** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (88)
Raspunsuri - Pagina 17
Alice_Elena spune:
La multi ani medeea!! Aa fi cumintica, iubita, sa nu mai slabeasca mami :)) va puuup
La multi ani ioana!!
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ca tot e ora la care mai intra carla in povesti, am tot vrut sa te intreb cum merge tratamentul cu crema aia de maini. de fiecare data cand ma trezesc noaptea imi amintesc de tine cum nu puteai dormi si mi se pare groaznic, inuman! Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
Rody nu am prins eu postul tau,dar ai si tu probleme? pe o scara de la 1 la 10, mana e de 11 ori mai bine dupa crema cu uree 30!!!!sunt foarte fericita!In schimb ,pe mine m-a ajutat cel putin jumatate din tratament ,daca nu mai mult,faptul ca am renuntat la proteina animala,caci si acum,daca gust ceva 'interzis' rapid imi apare ceva pe mana.
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, felicitari! Recuperare rapida, laptic din plin! Bine ai venit Mara! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume! Eu tot fara net... Cu tigarile stau bine, bag zilnic... Sapt viit merg si eu la derma, am o alunita maaare pe spate si mereu se zgarie. De 2 zile am atins-o un pic si a sangerat. Ma enerveaza , sper sa o pot scoate, sau vedem ce zice dr. V e cumintel, destul de intelegator. Pricepe mult si asta ajuta. Si vorbeste la fel de mult. Asa ca ii explic de ce nu e voie un lucru, ii explic sa nu mai faca, pt ca i-l iau. Si de regula nu mai face. Daca totusi continua, ma tin de cuvant. Totusi, limitarile si interzicerile sunt putine, in sensul ca incerc sa ii elimin din calea lui pericolele si prostioarele. Il las sa se balaceasca in balta in curte, ne stropim cu apa, ne facem ca porcii. Nu ma stresez ca se murdareste cand mananca sau ca murdareste ceva prin casa. Bine, nu scriem pe pereti, nu spargem geamurile. Dar merg pe ideea sa nu isi faca rau lui sau celor din jur ( persoane sau obiecte). In rest ne mai facem de cap. Si acum vad ca merge f bine ascultatul , cand ii spun mai facem o data ceva si gata. Mai face o data si apoi pune jos. Asa reusesc sa il conving si sa dea jucarii altor copii. Initial zice nu, apoi ii spun sa se mai joace un pic si apoi sa o dea si altui copil. Si asa asculta. Hai ca merg sa ii fac o baie. Va pup Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cris in Cluj este un vraci,care are ceva solutie minune cu care rezolva semnele proeminente. Eu am avut vreo 4 mari (mari ca le agatau picii)si 4 mici. Mi-a pus o tinctura si in 3 sapt au cazut singure.La cele 2 cele mai mari mi-a ramas un micut semn,dar nu tare rau si la restul nimic. de 1 an si 6 luni am fost. Fara cutit ,fara cauterizari,fara efecte adverse. Si i-am vazut registrul,eram a 6500persoana care apela la el din toata Europa si nu numai.
saddie spune:
La multi ani Mara!!! Alice, sa-ti traiasca si "nepoteii" sa se faca mari, unul tre' sa i-l pastrezi Marei
La multi ani Ioana!!!
nela_didea spune:
citat din mesajul lui anca_vlad La multi ani, Mara! Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie de! La multi ani, Medeea! Sa fii sanatoasa si sa le faci parintilor tai viata frumoasa! La multi ani, Ioana Maria de shoshika! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
LA MULTI ANI SANATOSI CU DRAG SI DIN PARTEA NOASTRA!
carla_2008 spune:
Bine ai venit MARA!!!!!!!!FELICITARI IULIANA!!!!!!Recuperare rapida si laptic mult pt pitica!
nela_didea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
hmmm, asta nu-i bine Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
Offf asa de bine ma simt fara ele. Nu zic ca nu mai am tentatii, dar imi trec repede si sunt foarte fericita ca, in curand, fac trei ani de cand n-am mai pus gura pe ele. Parca nici n-as fi fumat niciodata. Si, culmea, am facut curatenie in camara de curand si am gasit pachetul de tigari cu 4 tigari in el, de cand am fumat ultima data, adica la cele 2 liniute roz. Stiam de el dar nu mai stiam pe unde l-am ascuns. Nu m-as mai apuca pt.nimic in lume.
carla_2008 spune:
Indraznesc sa intreb ce s-a intamplat cu Monica70. nu am gasit nicaieri decat ca s-a dus la ceruri si a last in urma 2 pui DE ce boala a suferit?
Alice_Elena spune:
Odeta, pot sa ii impart intre sarbatoritele zilei :))) cred ca-s doua fete si un baiat. Nu stiu sigur
histamina spune:
carla,
melanom descoperit mult prea tarziu. o alunita pe care nu a bagat-o in seama,descoperita in 2010. a durat doar 2 ani.