb, imi face capul mare cu trombofilia.
Ralu felicitari pt confirmarea ca e baietel. Noi, inca nu stim ce e. Fiecare sper ce vrea: eu - fata, tasu' - baiat. De abia pe 17 septembrie ne elucidam.
Lidia felicitari pt micutele domnisoare!!! Sunt in placente separate?
Denisa ti-am cerut pritenia pe feisbuc E un nume mai complicat.
Mena bine ca ai raspuns Denisei ca nu staim nici eu care esti. Ti-am cerut prietenia.
Cris multa putere iti doresc.
15 saptamani