Asp opt(804)!Felicitari maria-r, dincaalina!!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Scuze ca dau navala la voi, dar va citesc si eu cu interes

Sa inteleg k esti iar aspiranta, pt bb 2?!

Ancuta, in curand mamica!

O sa raman o aspiranta. Dupa sarcina cu Vlad am mai facut un FIV si am pierdut sarcina la 4 luni iar anul acesta am facut FET, din pacate nu a iesit nimic. Daca DD va avea vreun plan cu noi o sa ne simtim binecuvantati, alte proceduri nu mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ai pierdut sarcina la 4 luni? Doamne... dar de ce?

Eu speram ca o sa rasuflu usurata cand o sa trec de primul trimestru pentru ca desi mama a nascut la 7 luni 2 fete moarte tot durerosul eveniment a fost pus pe seama faptului ca nu prea existau ecografe pe vremea aceea, medicii nu stiam ca e sarcina gemelara, una din fete a intrat in suferinta fetala si a murit iar medicii au zis ca e totul ok ca auzeau inimioara celeilalte. Dar incep sa cred ca o sa stau stresata pana nasc (cel putin).

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Ai pierdut sarcina la 4 luni? Doamne... dar de ce?

Eu speram ca o sa rasuflu usurata cand o sa trec de primul trimestru pentru ca desi mama a nascut la 7 luni 2 fete moarte tot durerosul eveniment a fost pus pe seama faptului ca nu prea existau ecografe pe vremea aceea, medicii nu stiam ca e sarcina gemelara, una din fete a intrat in suferinta fetala si a murit iar medicii au zis ca e totul ok ca auzeau inimioara celeilalte. Dar incep sa cred ca o sa stau stresata pana nasc (cel putin).

6+

Emilia, nu o sa scriu drama mea, nu aveti nevoie de asta, dar toate sarcinile mele (3) le-am pierdut dupa 12 sapt.
Sarcina usoara

Mergi la inceput

Ok, cred ca ai dreptate. Imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna, n-am mai intrat pe acest forum de vreo 7 ani, pe cand organizam nunta :)
Acum, in sfarsit ne-am hotarat si noi ca e timpul sa avem un bebe.
Mi-ar placea sa ma acceptati in grupul vostru, pentru ca simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Nu ma asteptam sa fie asa de greu luna de luna sa astept sa vad daca vine sau nu, daca apare a doua liniuta sau nu...
Mi-am facut toate analizele din ce am vazut eu sunt sanatoasa astept si confirmarea de la medic.. intre timp astept...
Voi cum faceti fata celor 2 saptaamani de asteptare (sau mai mult)?
Va doresc succes si sa va dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorintele ct mai curand :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Buna, n-am mai intrat pe acest forum de vreo 7 ani, pe cand organizam nunta :)
Acum, in sfarsit ne-am hotarat si noi ca e timpul sa avem un bebe.
Mi-ar placea sa ma acceptati in grupul vostru, pentru ca simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Nu ma asteptam sa fie asa de greu luna de luna sa astept sa vad daca vine sau nu, daca apare a doua liniuta sau nu...
Mi-am facut toate analizele din ce am vazut eu sunt sanatoasa astept si confirmarea de la medic.. intre timp astept...
Voi cum faceti fata celor 2 saptaamani de asteptare (sau mai mult)?
Va doresc succes si sa va dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorintele ct mai curand :)

Flafi bine ai revenit
sa nu stai mult iti urez
cat stai insa esti binevenita
cred ca vorbesc si in numele fetelor

cele 2 saptamani sunt in general lungi si se incheie cu un ochi de apa in care ne aruncam pe rand (un ochid e apa dintr-un butoi de tristete)

dar sunt si fete norocoase, ceea ce ne face sa speram in continuare si sa credem ca e posibil totusi sa se intample si minuni

e bine ca esti ok medical vorbind
acum trebuie sa te inarmezi cu rabdare si putina indiferenta
atunci cand suntem si sanatoase ne permitem sa fim mai nepasatoare pentru ca ajuta
daca insa exista diverse afectiuni.... nu le poti nici ignora nici evita

pentru orice sfat, parere, suntem aici
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Buna fetele!!.Abia azi m-am intors dintr-un weekend prelungit, in care n-am avut telefoane, laptopuri si alte tehnologii la noi...Si ce bine a fost!!! Va recomand cu caldura CABANA BABELE din Bucegi celor care vor cu adevarat sa evadeze. Imi pere rau sa vad ca nu toate lucrurile sunt ok aici...Miha, iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine pana la urma. DD are planurile lui, si noi nu putem face nimic in privinta asta, decat sa ne rugam...Ma inteleg perfect cu fostul sot si ,in perioada asta am putut sa-l analizez mai bine si nu-mi pare rau de decizia luata! Acum fug si ma rog ca sperantele noastre sa se transforme in lumina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Isa ma bucur ca sunteti bine, speram sa vi se implineasca visele cat mai repede.
Flafi bine ai venit si sedere scurta la noi, spune-ne si noua ce analize ai facut poate te mai indrumam noi la ce ar mai trebui.
Monica sper sa nu te superi pe mine ca nu am trimis testele dar acum sincer astept sa vad cum e cu mine si daca nu e bine le pastrez ca incep si eu iar cursa cu toate ca ma gandeam ca nu mai vreau copii devreme acum am prins iar forte de a ma gandi ca daca nu e bine acum o sa fie sigur data viitoare.
Deja am emotii pe maine si parca incep sa ma gandesc macar putin ca bebe e acolo si e bine, azi am experimentat si o ameteala mare urmata de o cazatura in mijlocul sufrageriei, sperietura a fost mai mare ca nu stiu de la ce a fost, acum sunt bine, am dormit m-am odihnit, am papat si ma pregatesc pe maine pentru doctori.
Emilia te rog sa imi dai si mie pe PM situl de unde ai luat tu Medynul, sa imi fac comanda si eu.
Va pup fetelor si intru maine cand ajung acasa.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Miha, cauti pe google Farma Express. Acela e siteul.

6+

Mergi la inceput

Miha, farmaexpress.ro. Daca nu merge il gasesti pe prima pag.la FIV donate. Bafta multa mIne

Mergi la inceput