Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
MeAlex spune:
Mihaela, vom fi alaturi de tine maine! Doamne ajuta! Mai speram la vesti bune!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
kmy_black spune:
Mihaela,
ca ziua de maine sa-ti aduca liniste in suflet si sperantza!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ankcta spune:
Flafi bun venit si sedere cat mai scurta pe aci'!
Bany intr-adevar DD stie f bine planul pt fiecare dintre noi. dar noi tb sa continuam sa speram, poate se indura
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Isa ma bucur ca sunteti bine, speram sa vi se implineasca visele cat mai repede. Flafi bine ai venit si sedere scurta la noi, spune-ne si noua ce analize ai facut poate te mai indrumam noi la ce ar mai trebui. Monica sper sa nu te superi pe mine ca nu am trimis testele dar acum sincer astept sa vad cum e cu mine si daca nu e bine le pastrez ca incep si eu iar cursa cu toate ca ma gandeam ca nu mai vreau copii devreme acum am prins iar forte de a ma gandi ca daca nu e bine acum o sa fie sigur data viitoare. Deja am emotii pe maine si parca incep sa ma gandesc macar putin ca bebe e acolo si e bine, azi am experimentat si o ameteala mare urmata de o cazatura in mijlocul sufrageriei, sperietura a fost mai mare ca nu stiu de la ce a fost, acum sunt bine, am dormit m-am odihnit, am papat si ma pregatesc pe maine pentru doctori. Emilia te rog sa imi dai si mie pe PM situl de unde ai luat tu Medynul, sa imi fac comanda si eu. Va pup fetelor si intru maine cand ajung acasa. 7+ Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
Miha, Doamne fereste!
chiar m-am gandit ca acum iti vor trebui tie insa nu am vrut sa aduc vorba de ele si sa iti sugerez lucrul asta pentru ca m-am gandit ca inca e un subiect sensibil
evident ca le tii tu
ma bucur ca esti mai bine si ca reusesti sa gandesti pozitiv
Monique77 spune:
Miha iti tin pumnii sa fie bine azi
'Neata fetelor! beau un kefir. Vrea cineva?
m-am apucat de regim ca am intrecut orice limita
sa vad cat ma tine....
am facut un test de sarcina azi... asta asa... ca am prea multe de pe Ebay
evident negativ... nici nu ma asteptam la altceva
despre mine:
bufeuri nu mai am
dureri de burta vad ca s-au rarit si diminuat
am doar o mica sensibilitate la sfarcuri (ceea ce ma face sa sper ca e activitate hormonala si nu mai am mult pana inchei si acest capitol)
sanii sunt moi in rest
siiiiiii cam atat
miky82 spune:
Miha Dumnezeu sa fie cu tine si sa vi cu o veste buna!
Flafi bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Kmy tu ce ai mai facut cu steriletul, cand il scoti?
emilia.m spune:
Neata si .
Dimineata la Fundeni am fost degeaba. Uscatescu nefiind acolo am vorbit cu D-na Viorica care s-a uitat pe analize, pe eco si la tratamentul actual si mi-a zis ca e perfect asa deocamdata si sa nu incep nici un Clexane, sa vin pe 27 sa vorbesc cu Dr Uscatescu daca decide dansa sa incep Clexane atunci incep, daca nu, nu. Dupa parerea ei nu are sens Clexane acum cata vreme raspund ok la tratamentul cu Aspenter si bebe creste.
Deci, pana pe 27 stocul de Clexane ramane neatins si la rece.
Mihaelafalt, esti ok? Tin pumnii sa fie bine. Doamne ajuta!
7+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mimi32 spune:
Bafta multa, Mihaela pe azi!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
flafi spune:
Multumesc si Doamne Ajuta la toate :)
Am facut o lista lunga de analize.
ANALIZELE HORMONALE
a) ZIUA 3 DE CM
b) ZIUA 14
HEMATOLOGIE - HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA, VSH, GRUP SANGUIN ABO, Rh
BIOCHIMIE .UMAR DE URINA, UROCULTURA.
IMUNOLOGIE- toate
ALTE INVESTIGATII - SECRETIE VAGINALA, PAPANICOLAU,
-histerosonografie- pt trompe
Tre sa mai fac ecografia transvaginala.
Ma rog se pare ca sunt usor anemica si cam atat.
Am programre pe 3 septembrie la medic sa se uite pe toate anlizele si sa vedem ce e de facut.
Acum au trecut 8 zile de la ovulatie si astept sa dau buzna in farmacie sa iau test de sarcina :D Tot zic sa mai astept... din ce am citit unii spun ca testele de sarcina sunt eficiente si la 5 zile de la conceptie.. altii spun ca tre sa astepti cateva zile dupa intarzierea cm.
Bafta Mihaela! Sa te intorci cu vesti bune :)
mrenescu spune:
Offf Miha, acum am citit si eu din urma.
Tin pumnii sa fie totusi bine.
In rest pupaturi catre toate fetele, gravidute sau aspirante.
Eu astept ovulatia si cam atat.