Monica70 s-a dus la ingeri - organizatorice.
Raspunsuri - Pagina 23

maria_rubi spune:
Varvoara. Exact cum am scris.
Mama Marei si a Dorei
Tren de noapte
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade

roxanaz spune:
Maria_rubi, IBAN-ul nu este complet. are doar 20 de caractere, trebuie sa aiba 24. lipsesc ultimele 4 cred.

ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_rubi Buna dimineata! Ne-a dat Cristi noul cont in care puteti face donatii sau plati la bazar: RO08 BUCU 1620 3181 3024 Alpha Bank, titular cont Jerpel Varvoara Multumim tuturor! ![]() Mama Marei si a Dorei Tren de noapte www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade |
rog confirmare plata 75 ron ,nu stiu de pe ce nume dar plata facuta ieri sau azi

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

ancadragoman spune:
nu eu am facut plata ,stati ca intreb
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

anca16 spune:
Aceeasi problema mi-a fost semnalata si mie, ca lipsesc 4 cifre din IBAN.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

adablackcat spune:
Am vorbit acum cu Cristi, fratele Monicai. Verifica el si ma suna.
I-am spus si de Tudor, ca ar fi bine sa fie dus la un control. Ne-a mai multumit inca o data si ne roaga pe cele care stim sa-i spunem unde sa mearga pentru control sau cu cine sa vorbeasca.
Mi-a spus de Diana...ca are momente in care-si cauta motive sa planga, anormale in mod obisnuit. Dar e bine ca plange... O vor duce o saptamana la mare acum, inainte sa inceapa scoala.
I-am spus si de psiholog, macar pentru Diana. Si a spus ca si el vrea, in mod sigur si Ghita e de acord. Dupa ce incepe scoala si intra intr-un ritm.
Revin cu contul. pe toate.

adablackcat spune:
M-a sunat Cristi, trece maine pe la banca sa verifice contul. Mai sunt in capat ceva de genul "RO01". Maine va scriu sigur.
Cat despre PET-CT pentru Tudor, nici nu poate fi vorba. Trebuie sa stea nemiscat vreo 30 min si e foarte iradiant. A zis Cristi ca Moni nu avea voie sa stea macar in preajma copiilor cam o ora dupa ce iesea de acolo... Cele care stiu unde ar trebui sa mearga sau ce contrl sa faca...scrieti, va rog.

ancadragoman spune:
Cine imi poate confirma o plata?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii