Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Lalu cel mai bine este sa eviti persoanele astea care te influenteaza negativ, mai ales acum cand esti asa sensibila si tre sa nasti. Eu am ales sa stau cu bb si a fost super ok, a fost putin mai greu dar nu am ratat alaptatul cum au patit alte mamici pe acolo si am invatat fff multe din maternitate. Imi pare rau ca te chinui asa, cred ca cel mai bine ar fi sa te ajute putin dr, eventual sa-ti provoace daca nu vine natural - natural, te epuizeaza si pe tine si nu cred ca vrei sa fii extenuata cand vine bb. E doar o parere, eu am vazut la spital mamici care au nascut dupa 2-3 zile de chinuri si altele care au fost ajutate putin si au nascut in 2-3 ore.
Elfica m-am amuzat de patania ta, ai toata admiratia mea, cu copil mic si graviduta, eu una nu as fi facut fata, nici nu stiam ce sarcina voi avea, si acum m-am temut sa nu stau la pat, desi David are 6 ani acusi.
Eu ma simt putin mai bine, iau 3 nospa pe zi si 2 mg si e mai bine, m-am mai si linistit putin ca am cam terminat treaba. Maine plec la o cabana aici in zona, voi lipsi 2 zile, desi vremea pare cam urata la noi.
Voi ce fel de burtiera v-ati luat pt dupa nastere? Eu la David am avut din aia simpla de pe vremuri cu capse (nu chilot) si a fost ok, m-a ajutat mult la cezariana, parca imi tinea burta altfel cand il luam pe bb in brate, cand ma aplecam... si nu am ramas cu burta deloc. Cand am fost in spital ultima data am vazut ca se vindeau din astea mai moderne dar n-am fost prea atenta ca aveam 12 sapt, nu ma interesa.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35
Mirabelac spune:
Mami.ilinca eu am dureri asa mari jos, intre picioare, mai ales noaptea cand ma intorc dar si cand ma ridic, ziua un pic mai bine. Asa am avut si la David dar dadeam vina pe cerclaj, cred ca e normal asa. Al meu nu e coborat f tare, asa mi-a zis la control.
Carmen nu recoltez celule stem, stiu pe cineva care a recoltat si a avut nevoie si i s-a spus ca tre sa ajunga prin China parca sa le poata folosi, sper ca am retinut eu bine, ii trebuiu f multi bani pt interventie.
Stella bine ca ai intrebat tu, la fel si eu de vreo sapt simt asa burta insa eu ma balonez fff tare, orice as manca, e o chestie noua care n-am mai avut-o deloc, nici prima data. La fel simt burta tare dar nu-s contractii. Si nu mi-a zis nik de lichid, ce-i drept am facut echo acum 3 sapt si voi face altul peste 2, lichidul era normal.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35
carmen spune:
Multumesc pentru raspunsurile ref la celotarata ulele stem, eu eram oricum hotarata sa nu recoltez (pentru mine e o suma mare si cea pe care trebuie sa o platesc acum).
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
stella87 spune:
Mirabela, pana acum am avut lichidul in cantitate normala. M-am uitat si eu peste ecografii si imi apare ok. La morfofetala de 32 de sapt aveam AFI 11, iar acum, dupa o luna a sarit la 27 Oricum, ma bucur ca pana acum a fost bine, iar bebele a avut mereu o evolutie buna, fiind cu 5 zile mai dezvoltat.
De acum incolo, tre sa recunosc ca mi-e putin teama, sper sa nu aiba de suferit in burtica din cauza lichidului. Am citit ca ar putea avea o problema cu hranitul, mai precis inghitirea lichidului, dar prefer sa nu ma informez mai mult, ca ma panichez degeaba. Daca doctorul a zis sa facem eco peste 10 zile, astept pana atunci si incerc sa ma menajez.
Azi, de exemplu, am calcat hainutele de bebe, cu pauze, mi-a luat toata ziua, abia acu inchei. Am stat pe scaun cat am calcat, deci nu ma certati
Maine sotul se intoarce in buc si mi-a zis ca dormitorul unde vom sta cu bebe va fi gata. In restul casei mai sunt cateva retusuri de facut.
fericita 36+ cu
Kytana spune:
Iarasi am fost la plimbare, nu ma potolesc deloc Astazi am ajuns prin parculetul din Crangasi. Iar cred ca adorm de la 21.00
Lalu, cum ti-au spus deja si fetele, ignora cat poti. Si mie mi se pare ciudat ca toti par sa stie mai bine ca mine si ma critica auzind ca si eu imi doresc rooming-ing. Dar stii vorba aia? "Cainii latra, ursu merge"? Noroc ca m-a facut mama urs Asa si noi Cum te mai simti?
Ma bucur ca sunteti bine Mirabela, [b]Stella[/b] si ca sunteti optimiste. Cu siguranta veti ajunge la termen si boboceii vor veni pe lume sanatosi si plini de energie
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
mami.ilinca spune:
Carmen; nu am recoltat nici prima data , nici acum.Data trecuta ma informasem , nu eram convinsa si am vb cu ginecoloaga de atunci care mi-a confirmat ca totul e mai mult o afacere...care o fi adevarul Dumnezzeu stie.
Legat de legarea trompelor si pe mine ma preocupa subiectul, nu prea ma vad cu 3 cezariene,dar nu am luat inca o decizie in acest sens.
Mirabela; sa va simtiti bine la cabana si sa iasa soarele.Cred ca David o sa se simta minunat.pt raspuns.
Kytana-plimbareata: ai adormit deja?
Lalu:cum esti? Mai poti? Incearca sa ignori sfaturile unor astfel de persoane, n-ai idee ce-mi aud mie urechile despre viata cu 2 copii iti vine sa fugi in lume.
Pentru noi viata s-a schimbat total dupa ce s-a nascut Ilincuta , dar nicicand nu a fost mai frumoasa ,ma implinita si mai grea in unele momente. M-am intrebat de multe ori, cum am putut trai atata timp fara ea...
va pup
Kytana spune:
mami.ilinca sunt inca pe baricade, a venit o prietena si o tin nitel de vorba si ea pe mine de la somn. Ilincuta ce mai face? Tu si burticuta? Pingu mic m-a terminat astazi, toata ziua a misunat prin burtica, indiferent de pozitie sau de ceea ce faceam.
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
MoRo_K spune:
Buna burtici!
Kytana da in casa facut tortul e super simplu numai ca sunt niste chestii care nu stiu dc se gasesc la noi...multumesc pt sfatul cu exercitiul il voi incerca
poza la profil eu o vad schimbata....aici imi trebuie iconita aia de se scarpina in cap...
Carmen si eu anul trecuta eram pro recoltare celule stem dar anul asta m-am linistit...cred ca aici am gasit un link de la "Ro te iubesc" si m-am cam lamurit ca da...e pt unele boli dar nu e panaceu universal...asa ca am decis punand in balanta ca nu n-o sa recoltam...
Lalusper sa nu te chinuie rau durerile...sa nu te chinui mult
Noi astazi suntem bine sanatosi...am citit si ne-am plimbat...relaxare totala
puuup si somnic usor!
31
danielabejan spune:
semnez si eu pe scurt condica
ma bucur ca toate sunteti bine
lalu lasa lumea sa vb ca tu stii ce ai acasa si bebe e doar al tau si al sotului restul nu au nici o contibutie sau drept in viata lui si a voastra
moro_k eu iti vad pozica si e super frumos desenul
azi nu am mai deschis fereastra dubla ca sa pot nominaliza , dar ma iertati si pe mine is super obosita si am intrat mai mult sa vad daca toata lumea e ok si sa va spun ce am facut si noi azi la eco.
bineinteles daca tot am iesit eu azi din casa s-a anuntat cea mai calda zi din anul asta aici 30 de grade, adica undeva la 40 la noi din cauza umezelii din aer, bineinteles.
asa ca sa ma fi vazut azi cum mergeam ca melcul si ma topeam iar saracul meu sotz chiau de somn k el a iesit din tura de dimineata la 6 si abia la 7 a ajuns si el acasa, a dormit saracutul 5 ore si apoi hai la eco cu balena willy am pl la 1 de acasa si am ajuns abia la 5jum , drum pe care normal in puteam face cu tot cu consultatie in maxim 3 ore lejer, fara graba
asa macar pot spune k m-am si bucurat azi pt k bebelina e intr-adevar cu capul in jos si curul la buric, ia masurat picioarele, burta, capul si ink ceva si toate masuratorileau fost in grafic, cik are 2500 la 34 de sapt, incepute azi. Lichidul amniotic e ok, cordonul ombilical cik la fel, bataile inimii ok, functioneaza vezica k a facut pipi in timpul ecografiei, misca de zor ochisorii, nu avea astampar ca de obicei abia am reusit sa ii facem si noi o poza desi trebuia sa ii faca 2 dar nu a avut cum, cu cine sa se inteleaga incapatanata ca taicasu, asa a facut la toate eco, parca se ascunde de pozici si isi pune knd nu trebe mainile pe fata , placenta e posterioara nu e jos, deci totul pare ok pana acum si speram asa sa fie pana cand o vom tine si noi in brate, lucru pe care il doresc tuturor.
si daca tot a fost caldura asta ucigasa azi am spalat si eu primele lucrusoare ale fetei, adica ce aveam mai mare si mai grosut pt patuut, maine urmeaza inca o tura poate chiar 2 si speram sa reusim si noi sa ii punem la punct dulapiorul cu lucrusoarele ei sapt asta k sa fiu si eu mai linistita caci nu vreau sa ma prinda 37 de sapt cu ceva neterminat
cam asta e fost raportul nostru pt azi asa ca va pupam , multa sanatate tuturor, o noapte racoroasa si somn usor tuturor.
duminica placuta si relaxanta
34+ Emma
lalu85 spune:
Fetelor va multumesc pt incurajari, sunteti dragute cu toatele
Kytanutza, am reusit sa vb cu verisoara tipei care a nascut la elias si mi-a zis ca nu au rooming-in si ca sa renovat dar sa pastrat mobilierul, ceva de genul... oricum eu sa insist sa iau legatura chiar cu tipa respectiva sa-mi zica ea mai exact. Am vrut sa stii de chestia cu rooming-in acum ca ma gandesc ca asta te intereseaza cel mai mult
lalu85 39+ cu