Monica70 s-a dus la ingeri - organizatorice.
Raspunsuri - Pagina 2
teolinda spune:
LA MULTI ANI TUDOR vorbaret si glumet!(ca MAMI )
Sa cresti sanatos, puternic, norocos si fericit !
MONI - felicitari! Sa-ti traiasca flacaul nazdravan!
Va doresc sa petreceti cu mare bucurie ziua de astazi!
Multa putere MONI!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
adablackcat spune:
Salutare. Cand ajung in Arad iau capitotul trecut pagina cu pagina si revin cu lista completa. Intrebarea e sa le trec pe donatoare sau pe cumparatoare in listuta? Sau si unele si altele?
I-am dat acum sms Monicai.
Alaturi de Monica70
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
Camelia, te-ai recunoscut cumva in confirmarile din capitolul anterior? initiale? merci |
Roxana, nu m-am recunoscut pentru ca nu aveam cum ... abia am pus banutii in dimineata asta . Cred ca trasnferul va aparea de la "marica".
O zi frumoasa!
Camelia
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
dyanira spune:
E 12.20 -ora la care ai venit pe lume acum 3 ani facand-o pe mama ta cea mai fericita mama din lume!
LA MULTI ANI TUDOR!!Sa cresti mare , sa fii sanatos si sa o faci pe mama ta fericita inca 50 de ani de acum inainte!!
Un brat de flori si o imbratisare pt o mama minunata!Monica ma rog bunului D-zeu sa iti dea putere sa lupti!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Ana_m spune:
La multi ani Tudor !!!! Sa cresti mare , fericit si lipsit de griji !!! Felicitari Moni !!! Ai un fecior mare !!!
papanash spune:
La multi ani frumosi, Tudorel ! Sa ai parte cat mai mult timp si de iubirea mamei tale, si a tuturor celor care te iubesc !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
alinamoro spune:
La multi ani Tudor!
Sa ai o copilarie fericita!
I-am trimis si eu un sms Monicai, i-am transmis la multi ani lui Tudor, gandurile si rugaciunile voastre si incurajarile care s-au scris in zeci de pagini.
Sunteti fantastice fetelor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
asteryaro spune:
Am trimis si eu sms, sper ca ea sa-si doreasca sa-i fie citite mesajele.
Doamne, te rugam, indeparteaza durerile de la Moni a noastra!