Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
bioana spune:
da, mai e un pic si sotul e aici din nou!!abia astept...si fata lui tati la fel.azi a fost foarte jucausa...
ALMY la multi ani la mariuca!!
LOOANA felicitari pt schimbarea saptamanii.
ANGELIQUE cum te mai simti¿
MENA ma bucur ca te simti mai bine.si eu am spalat hainele.ca nu am avut ce sa fac....o sa le pun in pungi.
maine dimineata merg la consultatie. o sa primesc programarile pentru urmatoarele analize...
fetelor la cate saptamani e indicat sa faci o eco 3d¿ca vreau sa caut o clinica particulara sa facem una.
embarazada de 24+
o fetita...
bioana spune:
da, mai e un pic si sotul e aici din nou!!abia astept...si fata lui tati la fel.azi a fost foarte jucausa...
ALMY la multi ani la mariuca!!
LOOANA felicitari pt schimbarea saptamanii.
ANGELIQUE cum te mai simti¿
MENA ma bucur ca te simti mai bine.si eu am spalat hainele.ca nu am avut ce sa fac....o sa le pun in pungi.
maine dimineata merg la consultatie. o sa primesc programarile pentru urmatoarele analize...
fetelor la cate saptamani e indicat sa faci o eco 3d¿ca vreau sa caut o clinica particulara sa facem una.
embarazada de 24+
o fetita...
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bioana da, mai e un pic si sotul e aici din nou!!abia astept...si fata lui tati la fel.azi a fost foarte jucausa... ALMY la multi ani la mariuca!! LOOANA felicitari pt schimbarea saptamanii. ANGELIQUE cum te mai simti¿ MENA ma bucur ca te simti mai bine.si eu am spalat hainele.ca nu am avut ce sa fac....o sa le pun in pungi. maine dimineata merg la consultatie. o sa primesc programarile pentru urmatoarele analize... fetelor la cate saptamani e indicat sa faci o eco 3d¿ca vreau sa caut o clinica particulara sa facem una. embarazada de 24+ o fetita... |
Bioana, mie mi-au facut de fiecare data de la 11 saptamani si pana acum si 2D si 3/4D in timpul aceleiasi ecografii. Pe o parte a ecramului se vedea 2 pe alta 3/4.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
No, no, Mena, Ioana intreaba altceva:eco aceea 3D/4D, in care primesti si CD si DVD si poze-eco asta se face intre 26-30 saptamani, din doua motive: bebele e bine format, frumos, ai ce sa vezi si inca nu e inghesuit, saracutzul, cum incepe sa fie din saptamanile 31-32, ca tooot creste si e de dorit sa nu il vezi asa..
Asa ca cel mai bine suni cum am facut si eu, in momentul in care m-am apropiat de 26. (Maine fac 26 de saptamani, intru in 27!!)
Mena, boooon, acuma am inteles cum e cu culoarea, insa eu aud prima data cuvantul, sorry, de asta am intrebat.
sa stii ca si eu de fel tot argint viu sunt, insa stii cum e vorba aia romaneasca;degeaba e vointa, daca nu e putinta.Vorba lui Almy, si eu am inceput sa fac pauze in mers, sa vezi ce isi mai potriveste al meu pasii dupa mine- fiindca desi vreau sa merg normal, nu mai pot, simt ca sunt inceata, burta incepe sa fie grea, ma ridic greu din pat, ma aplec cu greutate, sunt chestii pe care nu le putem controla, trebuie sa le luam ca atare..dar! Cum zicem mereu:toate astea pentru un sufletel mic si scump, -sooo..pentru un scop nobil
va pup, burticilor, somn usor!Azi sa stiti ca mi-am propus sa plec la 17.00 no matter what, nu mai stau nici un minut in plus!
25 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 No, no, Mena, Ioana intreaba altceva:eco aceea 3D/4D, in care primesti si CD si DVD si poze-eco asta se face intre 26-30 saptamani, din doua motive: bebele e bine format, frumos, ai ce sa vezi si inca nu e inghesuit, saracutzul, cum incepe sa fie din saptamanile 31-32, ca tooot creste si e de dorit sa nu il vezi asa.. Asa ca cel mai bine suni cum am facut si eu, in momentul in care m-am apropiat de 26. (Maine fac 26 de saptamani, intru in 27!!) Mena, boooon, acuma am inteles cum e cu culoarea, insa eu aud prima data cuvantul, sorry, de asta am intrebat. sa stii ca si eu de fel tot argint viu sunt, insa stii cum e vorba aia romaneasca;degeaba e vointa, daca nu e putinta.Vorba lui Almy, si eu am inceput sa fac pauze in mers, sa vezi ce isi mai potriveste al meu pasii dupa mine- fiindca desi vreau sa merg normal, nu mai pot, simt ca sunt inceata, burta incepe sa fie grea, ma ridic greu din pat, ma aplec cu greutate, sunt chestii pe care nu le putem controla, trebuie sa le luam ca atare..dar! Cum zicem mereu:toate astea pentru un sufletel mic si scump, -sooo..pentru un scop nobil va pup, burticilor, somn usor!Azi sa stiti ca mi-am propus sa plec la 17.00 no matter what, nu mai stau nici un minut in plus! 25 + cu Nicholas |
Poze mi-au dat la fiecare eco. Cd am primit la 11 cand dansa cu foc dragu mamei si la 18, adica acum cateva zile. Poate pentru ca au vrut sa fie dragute ca suntem colege si de aceea au dat dar poze stiu sigur ca dau la orice ecografie de sarcina, la cele normale numai cand gasesc o afectiune.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
Mena, nu vorbesc de pozele pe care daaaa, ai dreptate, le primim toate cand facem eco.
Vorbesc de poze-poze, adevarate, alegi doua poze care iti plac cel mai mult din ce ti-a facut si care sunt cele mai expresive-si ti se fac doua poze 4x6, exact dimensiunile unor foto normale, sunt ca si pozele normale - poze pe care le poti pune in album, rama unde vrei tu.
Nu pot sa uit o faza:prima data cand o prietena mi-a adus aceste poze sa le vad, am remarcat ca bubulinul semana perfect cu sotul ei, mai, numai cu taica-sau semana greierasul!!Fetelor, pana si gropita din barbie se vedea asa de clar, am ramas traznita!! era superb, nu iti venea sa crezi ca e inca in burtica!! abia astept sa ajung si eu, am programare pe 30 august.
Somn usor, cucuietelor!
25 + cu Nicholas
Looana spune:
Buna dimineata! Cine vine la cafea ,ceai
Ce bine e de voi care puteti dormi dimineata,eu nu am somn Bebelinu la fel de 4 suntem trezi,asa as vrea sa pot sa dorm si eu de seara pina dimineata,numai ca noi adormim pe la 12 napte si la 4 suntem sus,intre timp ne mai trezim.Voi cum aveti somnul ?
Acuma dimineata la 8 trebuie sa fim la Dr.revenim mai incolo cu vesti bune,normal
Looana 28 sapt.
angiuta spune:
Buna dimineata!
Eu pot dormi dimineata numai ca nu pot din cauza lui V. Eri era rupt de oboseala si a adormit pe la 17.45 asa ca azi s-a trezit la 5.50 si direct de cerealele lui de dimineata a intrebat.
Looana sa ai parte de cat mai multe vesti bune! Tu esti asigurata privat? Ca am senzatia ca tie ti se face eco de fiecare data cand mergi la control. Eu urmatoarea eco o am pe 2 oct. abia.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+
Looana spune:
Buna dimineata Agiutza deci nu sunt singura atit de matinala.Eu sunt asigurata privat in familie avind o firma aici in Ger.dar stiu sigur ca Dr.meu face la toate pacientele numai in D3/4 ecografile dupa sapt12.Eu de fiecare data cind merg am ecografie si control col...cred ca depinde si de medici,mai am cunostinte si la alti dr.gineo in oras si la fel i-se facea de fiecare data la control inclusiv ecografie ,dar in D3/4 nu de fiecare data.Am aflat de nemtoice ca Dr meu asa fac numai in D3/4 ,e singurul in oras si cel mai bun in ecografi .Sunt curioasa sa vad azi daca bebelinu sta cuminte sa-i mai facem o poza la fatza,penultimadata -si ascundea fatza cu manutele si nu ne lasa.
Looana 28 sapt.
onutz83 spune:
Neaaatzaaaaa!!!
Eu, eu, la cafea
Looana, eu dorm din ce in ce mai prost... Nasul e vesnic infundat, cand ating cu burtica de perna inghionteste (), nu pot sa dorm decat pe partea stanga (din motiv de nas infundat ), asa ca de multe ori noaptea ma trezeste o durere de sold stang (pe langa nas infundat si pipi), plus, desigur, pipi cel putin o data in creierii noptii.
Si am fost amenintata ca va fi si mai rau - asta nu e rasul meu, e un ranjet...
Dar stiti cum e, ma uit la poza de la profil si imi trece tot
Bubu, nici un minut peste 17.00, da?
Onutz 25+ cu Lucian