burn out

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la mine e simplu, lipsa fondurilor.
si nu sunt singura la organizare, dar situatia e de asa natura ca m-a coplesit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Desparte bine in timp perioada de administratie de cea de creatie. Altfel cind incerci sa creezi, te vei gindi la ultimul e-mail si cind vrei vroi sa rezolvi ceva, vei avea remuscari ca nu ai terminat cit vroiai tu la creatie.

Pacat ca muntii nu te inspira. Pe mine tocmai muntii ma fac sa ma gindesc, sa ma relaxez, sa imi incarc bateriile. Plimbari usoare, chiar pina la coltul strazii, dar in care sa te uiti intens la schimbarile din natura, la nori, la garduri si buruieni, s-ar putea sa te ajute la creatie mai mult decit o ora de stat in fata calculatorului.

Nu incerca sa fii perfecta. Doar lucrezi in arta! Stii ca pt japonezi un vas de lut imperfect facut insa cu drag e mai valoros decit cel industral perfect. Daca vei face greseli, vei invata din ele. Daca va iesii imperfect, la anul nu poate decit sa fie mai bine. Dorinta de perfectiune ne face nefericiti. Mai ales ca PERFECT e asa de greu de definit.

Si mai ales, da-ti voie sa fii obosita, da-ti voie sa fii trista. Dar gindeste-te la proiectul tau ca la ceva care te va face mai bun, egal cum va iesii si nu cu constringerea ca trebuie sa le faci la toti pe plac si sa dovedesti ceva cuiva.

Fa pauze la fiecare ora in fata calculatorului. Cind ochii sunt obositi, sufletul oboseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Sabinelu daca ai nevoie de vreun ajutor care poate fi dat online, gratuit si indiferent de ce tb facut tzipa
Si sa nu fie nevoie de ureche muzicala (ranjet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabinelu' ce ma bucur ca te aud... intr-un alt context!!

Iote aicea sfaturi:
indiferent cum iese, tot e ceva pozitiv! prima editie tot timpul e cea mai grea! Si cel mai important, chit ca mai sunt ceva scapari, nu moare nimeni!!!

Daca muzica e faina, daca filmele sunt inspirationale si fotografiile memorabile vor avea ecou si dupa eveniment! Le puteti face virale pe you tube in avans, puteti face teasere, puteti face multe cu bani putini. Singura treaba nasoala e sa nu va vina invitatii....

Burn out... nu-mi spune ca stiu cum e si te inteleg... sincer, cand ma lua valul ca "nu-mi iese fir-ar al dracului" sincer... bagam un campari orange sau un alt cocktail si se limpezea si capul meu
Ajuta la introspectie tragi un somn bun de 2 ore si poate-ti vin si muzele in vizita.

Alpatrulea sfat si ma opresc: daca nu-ti vine nici o idee, reuse old stuff. Nici n-ai idee cate proiecte am scos eu de la naftalina si le-am coafat nitel, ami o tusa, mai o zorzonea... pana la urma cati din cei ce vor asculta si interpreta stiu ce-ai scris tu before? Reuse & reinvent, daca e munca ta e 100% acceptabil!!

hai sa ai bafta!!

Mergi la inceput

Am terminat munca de creatie, acuma a ramas doar organizarea.

si repetitiile.

si pantotarea expozitiei.

si mai am putin si o iau razna:))

Andries, f bune sfaturi, in afara de alcool, daca iau o gura ma tarasc pe jos, deci la mine nu merge.

Eu cred ca trebuie sa ma mai si resemnez ca nu mai voi fi niciodata ca inainte. Oricum cu varsta te cam treci :D (nu ca asa vea eu cine stie ce varsta), dar in in situatia mea, asteptarile mele de la mine pot fi cele mai nocive.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

burn outul concretizat, love, de la minutul 1 incep stirea si interviul
http://www.tvrplus.ro/editie-jurnalul-cultural-48433

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari, Sabina!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felicitari Sabina!

Mergi la inceput