Tren de noapte - Condoleante pentru Monica
Raspunsuri - Pagina 12
Alizee spune:
Biet suflet chinuit, ai plecat inainte de vreme, lasandu-ti copilasii fara tine.
Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia, ramasa in urma ta.
capra cu trei iezi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Daca se poate gasi ceva bun in toata tragedia asta, e ca fiecare dintre noi (sau cel putin eu) am realizat ca uneori uitam sa ne bucuram de fiecare secunda din viata noastra. Este nedrept! ca o persoana atat de calda si iubitoare sa plece atat de devreme din lumea asta! Este nedrept! ca 2 copilasi sa nu isi cunoasca mama! Este nedrept! ca un sot sa isi planga atat de devreme sotia! Odihneste-te in pace, Monica! De acolo de unde esti iti vei veghea familia! Multa putere celor ramasi in urma ta, pustiiti si cu sufletele sfaramate! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
un alt lucru bun este ca a unit atatea suflete in rugaciune, intr-o lume atat de dezbinata!
Dumnezeu sa te odihneasca Monica!
Recunosc ca cel mai mult din toata drama ei, m-a durut faptul ca raman doi copii mici fara mama... dar sunt convinsa ca o sa-i vegheze de sus, din lumina!
monica-elizabet spune:
Dumnezeu sa o Odihneasca
iar pe copilasii ei sa ii ocroteasca sa creasca mari si sanatosi
diana12 spune:
Mi-e sufletul gol si ochii plini de lacrimi.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Monica.
Condoleante familiei si putere sa mearga mai departe.
danyalo spune:
D-zeu sa o odihneasca in pace!
Putere familiei greu incercate!
Copilasilor mititei le doresc sa aibe o viata frumoasa stiind ca mamica lor vegheaza in permanenta ! F.greu si f. dureros !
Drum lin si luminat draga Monica!
Cuvintele sunt goale si fara sens!
Happy_in_TO spune:
Drum bun, suflet frumos! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sa iti intareasca familia si sa aiba grija de copiii tai!