Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 10
ralu_15 spune:
sanatate multa tuturor!
bubblegum: iar dormea :)))))
din pacate nu am reusit sa ajung suficient de devreme cat sa beau o gura de cafea. si cum am fost cu bicicleta si ii place sa-l legan cu bicicleta.. dormea dus :). ca si data trecuta, n-a functionat tusit, dus la baie, nimic :). dar macar a putut sa-l masoare, sa ni-l arate din toate pozitiile, sa ne arate ca clar e baiat.. :P. Mie mi s-a parut ca merita banii, fie si pentru fatza lui taica'su: topit tot!
aici ai mai multe pachete, poti opta sa iti inregistreze toata programarea, inclusiv vocile si sa-ti dea la sfarsit un CD cu toate. noi asa am facut si am trimis cateva poze si acasa.
3D - a incercat moasa, dar cum bebe dormea... n-a fost prea nemaiponmenit. oricum, moasa a fost foarte relaxata, zambitoare, cu glumitze.. na, era fun eco :)
urmatorul hop este morfo de 20 de sapt..
Ralu 18+ cu
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Katy, dea Domnul sa fie bine! Mult succes la vizita si vazut bebe . Incearca sa suplinesti din cind in cind cu dextroza / glucoza. Macar iti da rapid energie. Eu cind simt ca ma ia ameteala si de abia ma tin pe picioare maninc repede ceva dulce. Mai ales daca tu nu iei in greutate, un pic de zahar nu va fii bai (dar nu prea mult, sa nu dai in alte alea ). Viki, vazui burtica in tinuta de vara Cris, ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
o sa iau diseara pozele de pe telefonul soatei si o sa le pun... sunt de la mare cand stateam frumos la umbra, pe sezlong, infasurata in prosop... radea de mine ca ma infofolisem toata dar eu doar respectam indicatiile medicului
20+ cu printesa
carmen_76 spune:
Buna,
Dankutza, bine ca ai pomenit de aceste amorteli in picorul drept, ca eu deja imi faceam si griji. Si eu patesc tot numai la dreptul, imi amorteste pret de cateva secunde si parca am furnicutze in picor. Mai am o problema; dimineata nu imi simt degetele de la maini, ma dor mai ales la inchieturi.
Ralu 15 - felicitari bentru baietel, sper saptamana asta sa aflam si noi ce o sa fie bebelinul ca suntem cam nerabdatori.
Crismac, imi pare sincer rau pentru intamplarea dureroasa prin care treci. Mult succes la comisie.Sa nu uiti ca noi iti suntem alaturi si ca Dumnezeu vegheaza asupra ta.
Am vazut ca tot s-a discutat de un PM ca sa punem poze... poate ar fi bine sa ne mutam si pe FB? Ce ziceti, ne facem un grup?
Un inceput de saptamana cat mai linistit.
Carmen 16+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
Lidia_88 spune:
Mena la multi ani! pt aniversare, sper sa fii bine si u si bb.
Si eu am obs ieri ca am tensiunea scazuta si ar fi normal in sarcina,si eu eram pe punctul de a lesina de la caldura mare am intrat intr-un magazin cu aer conditionat si mi sa facut rau am iesit afara abia am ajuns sa stau pe banca si ma luat un prieten cu masina sa ma duca acasa ca efectiv nu mai puteam merge.foarte urata senzatie.
Crismac mult succes azi iti tin pumnii sa iasa bine
Si vin si eu azi cu o veste buna am facut alta eco la o doctorita cu experienta si sunt fericita posesoare de . O sa am 2 fetite , am fost dupa eco si am luat cv hainute ca nu mam putut abtine.
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 17+ CU
mena1906 spune:
citat din mesajul lui Lidia_88 Mena la multi ani! pt aniversare, sper sa fii bine si u si bb. Si eu am obs ieri ca am tensiunea scazuta si ar fi normal in sarcina,si eu eram pe punctul de a lesina de la caldura mare am intrat intr-un magazin cu aer conditionat si mi sa facut rau am iesit afara abia am ajuns sa stau pe banca si ma luat un prieten cu masina sa ma duca acasa ca efectiv nu mai puteam merge.foarte urata senzatie. Crismac mult succes azi iti tin pumnii sa iasa bine Si vin si eu azi cu o veste buna am facut alta eco la o doctorita cu experienta si sunt fericita posesoare de . O sa am 2 fetite , am fost dupa eco si am luat cv hainute ca nu mam putut abtine. UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 17+ CU |
Lidia felicitaaaari!!! Sa te bucuri de ele. O sa ai doua printese minunate! Ce frumos!!!
Pentru urmatorul bebe o sa ma pregatesc mai bine si o sa fac o cura de vitamine cu 6 luni inainte ca sa ma pot bucura mai mult de sarcina si...poate...o sa fie tot fetita ca sunt topita dupa ele.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikisor
katy, incearca sa suni doctorul sa ii spui si sa iti programezi o vizita la el cat de curand dar oricum antibiotice nu poate sa iti dea decat din al doilea trimestru, deci mai ai un pic de asteptat dar stai linistita ca o sa fie bine si ai un pic mai multa grija de tine: fara ridicari de obiecte, fara efort, sa te odihnesti cat mai mult |
Antibiotice se pot da oricand beneficiul tratamentului este mai mare decat riscul AE.In functie de germene si sensibilitatea lui se poate alege cu antibiotic care sa poata fi dat in sarcina, kiar si in trim I.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui carmen_76 Am vazut ca tot s-a discutat de un PM ca sa punem poze... poate ar fi bine sa ne mutam si pe FB? Ce ziceti, ne facem un grup? |
Eu sunt pentru!
Ce-am rezistat eu sa nu-mi fac cont de FB pana de curand... acum misun toata ziua.
Pe mine ma gasiti cu prenumele din semnatura + Stroie.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
vikisor spune:
citat din mesajul lui Lidia_88 Mena la multi ani! pt aniversare, sper sa fii bine si u si bb. Si eu am obs ieri ca am tensiunea scazuta si ar fi normal in sarcina,si eu eram pe punctul de a lesina de la caldura mare am intrat intr-un magazin cu aer conditionat si mi sa facut rau am iesit afara abia am ajuns sa stau pe banca si ma luat un prieten cu masina sa ma duca acasa ca efectiv nu mai puteam merge.foarte urata senzatie. Crismac mult succes azi iti tin pumnii sa iasa bine Si vin si eu azi cu o veste buna am facut alta eco la o doctorita cu experienta si sunt fericita posesoare de . O sa am 2 fetite , am fost dupa eco si am luat cv hainute ca nu mam putut abtine. UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 17+ CU |
felicitari pentru
20+ cu printesa
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu sunt pentru! Ce-am rezistat eu sa nu-mi fac cont de FB pana de curand... acum misun toata ziua. Pe mine ma gasiti cu prenumele din semnatura + Stroie. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Si eu vreaaaaaaau! Roxana Enache! Cu Viki sunt deja pr pe Fb :P
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Bubblegum spune:
Gagici,
pentru fb nu va lasati numele aici, dati un pm la ianfeb2013 si eventual linkul de fb ca sa stim exact ce persoana este. In seara asta facem la cerere si grup secret de fb asta inseamna ca dupa ce dati pm-uri sa va asteptati la un friends request si la un group request.
18+