Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 6
ardna11111 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Ardna, Kmy neata si voua! Fetele voiam sa va intreb. Stiu ca nu prea e indicat sa folosim produse de curatat ca sunt toxice dar nu prea ai nici cum sa nu le folosesti ca apoi nu mai scoti fata obiectelor din casa. Voi cum procedati? 11+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Katy eu l-am cam subjugat pe al meu sa faca astea , cica ar fi cam toxice, mi-a fost teama
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+
Katy82 spune:
Maggie sanatate multa!
Puisorul iti doresc sa fie bine puiutul tau, mai cere o parere
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Katy82 spune:
Fetele am mai cautat pe net si cica otetul si bicarbonatul de sodiu fac minuni ca si produse de curatat. deci le voi folosi. Astazi am facut curat totusi cu produse nu tocmai sanatoase. Sper sa nu fie afectat bebe.
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
aschiutza spune:
A propos de toxice (* pun ochelarii de chimist acum*) : ar fii bine sa nu puneti voi benzina in masina, in nici un caz sa nu dati voi cu lac pe lemnarie sau sa varuiti. In locurile unde s-a dat cu lac sau varuit lasati bine bine sa se aeriseasca inainte de a dormi / petrece timpul acolo voi si bebelusii. Produse de dezinfectat, contra tintarilor / gindacilor / rozatoarelor mai ales sub forma de spray ar fii de evitat. Unele dintre produsele cele mai concentrate (altfel nu ar functiona) sunt cele de desfundat WC si chiuveta: nu folositi mai multe in acelasi timp, pot reactiona una cu alta si sa degaje substante toxice (plus ca pot incinge teava si teava sa faca poc ;) ).
Deasemenea nu e bine sa carati ceva greu (si greu ma refer deja de la 5 kg!), sa va urcati pe scari ca sa puneti draperii. Ginditi-va ca punctul de greutate din corpul de gravida e altfel ca in corpul normal si gravidele se dezechilibreaza mult mai usor. Plus felxibilitatea corpului e scazuta, deci mai putine sanse sa te prinzi, intorci in timpul cazaturii.
(*scos ochelarii de chimist*)
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Fetele am mai cautat pe net si cica otetul si bicarbonatul de sodiu fac minuni ca si produse de curatat. deci le voi folosi. Astazi am facut curat totusi cu produse nu tocmai sanatoase. Sper sa nu fie afectat bebe. 11+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Katy, vezi mesajul meu de mai sus. Foloseste manusi groase de cauciuc (nu din cele de pinza!), spala-te pe miini bine de tot, aeriseste.
ella28 spune:
Am fost si eu la eco, e ok!!!! Coloana si craniul sunt ok, nu sunt semne de Spina bifida. Ufffff, m-am mai linistit....
Bebe e mai mare cu vreo 3 zile, am data de nastere dupa dimensiuni pe 1 ianuarie. Cool, nu? Nu va faceti planuri de revelion ca veniti la mine la maternitate
Mi-a zis ca placenta e gr. 1, pana acum a fost 0. E ok oare sau e prea devreme sa devina 1? Artera uterina stanga e marita in continuare...
Eu am decis sa-mi iau de saptamana trecuta o femeie la curatenie & calcat. Vine o data la 2 saptamani. Asa am evitat nervii sotului care era tot mai incarcat si contactul cu produsele periculoase. A fost greu sa-l conving pe al meu dar e asa liniste si bine si curat acum....
+19s Doamne ajuta!
mena1906 spune:
Buna fetele, scuzati disparitia dar am ramas fara net. Facem modificari prin casa si sotul a taiat cablul de net din greseala . Azi am fost la eco la dr mea cu tati . Baietelul e bine sanatos, mare si inalt si sugea degetelul. Eu am slabit iar si mi-a zis ca pe langa placenta joasa nici arterele nu sunt bune, sunt ingrosate si exista riscul sa nu il alimentez bine cu nutrienti si oxigen pe bebe. Sunt cam deprimata. Peste doua saptamani revin la eco si atunci daca arata la fel imi da aspenter.
L-am cadorisit pe bebe cu prima lui salopetica albastra si i-am luat un prosopel de baie alb .
V-am citit printre randuri. Sunt obosita ca m-am trezit devreme rau azi
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
diancic2002 spune:
Fetelor si purtatul tocurilor nu e indicat in sarcina, saptamana trecuta am purtat niste tocuri de 5 cm, adica nu inalte, chiar micute, si seara eram rupta de oboseala, adormisem pe la 9-9:30, eu termin serviciul la 6, dar oricum in acea seara nu am putut sa fac nimic
17+
Blue_sea spune:
Eu m-am ferit doar de produsele cu clor. In rest am spalat vase, geamuri, podele
Puisor, avand translucenta nucala mare sigur rezulktatele la DT nu vor fi ok (pt ca totul e statistica). Si tot din cauza ca e statistic nu are valoare de diagnostic. Cel mai bine e o amniocenteza, dar se face dupa 16 s. In cate sapt esti?
17+
ardna11111 spune:
Fetele, ce parere aveti? Daca am facut dublu test (care a iesti ok, Doamne multumesc ), mai are sens sa fac triplu? sa mai stau in stres groaznic 2 saptamani?
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+