Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)
Raspunsuri - Pagina 6
m_m51981 spune:
KYTANAAAA.........doamne ce filmulet ai pe blog despre baitaaaa...doamneeee cat e de frumos!!!!!!!!!!!!
Cat e de linistitor!!!! Vaiiiiii cat curaj..de fapt cat de bine cunoaste bebelusii!!! Fara frica, fara nimic...si copilul parca ar fi in uter!!!Nu urla ca ii baga apa in ochi..nu nimic...Doamne ce film superbbbb!!!Mersi pt postare!
lalu85 spune:
Neata burtici
Eu sunt tot acasa cu dureri nasoale si nedormita...m-am chinuit de dreri si abia am putut inchide un ochi.
Kytanutza, dopul gelatinos nu a picat si mi-a zis dr. K s-ar putea sa nu pice pana in momentul nasterii si ca nu e obligatoriu sa pice. Vreau sa nasc mai repede ca ma chinui cam rau...
lalu85 39+ cu
m_m51981 spune:
LALU, mai e un pic...un picut!!! Trece si o sa ne povestesti ce fericita esti cu minunea in brate :P!
Kytana spune:
Lalutz drag, cu fiecare durere organismul si tu, il ajutati pe bebe de marea iesire, de acomodarea cu lumea de afara. Think pain is good! Oricat de ciudat ar fi. Daca aveai dureri sa zicem acum 2 luni, te-ai fi speriat si ai fi facut orice pentru bebe sa fie bine. Acum durerile astea sunt bine-venite,nu? Ca doar mai e nitel si gataaa!!
Asa ca curaj, Zoe, fii barbata!
Daa Mari, e adorabil! Eu cand l-am vazut nu mi-a venit a crede ca se poate asa ceva. Bine, acolo e teorie, studiu, dar uite ca se poate Ma bucur mult ca ti-a placut!
Hi hi noi ne zicem asa din alte considerente, el e grijuliu ca un pingu pufos, iar pinguinii sunt perechi pe viata Asa a inceput el sa imi zica si de atunci el e pingu, eu pinga mica si vine pingu mic Familia Pinguin iar la cum merg eu acum, chiar ca se potriveste!
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
mami.ilinca spune:
Neata ,
Va invit la o cafelutaasa cum vreti voi, azi implinim 32 de saptamani si intram in 33!
Lalu: mai e asa putin, poate dai o fuga la sf Nectarie, eu asa intentionez, ai sa simti diferenta, o sa te linistesti .
La sarcina trecuta ,cand s-a declansat travaliul aveam dureri crunte in zona ovarelor la cateva minute, nu puteam merge si stateam chircita de durere, burtica se intarea f tare, deci clar erau contractii dureroase ca m-au dus direct la cezariana. La 4.20 dimineata se nastea puiuta noastra.
Pe tine cum te doare? Bunrtica ti se intareste?
Draga de tine, asa se pregateste organismul tau sa-i faca loc puiului sa iasa, oricum e minunat ca ai trecut de 39 de sapt, esti un exemplu pt noi toate.
Madaiulia: tie ce iti spune dr despre bb ca e in urma cu 2 sapt? Asa a fost mereu ? Ai avut ovulatia mai tarziu sau a ramas in urma in ultimul timp? Daca ai scris, te rog sa ma ierti ca nu am retinut..
Kytana:
Corinuka, Anidaz, Olivette, Virginia, Bob, restul burticilor : ce faceti voi? Hai la semnat condicuta de wend.
va pup si va imbratisez cu drag,
ps: intre 3-5 dimineata , m-am foit, am deschis laptopul , am citit...acum sunt
mami.ilinca spune:
Ramona: tu unde o sa nasti acum? Sunt sigura ca de data asta , totul o sa fie bine, trebuie.Te-ai chinuit nu gluma prima data, sa stii ca nici anestezia generala nu e o solutie prea buna, mai ales pt bb.Tati mai e acasa cu voi , nu-i asa?
Daniela:pt reteta, .
Corinuka: eu nu am curaj sa ii spal hainutele fetitei mici, data trecuta eram nerabdatoare , acum trebuie sa astepte in burtica, nu o primim inainte de 37 sapt.
Uitasem sa ma plang de o treaba, datorita bebelusei cu capul fff in jos, simt o presiune f mare intre oasele bazinului, f jos, m a cam deranjeaza cand ma ridic de jos si incep sa merg. Mai e cineva in situatia asta?
Kytana spune:
Inca 4 saptamani rapide mami.ilinca si veti fi la 37w Sincer eu m-am apucat de spalat, calcat, aranjat. Pingu mic e ffff activ mai ales dimineata, am miscari de burtica pe ritm de samba, cred ca vrea sa fie mare dansator
Dureri sa stii ca am si eu cateodata, mai ales osul pubian, simt ca se rupe in doua. Mi se intampla cu precadere in timpul noptii sau dimineata cand ma dau jos din pat. Asa ziua, doar sciaticul ma mai supara.
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
Olivette spune:
Neata fete dragi,
Eu stau cumintica acasa si astept sa vina sotul si cumnata de la cumparaturi. Au plecat sa ia carut, lenjerie pat, cadita, saltea si alte minunatii pt bebe. Le-am facut lista si instructajul de acasa. Oricum ma suna la fiecare chestie sa-mi spuna ce au gasit
Abia astept sa le vad!
Stela, stai linistita ca bebe Matei va fi bine. Mai relaxeaza-te si tu ca ai avut o perioada foarte agitata, cu multe drumuri.
Pup toate fetele, ma bucur ca voi si bebicii sunteti bine. Avem niste bebei tare cumintei! scuze ca nu nominalizez, dar sa stiti ca va citesc zilnic.
Lalu, curaj ca in 1-2zile il ai pe bebe in brate si o sa uiti de toate durerile!
35+ Maya
carmen spune:
.
buna dimineata fetelor,
Incep cu o incurajare pentru Lalu "rezista si gandeste-te ca nu mai este mult si vei tine o franzeluta in brate, ce binecuvantare ca ai ajuns la termen"
Mi-am propus intai sa scriu si apoi sa citesc, ia sa vad daca imi amintesc cam ce aveam in minte.
Referitor la tarife, prin Suceava sunt cam urmatoarele: (ma refer la cezariana) 200 euro medicul care te opereaza, 200 ron anestezist, 100-150 ron medicul neonatolog. Eu tin minte ca i-am dat ceva firfirei si asistentei care mi-a pus branula si sonda, ca sa fie mai finuta in operatiune. Nu mai stiu cat merge pe la asistente si infirmiere, dar mie mi s-a intamplat sa o rog pe o infirmiera sa imi schimbe cearsaful ca il patasem si cand am vrut sa ii dau ceva a refuzat politicos, va spun sincer ca am plans de emotie, nu imi venea sa cred ca se poate .sigur trebuie sa cotizez la cele care te cheama sa iti faca toaleta si sa iti schimbe pansamentul, cel putin asa era, ca altfel au niste mutre acre.
Referitor la BANEOCIN si eu stiu ca nu e chiar recomandat, nu am folosit la nici una din fete, nici nu a fost cazul.
Voi ati luat in calcul recoltarea de celule stem? Pe mine la ultima vizita la medic m-a intrebat daca m-am gandit, eu sunt hotarata pe NU, voi cam ce ati decis? Eu mai am de luat o decizie (grea) in privinta legarii trompelor si tot aman luarea unei decizii, dar la voi nu cred ca e cazul.
Kytana eu am adormit o data cu burta pe laptop, sotului meu i-a parut rau ca nu mi-a facut o poza ca sa imi aminteasca pe cand va fi copilul mare ca de la mine a invatat sa stea la comp pana adoarme .
Mari si mie mi-a placut filmuletul, fa o comparatie cu alte filmulete de pe youtube cu felul cum se imbaiaza bebe in spitalele din Ro, chiar ma uitam ca o asistenta ii zicea copilului "ma, da tu esti raulean si pretentios", astea da cuvinte de alin si linistire, ce ziceti, nu? Sau "tie nu iti place sa fii deranjat" in loc sa ii induca starea de confort si bine, in fine, cale lunga pana acolo.
Plec cu fetele la cetate, este Festivalul Medieval si mergem la teatru, mai scriu cand revin.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Suntem la apel, semnam condica. Aseara i-am pus muzica lui beib, mi-am pus castile in...chiloti (nu radeti), cu gandul sa fac o incercare timida sa-l aduc cu capsorul spre zgomot... Am reusit doar sa-l anim bine pe bebe, inclusiv noaptea a misunat mai mult ca de obicei.
Stela, uite aici ne dam drumul la maini. Tu ai AFI mare, eu am AFI spre minim, doar 10.79, din pacate. Abia astept testul non stres si reevaluarea AFI de joi, sa vad ce zice si doc. Am inteles ca lichidul amniotic in plus sau minus poate decide operatie de cezariana mai devreme de termen. Noi suntem exact acolo la limita termenului de "coacere" , nu ma ingrijorez ca bebe n-ar fi dezvoltat, doar sunt putin inciudata pentru ca-mi doream un parcurs lin, natural, ideal. Asta e, noi o sa facem ce e mai bine pentru bebici.
Eu ma simt grozav cand vad ce racorica e afara, parca am baut apa vie. Azi ne duce tati la film, sper sa rezist pe scaun 3 ore (la Batman). O sa-mi iau lanterna in caz ca ma apuca vreo necesitate, macar sa nu ma intind ca placinta pe scari in intuneric.
Va pup, sa aveti un weekend fain !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !