Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
Mihaelafalt te asteptam cu vesti bune astazi. Ma la DD sa fiti bine si tu si .
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Multumesc si Doamne Ajuta la toate :)
Am facut o lista lunga de analize.

ANALIZELE HORMONALE
a) ZIUA 3 DE CM
b) ZIUA 14

HEMATOLOGIE - HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA, VSH, GRUP SANGUIN ABO, Rh

BIOCHIMIE .UMAR DE URINA, UROCULTURA.

IMUNOLOGIE- toate

ALTE INVESTIGATII - SECRETIE VAGINALA, PAPANICOLAU,

-histerosonografie- pt trompe
Tre sa mai fac ecografia transvaginala.

Ma rog se pare ca sunt usor anemica si cam atat.

Am programre pe 3 septembrie la medic sa se uite pe toate anlizele si sa vedem ce e de facut.

Acum au trecut 8 zile de la ovulatie si astept sa dau buzna in farmacie sa iau test de sarcina :D Tot zic sa mai astept... din ce am citit unii spun ca testele de sarcina sunt eficiente si la 5 zile de la conceptie.. altii spun ca tre sa astepti cateva zile dupa intarzierea cm.
Bafta Mihaela! Sa te intorci cu vesti bune :)

Buna,

In principiu analizele hormonale se fac in ziua 2 si in ziua 21 progesteronul. In intervalul dintre ziua 11 si ziua 16 se fac ecografii de monitorizare a ovulatiei (cate considera medicul ca sunt necesare, mie imi facea una prin ziua 12 si apoi imi dadea o injectie de declansare a ovulatiei ca eu aveam probleme la capitolul asta si apoi imi mai facea o eco cam prin ziua 16 sa imi confirme ca am ovulat). Secretie si papanicolau e foarte bine ca ai facut si e normal sa le repeti cam la 6 luni pentru sanatatea ta, fara legatura directa cu sarcina. Hemoleucograma, Biochimia, Sumarul de urina si Urocultura este bine ca le-ai facut dar trebuie sa stii ca tin mai mult de starea generala de sanatate decat de sarcina (eu fac aceste analize in cadrul examenului de medicina a muncii o data pe an).
La imunologie zici ca le-ai facut pe toate dar lista e foarte lunga si daca poti bifa ce ai facut iti putem indica ce altceva e important si ar trebui facut:
ASLO
Anti -TPO
Anti HBs
Anti HCV
Antigen carcinoembrionar CEA
Apolipoproteina A1
Apolipoproteina B
CA 125
CA 15-3
CA 19-9
CA 72-4
CITOMEGALOVIRUS Ig G
CITOMEGALOVIRUS Ig M
CYFRA 21-1
Complementul seric C3 si C4
Cortisol
Crioglobuline
FT3 free tryiodotironina
FT4
Factor Rh
Factorul reumatoid
Feritina
Free PSA
Grupele sanguine
IgA - imunoglobulina A
Imunoglobulina G - IgG
Imunoglobulina M - IgM
NSE
PSA TOTAL
PTH
Progesteron
Prolactina
Proteina C Reactiva - CRP
RPR
TSH
TT 3 Triiodotironina
TT4 Tiroxina
Testosteron
Tireoglobulina (Tg)
Transferina
VDRL
beta2 Microglobulina
hCG
Cu verde ti-am marcat eu ce e mai important.
Multe fete de aici au facut analizele de trombofilie (MTHFR, PAI, LEIDEN, FACTOR XIII, FACTOR II) si au descoperit astfel sursa dificultatii in a ramane insarcinate sau a pastra sarcina. E de investigat si asta mai ales daca ai varice sau ai in familie rude cu antecedente de pierderi de sarcina...
Ar mai fi anticorpii antispermatici care trebuie analizati daca tot nu se intampla nimic. Histerosalpingografie pentru a verifica permeabilitatea trompelor uterine ai facut? La mine a contat mult asta ca dupa ce am vazut ca am aderente in abdomen de la operatia de apendicita si trompa stanga infundata am facut laparoscopie si luna urmatoare am si ramas insarcinata.
Succes si sedere cat mai scurta la aspirante iti doresc!

7+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.Am ajuns acasa si ma pregatesc de internare pe maine dimineata pentru chiuretaj, din pacate sarcina mea nu e bine, am fost azi la ambii doctori si mi-au spus acelasi lucru, nu este sarcina cu ou clar fiindca emrionul s-a evidentiat la inceput si acum a ramas doar saculetul si foarte putin din vezicula vitelina, dar se vede ca e in stare degradata.
Am refacut si beta astazi si e in scadere de sambata ceea ce clar spune sarcina oprita in evolutie, inca nu imi pot explica daca a fost gresita doza de clexane, daca din cauza rh negativ pe care il am eu, ceea ce e mult prea devreme sa afecteze o sarcina, daca din cauza stresului cu baba sau poate ca asa a vrut Dumnezeu.Poate ca el ma incearca dar e foarte greu, stiti ca de vineri tot incerc sa ma obisnuiesc cu ideea dar atat de rau ca azi nu a fost nici o zi, mi se rupe inima cand stiu ca trebuie sa ajung pe masa si sa il dau afara.
Din pacate la noi nu se poate face anestezie totala la chiuretaj, dar doctorita a zis ca o sa fie bine ca o sa lucreze delicat si o sa imi faca o doza mai mare de calmant sa nu simt.
Am facut analizele pentru coagulare si daca ies bune maine sigur o sa trec si peste hopul asta.

8+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mihaela cuvintele sunt de prisos. Suntem alaturi de tine

12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Mihaela, multa putere iti doresc! Este foarte greu prin ce treci. Cred ca ai fost si foarte stresata. Te pup alaturi de celelalte fete.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Miha...curaj, ce iti pot zice mai mult... Stiu ca doare foarte tare...stiu cum doare, din pacate. Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am gasit la un cabinet particular cu anestezie generala dar costa mult, cam 1000ron si plus de asta trebuie sa platesc separat pentru anatomie patologica si vaccinul pentru rh, asa ca am ales calea asta si de restul banilor o sa imi fac analize si ce imi mai trebuie pentru sanatatea mea.
Sper sa ne dea DD sanatate mie si sotului, sa fim noi bine si in sfarsit o sa facem si copii cand le-o fi timpul si cand ne da Domnul.
Acum sper sa nu ma puna pe pauza prea mult dupa chiuretaj ca pe de o parte as vrea sa nu raman devreme insarcinata sa se mai linisteasca apele in viata mea iar pe de alta asa vrea sa simt iar emotia unui test pozitiv cat de repede urmata de o finalizare cu un bebel in brate.
Va multumesc ca sunteti langa mine.
Cat ar fi pauza dupa chiuretaj, ca nu am intrebat o luna sau 3 luni?

8+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Miha sa iti dea Dzeu curaj si putere sa treci si peste aceasta suferinta si cat de curand sa iti tii ingerasul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, sunt alaturi de tine! Mie mi-au spus mai multi medici ca dupa primul ciclu normal, poti reincerca. Oricum, daca endometrul nu e refacut, nu se va prinde. Eu nu am avut puterea sa incerc imediat, in perioada respectiva am repetat analizele de secretie si col, urocultura, iti recomand si tie, ca nu cumva sa iei vreun microb din spital.
Daca dr. a zis ca va avea grija de tine, e OK, asta conteaza.
Din pacate, cred ca sunt slabe sanse sa te lamuresti care a fost cauza, si eu as zice ca nu RH-ul a fost problema. E greu de spus daca e din cauza dozei mici de Clexane. Si eu am aceeasi dilema.
Concentreaza-ti gandurile pe ce analize ai de facut acum, o sa iti dea antibiotic, tu sa ai grija sa iei si Canesten si Eubiotic ca sa nu faci Candida...pe mine m-a ajutat faptul ca ma concentram pe analize.
Doamne ajuta! Vei trece cu bine si peste hopul asta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetelor.Am ajuns acasa si ma pregatesc de internare pe maine dimineata pentru chiuretaj, din pacate sarcina mea nu e bine, am fost azi la ambii doctori si mi-au spus acelasi lucru, nu este sarcina cu ou clar fiindca emrionul s-a evidentiat la inceput si acum a ramas doar saculetul si foarte putin din vezicula vitelina, dar se vede ca e in stare degradata.
Am refacut si beta astazi si e in scadere de sambata ceea ce clar spune sarcina oprita in evolutie, inca nu imi pot explica daca a fost gresita doza de clexane, daca din cauza rh negativ pe care il am eu, ceea ce e mult prea devreme sa afecteze o sarcina, daca din cauza stresului cu baba sau poate ca asa a vrut Dumnezeu.Poate ca el ma incearca dar e foarte greu, stiti ca de vineri tot incerc sa ma obisnuiesc cu ideea dar atat de rau ca azi nu a fost nici o zi, mi se rupe inima cand stiu ca trebuie sa ajung pe masa si sa il dau afara.
Din pacate la noi nu se poate face anestezie totala la chiuretaj, dar doctorita a zis ca o sa fie bine ca o sa lucreze delicat si o sa imi faca o doza mai mare de calmant sa nu simt.
Am facut analizele pentru coagulare si daca ies bune maine sigur o sa trec si peste hopul asta.

8+

Miha, sunt alaturi de tine!
o sa treaca si asta.. sa fii tare!!!

Mergi la inceput