Aradence DC (174) - Adio Moni!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Ramas bun Monica, desi cand citesc subiectele tale, nu imi vine sa cred ca nu voi mai afla noutati despre tine, despre copii, despre viata ta.... Nu te-am cunoscut personal dar ai fost atat de prezenta aici, pe forum, incat am impresia ca te stiu de o viata...drum bun draga mea, ramas bun... .


pur si simplu...

Hobby

calator de profesie



Mihaela,si eu exact la fel .Mai ales ca Moni ne-a scris pina de curind (cred ca mesaje in stilul ei vesel sunt pina in urma cu o luna...).

Am tinut si eu ore intregi o luminare aprinsa pt sufletul ei cald,m-am intrebat mereu de ce Moni,de ce acum cind cei mici aveau cea mai mare nevoie de ea,etc? Intrebarile astea fara raspuns vor fi mai ales in sufletul copiilor si parintilor ei tot restul vietii .
Ma doare numai cind ma gindesc la zbuciumul sufletesc al Monicai in acesti 2 ani de cind lupta cu nenorocita asta de boala...

Fetele din Arad si Timisoara voi ati fost grozave ca ati reusit sa fiti atit de prezente cu ajutorul moral,financiar,sufletesc.In urma ramine doar regretul fiecareia ca nu am putut face mai mult dar asta a fost destinul Monicai si cred ca oricit ne-am fi luat la trinta cu el...pierdeam lupta.
Cred ca un foarte mic procent de consolare al familiei Monicai sunt totusi acesti doi copii minunati,ei vor fi motivatia cea mai puternica de a merge inainte...

va pup cu drag si sper ca ne mai tineti la curent cu ce fac Tudor si Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ma tot gandesc la Moni si astept cu nerabdare sa posteze ceva, in stilul caracteristic Ea a fost cea care de fiecare data cand subiectul nostru murea, il resuscita...ooofff cat e de nedreapta viata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Stau si eu cu pagina deschisa si nu stiu ce sa scriu...
Ramas bun, Moni!

Eu ma tot gandesc la Diana... Era trista azi la cimitir...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

V-am citit si eu ... nu prea mai e nimic de spus.

Tot ce-mi mai doresc acum este ca parintii Monicaii sa reziste psihic, in cateva saptamani incepe scoala, prima zi de scoala a Dianei ... ei sa reziste, sa ii creasca frumos pe cei doi copii, asa cum au mai facut in tinerete cu alti doi.

Fetele din Arad, sa ne mai tineti la curent, sa mai dati un telefon din cand in cand, lui Cristi, poate lui Ghitza ... sa ne mai dati vesti, mai rau ca acum nu poate fi, trebuie incet incet sa primim si vesti bune dinspre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Este o noua zi si gandul, indiferent ce as face, imi zboara la Moni si copiii ei. Si, cu toate ca am fost la priveghi si la inmormantare, parca nu constientizez, nu vreau sa cred ca Moni nu mai e. Insa ma trezesc la realitate cand deschid forumul si o vad cum ne priveste pe toate, de acolo de sus, zambind.
Si nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca nu am facut tot ce as fi putut pentru ea, nu am vizitat-o in ultima perioada, nu am vorbit prea des la telefon, nu am incurajat-o pe cat as fi putut sa o fac....si stiu cat de implicata a fost ea in campania mea, impreuna cu toate celelalte prietene forumiste......dar mustrarile mele de constiinta sunt tardive acum.
Nu pot sa vorbesc inca despre Moni la trecut.
Este un exemplu de om puternic pentru noi toate. Avem multe de invatat de la ea, iar momentele grele din viata noastra cu siguranta le vom depasi mai usor gandindu-ne la felul in care Moni a luptat pana in ultima clipa.


Mama Marei si a Dorei


Tren de noapte

www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cris...eu de dimineata cand am pornit calculatorul m-am uitat la toate pozele ei de pe Picasa. Numai cu zambetul pe buze a fost. Si pe strand cu Fla am vorbit iar de Moni, Ghita...de copii. Nu putem crede ca nu mai e. Ne-am amintit cat ii placea ei la "balaceala", cum ne intalneam pe strand.
Cand am pornit campania pentru tine am pus multe hainute de-ale Iuliei la Bazar...si Moni le-a luat pe aproape toate, desi majoritatea le poarta Diana abia acum. Vroia sa te ajute si ea cu banii pentru operatie. Minunat om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu nu pot sa nu ma intreb in fiecare clipa de ce la ea evolutia a fost asa rapida???De ce nu a avut si ea mai mult timp???Un ragaz mai mare pt a mai fi alaturi de copilasii ei pe care atat i-a dorit si iubit...
din nou in fata voastra pentru tot ce ati facut!
Moni odihneste-te in pace!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si eu va rog sa nu ii uitati si sa oferiti copiilor o oaza de normalitate, luati-i cu voi in parc, la iesiri, pe unde se poate, ajutati-l pe Ghita si asaumati-va un pic acesti copilasi...va mplor, stiu ca sunteti niste fete de aur, de aia imi permit.

cand a murit prima sotie a sotului meu, (43 de ani, cancer ), toti au fost f marcati la inceput, dupa care deja intr-o luna doua nu l-a mai ajutat nimeni.....si asta se vede acum pe baiat, din pacate, nu pot sa zic mai multe pt ca nu e ok, dar neimplicarea lasa urme adanci, pe care un tata singur nu le poate suplini....oricat ar fi el de tata dedicat si devotat, cum a fost si este sotul meu.




Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii


Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ramas bun Moni draga, desi noi ne-am luat o data ramas bun. Fetelor o sa va povestesc cand ne intalnim.

Am fost cu gandul alaturi de voi toate zilele astea, parca mi-a fost rusine de vacanta, fericirea mea cand acasa este atata tristete.

Diana si Tudor sunt pe maini foarte bune. Moni a avut o familie minunata, parinti cu totul dedicati, un frate cum fiecare ne-am dori sa avem si o cumnata gata sa-si asume acesti doi copii daca va fi cazul.Sunt convinsa ca impreuna cu Ghita vor creste copii acestia minunat.

Va pup si va imbratisez pe toate.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina , vezi ca n-ai reusit sa-mi schimbi avatarul.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput