Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neataaaaa!

Semnez azi condica, ca ieri am fost plecata toata ziua.

Lalu sa mai agitam niste motzate poate ajuta

Haaaaai Lalu!

Mami ilinca,la fel simt si eu ,,abia ma misc cateva secunde dupa ce ma ridic parca ar vrea sa iasa in momentele alea asa presiune simt in tot bazinul.
Olivette ce bine ca ai pe cine te baza la cumparaturi,eu sunt opusul ,daca nu merg eu si pentru altii e jale,vina mea ca eu i-am invatat asa ,iar acum mi-ar fi prins bine un pic de ajutor dar na...
Tzitziri ,abia astept sa scot motate si pentru tine ,pentru mine 22 august e o zi speciala,e ziua nepotelei mele din partea surorii mele mijlocii si o iubesc foarte mult .Na bucur mult ca ai ajuns la termen cu printesa ta si va fi bine totul,meritati asta din plin!
Kytana cred ca putem fi declarate cu brio plimbaretele odiseei,poate nastem pe drum ,ce zici?Pe mine m-a facut sa plang baita bebelusului postata de tine,deci asa ceva n-am mai vazut!
Carmen tu ai nascut natural fetele ,daca ai zis iarta-ma ca n-am retinut,caci daca au fost prin cezariana ,te incurajeaza si medicii sa faci legarea trompelor la a treia,nu ma indoiesc ca vei lua decizia cea mai buna pentru voi atunci la fata locului,
Bob cum a fost la film?M-ai binedispus cu muzica pentru bebe,i-o fi placut melodia si o fi dansat mititelul/mititica si dupa ce n-a mai auzit-o
Stella nu pot spune ca simt permanent burtica tare ,dar umflata da,uneori parca nu mai am aer de umflata ce este si gafai pentru cateva minute bune,nu stiu decat ca eu am lichid in cantitate normala,asa ca mai repede putem da vine pe bebe care se face tot mai mare si nu pe lichid,stiu ca te-ai speriat,dar poate ca isi revine la normal,o perioada eu l-am avut in cantitate redusa si s-a reglat apoi.
Mirabela distractie placuta in miniconcediu sa revii plina de buna-dispozitie si fara neplaceri.Eu mi-am luat o burtiera tip brau reglabila cu scai.
Moro ce-mi place cand aud ca esti relaxata ,imi dai si mie o stare de bine.Si eu tot dupa emisiunea aia am decis ca nu vom face efortul financiar pentru a recolta celule stem.Nici nu stiu daca am fi reusit nici daca am fi vrut...
Daniela ,uaaau ce faina e pozica si vestile tale chiar ca sunt bune de la cap la coada,tine-o tot asa,
Madaiulia,daca doctorul nu-si face probleme inseamna ca este ok,eu cred ca fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare inca din burtica,iar daca si voi sunteti mai finuti si mai mignoni,atunci si bebe va fi la fel,
Andreea si tu ai vesti bune de la control,bravo ,ma bucur pentru fiecare mesaj care este aducator de vesti minunate!
Elfica ,nu cred ca ti-a venit sa razi cand ai avut patania ,dar in felul in care ai povestit pe mine m-ai facut sa zambesc,oricum neuronul meu s-a dus departe si ala,eu daca deschid frigiderul trebuie sa ma gandesc bine ce-am vrut sa iau din el,
Ramona si eu am slabit si doar burta creste,dar sa fie bebeii sanatosi asta conteaza si daca ei asimileaza ce trebuie ,eu chiar nu ma supar ca am avut de unde slabi,
RamoBM te felicit si aici pentru schimbarea prefixului,te apropii mult si tu de intalnirea cu Emma
Corinuka ,nici tu nu esti cumintica ,dar eu nu pot sa te cert ca suntem in aceeasi oala.Cum mai stai cu petele ,ai mai avut ori s-au oprit?
g_rainbow in curand scoatem agitatele si pentru tine,iti vine sa crezi ca nu mai sunt nici 2 saptamani si iti vezi comoara?Sa fie o cezariana usoara si sa te refaci repede,
Mariana deci esti in curand pe lista si tu ,cam pe cand crezi ca te va programa ?Cate saptamani ai acum?
Lulutza ma bucur ca ai trecut de perioada agitata si ca v-ati revenit la buna dispozitie si zile pline de energie,ai tai mai sunt la tine?
Simonix te astept cu vestile de la medic ,
mihaela nu te mai stresa cu grupul fb,parerea mea este ca s-o fi deschis un altul in care se posteaza ,dar desi oi parea rautacioasa nu ma intereseaza,ma bucur doar ca fetele dragi mie de acolo scriu si aici si ne tin la curent cu starea lor,recunosc ca mi-e dor de Dana Geodoiu as fi vrut sa scrie si ea aici...
Patricia,Virginia,Adriana_77,PaulaFrida,marikaki,anda82,veroboroda,veniti si voi sa semnati condica de week-end?

35+

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Am vazut ca ati vorbit despre ”binevoitori”,cred ca va iau la asta ,nu stiu daca a primit vreuna ”incurajarea” pe care am primit-o eu de la soacra mea cica ar fi visat ca am nascut un baietel care nu putea sa umble ,era paralizat si s-a gandit draga de ea sa-mi atraga atentia ca de obicei visele ei se implinesc si a gasit numai bine de cuviinta sa-mi spuna si mie visul acum cand sunt atat de aproape de nastere si cand am o mie de ganduri si de temeri.Logic ca incerc sa o ignor dar mi-a infipt un pumnal in inima cand mi-a spus.Doamne cum pot fi unii atat de insensibili in fata unei gravide pline de emotii si griji pentru puiul ei nenascut?

35+

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

aaaa cand i-am spus ca la cum da din picioruse nu cred sa aiba vreo problema ,mi-a atras atentia ca nu am nascut inca si ca la nastere se pot intampla multe.Mi-a venit s-o strang de gat .Este o diferenta intre ea si socrul meu enorma,nici nu stiu ce calm are omul ala de a suportat-o atatia ani...Apropo de el ,l-am vizitat ieri si este mai bine,pe luni -marti vine acasa,s-a linistit cand a auzit asta si acum este bine-dispus,desi acum cateva zile era tot trist si debusolat ca nu-l mai muta de la reanimare.Acum este in salon obisnuit.

Mai fetelor am o mancarime de burta de-am reusit sa-mi inflamez toate vergeturile pana la cote dureroase,nu trece cu nimic cred ca doar dupa nastere scap de mancarime,ooooh.

35+

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata burtici
Anidaz, ce soacra ticnita ai si tu...cred ca toate suntem pricopsite cu niste specimene de genul asta
Iarasi nu prea am putut dormi si ma durut mijlocul atat de rau incat mi-au dat lacrimile iar durerea din zona pelviana este crunta...abia astept ziua de maine sa ma duc la spital si poate ma ajuta Dumnezeu sa nasc

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Doamne ajuta Lalu sa fie asa cum spui,oricum cred ca se va intampla daca deja ai fost dilatata
Ti-am spus si repet poti sa-mi trimiti oricand sms sau sa dai un apel si te sun in caz ca ramai la spital,aaaaah abia astept primul bobocel!!!

35+

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Gajiciii, inca suntem toate 2 in 1 da?

Toata noaptea am visat ca mancat dintr-o enorma prajitura cu visine si m-am trezit evident cu gandul la asta... As fi in stare sa mananc numai visine, imi voi cumpara un compot maaare si acrisor

Lalutz, multumesc din suflet ca ai intrebat. Imi pare rau ca nu au reusit sa faca rooming in.Chiar imi doream. Singura mea dorinta acum este sa fie totul bine si dupa 2 zile sa ma lase se plec. Sa nu aiba timp sa imi imbuibe bubulinu cu prea mult LP.

Moroacum vad si eu poza ta tare frumos a mai facut! Ne pui si poza cu soarele? Bun asa cu relaxarea, ma bucur ca te simti mai bine. Cum mai e vremea pe acolo?

Uau Dani ce de vesti buneee!! Chiar daca ati facut 5h pe drum si sotiorul era extenuat, Emma este o fata cumintica, chiar daca nu a stat ea prea mult la pozici Spor la spalat, calcat si aranjat, dar fara exagerari, biiine?

M-am gandit de cateva ori prin drumurile mele daca nu cumva mi s-or rupe membranele pe strada Adinutza Cand vine dl. Pinguin ma gandeam sa il urc in tren sa mergem pana la Campina, la parintele nostru duhovnic sa iau binecuvantare. Poate ma apuca pe acolo El s-a nascut la Pitesti, mama lui a plecat in plin travaliu de la Sibiu la Bucuresti conducand (sau asa ceva mi-a zis ea mie)
Pot spune cu mana pe inima ca socrelis a ta a intrecut-o de mult pe a mea. Cum sa zica astfel de aberatii?? Citeam si nu imi venea a crede In loc sa te incurajeze, sa tina pt ea astfel de lucruri, ah! Merita cateva (mai multe) cuvinte de dojana!!!

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lalutz, haide, haide, inca nitel si toate durerile vor trece! Roaga-l pe sotior sa iti faca un pic masaj, poate te ajuta.

De socrii... nu zic nimic care v-ar otari si pe voi si pe mine. Va spun doar ca au venit in tara sa se duca la mare in Ro si astazi trebuie eu sa ma duc sa ii vizitez desi ei nu stau in Bucuresti, nu am masina, dar ei au. Socrul nu mi-a calcat niciodata pragul. De ce? nu stiu, nu vrea Nici macar nu stie unde locuiesc daca va vine a crede. Gata nu zic mai mult ca devin rea si nu chef sa ma supar din cauza lor

Asa ca astazi cel mai probabil ne auzim pe seara, cand voi reusi sa scap de la ei

Va si va urez o duminica linistita alaturi de familiutele voastre

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu n-am plecat inca, astept sotul cu ultimele cumparaturi si apoi plecam. Multumesc fetelor pt urari, sper sa ma simt bine, oricum o sa stau cuminte la aer curat.

Stella sigur o sa fie bine, cred ca e mai rau cu lichid putin, cu mai mult eventual nasti mai repede dar tu esti deja aproape de termen.

Anida cred ca-i ziceam vreo doua nasoale, cum sa-ti zica asa ceva??? Trebuia sa-i atragi atentia ca nu se face asa ceva, daca nu si-a dat seama, data viitoare o va face iar. Despre mancarimi, asa am avut la prima sarcina insa fara vergeturi dar ma trezeam noaptea scarpinandu-ma, a fost cumplit. Nu tin minte vreun remediu, atunci ma dadeam cu crema nivea. Acum nu mai am nik, probabil e intinsa pielea deja, ma dau pe pielea uda dupa dus cu ulei de masline. E tare neplacut, ce sa faci...

Of Lalu mi-e asa mila de tine, las ca maine nasti sigur, nu cred ca te mai lasa. Nastere usoara si sa scapi odata, ai sa uiti toate astea, ai sa vezi...

Eu am reusit sa dorm putin in ultimele 2 nopti, doamne ce bine este. In schimb am arsuri cam toata ziua, nu-s chiar nasoale dar persista.

Va pup pe toate si in afara de Lalu, sa va gasesc pe toate 2 in 1.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Adina semnez condica , eu de cateva zile ma simt excelent, nu mai vars, dorm noaptea neintoarsa, nu mai am burtica tare, nici nu stiu cum de ma simt asa bine, sa nu-mi fie de deochi si profit evident. Plec de acasa dimineata si ma intorc seara rupta de oboseala, macar astea 3 saptamani care au mai ramas sa profit, dar va citesc constant.
Astept cu nerabdare ziua de maine, maine seara merg la control si sper sa stabilim si data pt cezariana. Am terminat de facut cumparaturile pt bb, hainutele lui sunt pregatite in comoda, bagajul e facut, m-am mai linistit din punctul asta de vedere.
Astazi am implinit si noi 36 de saptamani, a mai ramas o saptamani si scap de stres, dupa poate sa vina sau mai bine sa astepte linistit pana in sapt 39.
Lalu se apropie momentul, curaj, noi suntem alaturi de tine, mai e un picut si o sa ai comoara in brate. Cum intru pe forum citesc intai pe sarite sa vad daca ai postat, ca sa stiu daca esti inca acasa sau ai plecat la spital

36+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!!

Lalu
Sa mearga totul bine si sa vedem primul bobocel cu bine!!!

Noi azi suntem mai bine dupa ce am tras niste sperieturi in ultimile zile!! Aveam o durere de spate odioasa, care venea in spasme intinsa de la nada fundului pana la ceafa, initial am crezut ca nu am dormit bine si pe fondul unoeri dureri cornice de spate imi face figuri. Cand colo sa descopar ca si burta se intareste si am sunat la medic, contractie dureroasa!!! Bine ca nu au fost regulate si am avut doar cateva pe zi dar oricum daca asa o sa fie travaliul ma declar de acum sa imi dea cu ceva in moalele capului si sa scoata pe bebe

AMine mergem la medic la control, avem deja 36 de saptamani dar sa mai stea domnisoara nitel chiar daca e burta imensa si apasa pe tot ce e pe acolo de care pana in sarcina nici nu stiam ca exista.

Am reusit sa terminam camera, adica varuit, mobila toata e gata si arata asa de frumos, mai trebuie doar decoratiunile pe pereti dar le facem, maine e gata si bagajul de spital si suntem in regula cu toate!!!

Va pupacesc pe toate !!!

34w cu Ilaria Rita

Mergi la inceput