Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 5
Bubblegum spune:
Viky, bravo ma bucur pentru voi! Bucurati-va unul de altul, amandoi de sarcina si de vacanta!
17+
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
ce harnicute ati fost la scris, ma pun pe din urma sa vad ce mai fac "bulgarasii mei"!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Katy82 spune:
Dankutza deocamdata nu prea am pus nimic, doar crema de galbenele si spalat cu ceai pe afara bineinteles, dar fara efect. Sapt viitoare ma duc la dr. si sa vad ce-mi recomanda, mai ales ca eu sunt inca in primul trimestru.Felicitari pt baietel. Si al meu tanjeste tot dupa baietel. Bine ca nu s-ar supara daca ar fi fetita dar cu siguranta si si-ar incapea in pene daca ar fi baiat.
Viki felicitari pt rezultatul bun al analizelor si pt caruciorul roz.
Maggie merci mult. Oricum imi pun si acum tampoane zilnice ca nesuferita asta de candida da niste scurgeri tare urate. N-am avut nici dupa tratament cu antibiotic asa ceva si m-am procopsit taman acum.
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
puisorul spune:
Buna ziua gravidute de bulgarasi
Daca D-zeu ne ajuta voi fi si eu mamica de bulgaras in februarie. Din pacate se pare ca bebe are o problema si voiam sa va intreb daca a mai trecut cineva de aici prin asta.
La ecografia de ieri( 12 saptamani) dupa masuratori bebe are translucenta nucala de 4 mm, dublu decat normal. Azi am facut si dublu test dar rezultatele dureaza 8 zile lucratoare . Sper sa ma pot programa la un alt ecografist sa mai cer o parere dar oricum, ni s-a cam zdruncinat lumea
O zi frumoasa sa aveti!
Katy82 spune:
Ardna, Kmy neata si voua!
Fetele voiam sa va intreb. Stiu ca nu prea e indicat sa folosim produse de curatat ca sunt toxice dar nu prea ai nici cum sa nu le folosesti ca apoi nu mai scoti fata obiectelor din casa. Voi cum procedati?
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
diancic2002 spune:
Monica, mi s-a parut mie ciudat ca analizele mi le citeste o asistenta, dar am zis ca e ocupata dna doctor, si ce m-a mai mirat e faptul ca pe uscatescu o gasesti doar la laborator hematologie, nu la depart. hematologie, dar nu am fost suficient de curioasa sa investighez. Am zis ca asa o fi. Plus ca stiam ca ea este si la synevo parca, sau nu mai stiu la ce unitate privata. Cand am incercat sa-mi fac programare, locurile disponibile erau peste 3-4 luni, adica cu toate astea e full de pacienti. Si am ramas pe stat din acest motiv. Dar multumesc de informatie , chiar nu stiam...
17+
ella28 spune:
Puisorul stiu un singur caz similar , al unei colege d-ale mele. Herghelegiu a vazut o translucenta de 5mm si a trimis-o pe mama direct la amnio. Daca nu ai incredere in ecografistul tau eu zic sa faci o programare la unul dintre cei mai buni si te hotarasti dupa aceea ce ai de facut.
+19s Doamne ajuta!
aschiutza spune:
Puisorule, iti doresc sa fie bine.. Mai fa o eco, mai cere o parere. Eu la valori nu ma pricep, mie imi zice doctorul daca e bine sau nu
Katy, depinde de produse de curatat. Acu nu asi folosii pe cele cu clor sau care elimina clor. Poarta manusi din alea galbene groase, aeriseste bine. Eu folosesc cel mult Mr Proper, mai mult insa otet concentrat (cu asta poti sterge peste tot, e f bun impotriva mucegaiului si a grasimilor). II mai spune si esenta de otet in germana, dar sigur gasesti si in Ro, ,ba chiar exista facut din produse naturale.
Eu sunt azi cam nauca si obosita. Si serbez 8 ani de la casatorie .
maggie_33 spune:
Neata fetelor ! eu m-am trezit mai vesela azi,am dormit mai bine, parca nu ma mai doare capul, doar mucii tot imi curg...
Katy, ai dreptate, nici mie nu mi-a dat tratamentul pana nu am trecut in trim. 2, deci cred ca mai ai putin de asteptat, am auzit de bai la sezut cu bicarbonat, pentru calmarea mancarimilor, dar nu am testat...
Aschiutza, felicitari pentru aniversare! si noi facem in 27 august, sapte ani.
Mai vroiam sa zic ceva legat de centura de siguranta. Noi o purtam asa, gata prinsa de ceva vreme, pentru ca ni se parea mai comod si smecher(inainte de sarcina)...cand ne-a atentionat un prieten, care se ocupa cu adusul de masini in tara ca s-ar putea sa avem probleme in curand, cica prin centura trec ceva fire cu senzori si daca stai cu fundul pe centura mult timp se strica senzorii si dupa un timp se aprinde la bord becul de airbag, ca si cum ar fi fost declansat (si poate aveti si voi soti care se enerveaza la culme cand se aprind becuri de semnalizare pe bord)...de atunci ni le prindem normal ... acuma voi faceti fiecare cum considerati...
Magda 16+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant