Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 8
ella28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Eu am slabit iar si mi-a zis ca pe langa placenta joasa nici arterele nu sunt bune, sunt ingrosate si exista riscul sa nu il alimentez bine cu nutrienti si oxigen pe bebe. Sunt cam deprimata. Peste doua saptamani revin la eco si atunci daca arata la fel imi da aspenter. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Nu stiu cum slabesti tu ca eu am deja 4.5kg...si zau daca mananc mai mult dar am o burta maaaaare. Treci pe la un hematolog sa vada si analizele de sange poate sunt probleme. Mai bine previi zic eu. Adevarat ca sunt relevante dupa 20-22s dar eu nu am stat linistita pana nu mi-am facut analizele de sange. Si oricum am tratament.
+19s Doamne ajuta!
anca.b spune:
citat din mesajul lui puisorul Multumesc fetelor, o sa mai cer o parere. Blue sea, tot la asta ma gandesc si eu ca oricum si daca iese pozitiv sau negativ tot nu voi fi linistita. Sunt abia in sapt 12 spre 13 deci mai e pana la amniocenteza. Am citit ca se mai poate face biopsie de vilozitati coriale dar e mai riscanta ca amnio. O sa mai intreb joi cand merg la ecografie. Sarcini usoare in continuare Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Salut, Ani!
Imi pare bine sa te regasesc aici. Te rog sa nu te panichezi si sa incerci la un ecografist bun (poate incerci la Horatiu Branda, chiar daca nu e ginecolog, e f bun la eco).
si poti sa incerci un DT la Gine 1...ai rezultatul in aceeasi zi...eco+analiza de sange.
iti tin pumnii sa fie totul bine cu bb2 si te asteptam joi cu noutati!
pupicei
Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Anca, am facut deja dublu test la Medlife dar se pare ca dureaza 8 zile lucratoare. Joi merg la Cardiomed la dr. Kovacs care am auzit ca e foarte buna la ecografia fetala. Daca mai am nelamuriri, Branda e urmatorul pe lista Mersi de incurajari dar sincer, sunt cam pesimista
anca.b spune:
Ani, e f ok si dr kovacs. ea mi-a facut mie DT, la gine 1. mi s-a parut f profi, meticuloasa...
de medlife, nu stiu ce sa zic...eu personal nu am avut pb cu ei pina acum, insa colegele mele gravide au avut...in special cu laboratorul...asa ca nu-ti pierde speranta!
Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii
ardna11111 spune:
vesti proaste la analizele pt trombofilie :(
mutatia MTHFR a1298c genotip homozigot :(((. De abia pe 20 am programare la medic fir-ar sa fie.Deja am citit ca poate da avorturi spotane, maflormatii congenitale cum e spina bifida, etc:(((.A avut vreuna din voi de a face cu asa ceva?
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+
crismac spune:
Buna seara ! Eu am fost f. ocupata azi . Vrem sa ne mutam in aripa noua a casei noastre si am facut curat , am mai aranjat cate ceva iar acum ma simt asa de obosita .
Felicitari celor care ati descoperit ce ascunde burtica !
Puisorule - inca o eco , inca o parere . Tinem pumnii sa fie bine !
Ella ma bucur ca totul este in regula !
Aschiutza - la multi mai multi ani !
Da , cazurile de spina bifida sunt rare dar eu nu ma linistesc atunci cand aud " a, asta este foarte rar intalnit !" Eu am un copil cu spina bifida si nu mai cred in vorba romanului" mie nu mi se poate intampla !"
Noapte buna !
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu
aschiutza spune:
citat din mesajul lui ardna11111 vesti proaste la analizele pt trombofilie :( mutatia MTHFR a1298c genotip homozigot :(((. De abia pe 20 am programare la medic fir-ar sa fie.Deja am citit ca poate da avorturi spotane, maflormatii congenitale cum e spina bifida, etc:(((.A avut vreuna din voi de a face cu asa ceva? UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+ |
Imi pare rau sa aud vestile . Nu poti sa il suni pe doctor si sa il intrebi daca e necesar sa muti programarea?
Cris, ai grija tu cu mutatul. Nu face prea mare efort!
Eu nu stiu cum reusiti voi atitea, eu de abia spal vasele, gatesc si ma joc un pic cu puiul (stind jos pe covor!) si pe urma ma doare burta asa ca trebuie sa ma intind
Ioanact spune:
citat din mesajul lui anca.b Ani, e f ok si dr kovacs. ea mi-a facut mie DT, la gine 1. mi s-a parut f profi, meticuloasa... de medlife, nu stiu ce sa zic...eu personal nu am avut pb cu ei pina acum, insa colegele mele gravide au avut...in special cu laboratorul...asa ca nu-ti pierde speranta! Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu Povestea Nasterii |
Buna seara!
Woww..Anca, Felicitari!
Sarcina usoara iti doresc!
Am si eu o intrebare burtici pt Mar-Apr 2013 gasesc undeva topicul? Sau e prea devreme?
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) + 4+
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Bubblegum spune:
Aschiuta, si eu la fel, nu fac mai nimic si ma doare burta, nu prea imi convine faza, nu inteleg de ce. Azi am mutat 1 sticla de 2 litri plina de pe o masa pe alta si ma luasera deja durerile ( dureri musculare abdominale)
Eu am niste zile pline la serviciu si abia ma pot concentra , ma apuca somnul fix cand trebuie sa fiu mai fresh....mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa rezist pana ila sfaristul luidecembrie cand intru in prenatal....
17+