Tren de noapte - Condoleante pentru Monica

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mie mi-a ramas in minte fetisoara Dianei...e trista...se vede pe ochisorii ei. Ne-am adunat acolo un grup de aradence si fetele din Timisoara si se uita pe rand la fiecare, parca urmarea privirile si miscarile noastre.
In schimb, am observat ca se bucura daca vine cineva cunoscut si parca uita de toate. S-a bucurat sa o vada pe Ingrid. Apoi a venit ceva copilas pe care-l cunostea ea si a mers spre el tot topaind.



Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Sincere condoleante familiei!

Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Zbor lin spre ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Si eu am ramas marcata de ochii tristi ai Dianei, parca a ridicat asa o bariera in jurul ei si nu-i accepta decat pe cei cunoscuti.
Ne-a studiat pe rand pe fiecare, se uita cu ochii ei mari la toate.
Am fost tari si nu am varsat o lacrima de fata cu ea.

Mama Monicai ne-a zis ca o nepoata citeste aici si e impresionata de cata lume ii scrie asa cuvinte frumoase.... A repetat fraza asta de cateva ori.

Alina si eu ma bucur ca v-am cuniscut, pacat ca in asa moment.

Monica70 are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nici nu imi pot aduna gandurile.
Monica iti multumesc,desi nu te- am cunoscut si nici nu te- am citit ca m- ai facut sa constientizez cat de importanta e sanatatea si ca pot fi alaturi de puiul meu drag.Am trecut printr-o perioada mai dificila,treburile financiare ma macinau,dar datorita tie le dau uitarii si sunt mai fericita,ca daca suntem sanatosi le vom rezolva pe toate.
Drum lin mamico si stiu ca iti vei veghea puisorii si ii vei calauzi in drumul lor in viata.Te- am citit si printre lacrimi am si zambit cand am vazut cat umor ai!
Despre copilasi, nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletelul inocent al Dianei,offf Doamne,iar Tudor ,faptul ca o tot cauta,imi vine sa tip de durere pentru ei,doua suflete pure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Off, off , offf...dragii de ei, sunt asa trista cand ma gandesc la copilasiDar si la mama Monicai...nu exista durere mai mare decat sa iti ingropi copilul...e impotriva cursului normal al vietii...cata durere o fi in sufletul eiSi cata durere a fost in ultimii 2 ani pt ea ca mama...D-zeu sa ii dea putere sa ii poata alina pe copilasi si sa ii dea sanatate sa poata fi alaturi de ei cat mai mult...acum ea e mama lor!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Offff,ce tragedie!Ce poti sa mai spui cand se intampla asa ceva, e trist pentru ea,pentru ca s-a luptat cu atata inversunare pentru viata ei,mesajele ei fiind atat de pline de viata,atat de optimiste,atat de mult se bucura de fiecare veste buna pe care o primea de la medici,se agata de fiecare speranta,si nu prea punea raul inainte,e trist pentru familia care nu o mai are pe Monica in viata,e trist si pentru noi,membrii forumului DC,care suntem in doliu dupa decesul ei.Imi pare fff rau,condoleante si sper sa fie adevarat ca mai exista viata dupa moarte si Monica sa traiasca in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Draga mea prietena,
Nu ne-am vorbit niciodata si nici nu m-ai cunoscut dar eu te-am urmarit si te-am purtat in gand de vreo doi ani. Cu speranta si gandul ca se poate lupta si se poate invinge chiar si cancerul. Si am mers la medic, si m-am tratat si am pornit un lant de investigatii care m-au dus unde nici nu gandeam. Iar pentru asta iti raman recunoscatoare si nu o sa uit niciodata cu cata detasare si optismism ai povestit noua tuturor lupta pe care o duci, fara ca macar un moment sa te plangi sau sa ceri compasiune! Scriu rar aici dar citesc mai des; sau cel putin pana acum o faceam; intram sa vad ce ai mai facut, cum ii incurajezi pe altii, si citeam sa iau o doza de curaj. Acum ai plecat, poate intr-un fel invingatoare cum spunea una din fete mai devreme dar eu tot simt ca e o mare nedreptate si imi vine sa urlu ca nimic nu se poate schimba si intoarce. Si nedreptate mi se pare un cavant prea mic, as vrea sa pot injura si lua la tranta cu oricine pentru a schimba mersul lucrurilor.
Sa iti fie somnul lin Monica, si doamne ce as vrea sa cred intr-o alta viata sau sansa. Si cat as vrea sa poti sa vezi de undeva cum iti cresc copiii si sa poti veni deliberat in visele lor.

Inca odata draga mea prietena, ramas bun, D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:



Ce cuvinte frumoase despre si pentru Monica si familia ei! Ce pacat ca nu au forta sa o aduca inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Nici nu stiu ce sa scriu... E groaznic... Cata durere pe familie, dar mai ales pe copilasi, care nu vor mai auzi vocea iubitoare a mamei
Zbor lin, Monica! Sa iti veghezi copilasii minunati de acolo de sus

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amelie111 spune:

Scriu aici pentru copiii Monicai, pentru Tudor si Diana , daca mesajele se vor pastra, probabil vor citi asta candva:
Vreau sa stiti ca mama voastra a fost o femeie frumoasa si puternica, cu un suflet mare, cu simtul umorului, calda si buna, inteleapta, a pretuit relatiile cu oamenii si viata. Ea a atins multi oameni in jur cu bunatatea si inteligenta ei. Eu nu am cunoscut-o personal insa am schimbat cateva mesaje cu ea in momente de dificultate si mama voastra a gasit mereu timp sa ma incurajeze si sa-mi transmita forta, alaturi de informatii pretioase, desi ea se lupta cu ceva mult mai grav decat mine. M-a impresionat, mesajele de la ea erau o bucurie in momentele mele dificile. Mai vreau sa va spun ca desi nu v-am intalnit, am vazut pozele voastre si am vazut in ochii vostri ca aveti amandoi frumusetea sufletului ei. Cand va e dor de mama voastra sa va amintiti cat de mult v-a iubit, dragostea aceea pentru voi e acum parte din cine sunteti voi, veti duce mai departe in viata frumusetea pe care v-a daruit-o Monica, forta, caldura, bunatatea, inteligenta ei, veti creste, veti avea bucurii, veti cladi prietenii , veti pretui oamenii si viata asa cum stia foarte bine Monica, mama voastra sa o faca.

Mergi la inceput