Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15
Raspunsuri - Pagina 13
diancic2002 spune:
Mena, eu abia ma abtin , intr-adevar e nesting, m-au preintampinat prietenele si m-au si intrebat daca am inceput sa pregatesc "cuibul"
Mi-a facut loc sotul de patuturi inainte de a pleca, si ramane sa le montez eu, adica sa rog pe cineva sa ma ajute, cand le voi avea, dupa care voi incepe curatenia prin dulapuri ca sa fac loc pt hainute. Nu vreau sa cumpar multe acum, ma refer la mobila pt ca oricum ne vom muta, si prefer sa iau atunci pe dimensiunile camerei, decat sa inghesui acum.
18+
Bubblegum spune:
Mena nestingul apare teoretic in ultimele luni de sarcina dar depinde de la persoana la persoana in functie de componentele comportamentale si de ce nu temperamentale.Tu-mi pari o tipa foarte afectiva pari a avea latura sensibila foarte dezvoltata iar la astfel de persoane nestingul paote dura chiar si toata perioada sarcinii:)).Nu cred ca e doar un mod de a te pregati pentru bebe ci si modul tau de a te bucura de sarcina. Oricum ar fi ia-o usor nu ridica nu fa efort stii lectia
Eu sunt la polul opus am stabilit cu barbate-miu ca nu vom cumpara nimic pana pe la 28 de saptamani. Atunci macar stim ca daca se naste bebe mic are sanse sa supravietuiasca cu ajutor medical...eu cu decizia asta ma simt cel mai bine, am asteptat 35 de ani sa am un copil care in cazul meu va fi si singurul, mai am 10 saptamani de asteptat pana am mai multa siguranta
Pana atunci citesc ce scrieti voi si salvez ce mi se pare important adica mai tot
17+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubblegum Mena nestingul apare teoretic in ultimele luni de sarcina dar depinde de la persoana la persoana in functie de componentele comportamentale si de ce nu temperamentale.Tu-mi pari o tipa foarte afectiva pari a avea latura sensibila foarte dezvoltata iar la astfel de persoane nestingul paote dura chiar si toata perioada sarcinii:)).Nu cred ca e doar un mod de a te pregati pentru bebe ci si modul tau de a te bucura de sarcina. Oricum ar fi ia-o usor nu ridica nu fa efort stii lectia Eu sunt la polul opus am stabilit cu barbate-miu ca nu vom cumpara nimic pana pe la 28 de saptamani. Atunci macar stim ca daca se naste bebe mic are sanse sa supravietuiasca cu ajutor medical...eu cu decizia asta ma simt cel mai bine, am asteptat 35 de ani sa am un copil care in cazul meu va fi si singurul, mai am 10 saptamani de asteptat pana am mai multa siguranta Pana atunci citesc ce scrieti voi si salvez ce mi se pare important adica mai tot 17+ |
Bubblegum esti o minune, multumesc. Ma gandeam ca am luat-o pe campii . Adevarut ca am avut toate simptomele de sarcina (mai putin picioare umflate, deocamdata) inclusiv cele care sunt un pic mai rare: gingivita, sange in gura, curge sange din nas, insomnii puternice, sciatica (oh, daaa) de ce nu as avea si nesting. Ma privesc din afara si parca imi vine sa rad: mai am un pic si strang crengi si trantesc de un cuib in mijlocul casei :))).
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
citat din mesajul lui diancic2002 Mena, eu abia ma abtin , intr-adevar e nesting, m-au preintampinat prietenele si m-au si intrebat daca am inceput sa pregatesc "cuibul" Mi-a facut loc sotul de patuturi inainte de a pleca, si ramane sa le montez eu, adica sa rog pe cineva sa ma ajute, cand le voi avea, dupa care voi incepe curatenia prin dulapuri ca sa fac loc pt hainute. Nu vreau sa cumpar multe acum, ma refer la mobila pt ca oricum ne vom muta, si prefer sa iau atunci pe dimensiunile camerei, decat sa inghesui acum. 18+ |
Diancic, bine ca am numai unul ca daca aveam doi cred ca eram exact de doua ori mai rau ca acum. Cred ca si sotul meu experimenteaza asta ca parca prea e ascultator si cumparam si schimbam si facem de toate fara sa comenteze macar un pic. In primavara, inainte sa raman gravida, am cumparat o masina lovita pe care trebuia sa o faca si sa o vanda. Acum s-a razgandit nu o mai vinde, o pastraza pentru noi ca e mai mare si ne-am inmultit. Sunt curioasa daca il apuca sa o termine in ritm rapid. Il auzeam zilele trecute ca in septembrie pleaca dupa piese in Turcia
ella28 spune:
Fetelor, eu am o mare dilema. Am sunat la Sanador sa ma programez la vizionare, eventual semnare de contract. Mi-au spus ca inainte sa vin la ei sa ma hotarasc si sa semnez pentru celule stem.
Mi-au spus ca lucreaza cu 3 firme: Biogenis, Crio-save, The blood center.
Eu sunt intre 2 extreme: una - e marketing puternic si o prosteala pe fata, a doua - este o asigurare de sanatate pentru bebe si de ce nu as face-o?
Voi ce ati hotarat, ce vreti sa faceti, ce decizie ati luat?
Plus ca sunt nu stiu cate pachete: cu sange neprocesat, cu celule stem procesate, cu cordon ...
+19s Doamne ajuta!
mena1906 spune:
Nu aruncati cu rosii, va rog! Eu cred ca nu o sa recoltez celule stem... Nu imi permit efortul financiar. Se va interesa una dintre colege care naste in aceeasi perioada despre costurile pe care le suportam noi, angajatii/abonatii Medicover . Viata copilului meu este cea mai importanta dar cand nu ai de unde sa scoti o anumita suma ce faci?
denisamada spune:
citat din mesajul lui ella28 Fetelor, eu am o mare dilema. Am sunat la Sanador sa ma programez la vizionare, eventual semnare de contract. Mi-au spus ca inainte sa vin la ei sa ma hotarasc si sa semnez pentru celule stem. Mi-au spus ca lucreaza cu 3 firme: Biogenis, Crio-save, The blood center. Eu sunt intre 2 extreme: una - e marketing puternic si o prosteala pe fata, a doua - este o asigurare de sanatate pentru bebe si de ce nu as face-o? Voi ce ati hotarat, ce vreti sa faceti, ce decizie ati luat? Plus ca sunt nu stiu cate pachete: cu sange neprocesat, cu celule stem procesate, cu cordon ... +19s Doamne ajuta! |
La Adela (aka bb1) am recoltat la Cord Blood Center. Sper sincer sa fie niste bani "aruncati pe fereastra" si sa nu avem niciodata nevoie de celulele alea.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+
IULIA va invinge CANCERUL!
Mys spune:
citat din mesajul lui mena1906 Nu aruncati cu rosii, va rog! Eu cred ca nu o sa recoltez celule stem... Nu imi permit efortul financiar. |
Mena, stiu ca majoritatea ofera si posibilitatea de a plati in rate (3 parca) sau chiar cu carduri de credit/cumparaturi la diverse banci deci tot sistem de rate.
Noi daca am avut de-a face cu sistemul sanitar, am vazut si cat de util poate fi un transplant de celule stem si cate probleme poate rezolva. Este o asigurare pentru viata, singura problema ar fi alegerea firmei, banii se fac pana la urma.
Mami lui Matei si 17+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
simina_kin spune:
Buna ziua burtici
Eu am fost in wnd la mare , si m-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea. Azi am ajuns la ORL, pt ca am urechile infundate si nu aud aproape deloc, si am aflat ca sunt infundate de la raceala .......sinuzita bilaterala..ec
Am picaturi de nas, oscilo, ceaiuri/apa in cant mai mari si interdictie la rece,fierbinte, acidulat si suflat nas puternic. Dc pana sapt viitoare nu se amelioreaza intervenim medicanentos (sper sa nu se ajunga acolo)
In rest....tot sapt viitoare avem si noi intalnire cu bb2 la morfo.........in sfarsit o sa-mi vad si eu bb
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Blue_sea spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! La multi ani Mariilor! De vreo 2 zile am intrat in panica. Nu ma mai dor sanii si nici alt simptom de gravi nu mai am. Si pana luni stau ca pe ace. Sper sa fie bine bebe. Ella felicitari pt rezultatele bune de la eco. Poate va fi primul bebe din 2013. Ardna cu tratament adecvat eu zic ca va fi bine. Aurrora felicitari pt baietel si pt rezultatul bun la DT. pe toate! Katy, eu zic sa stai linistita. Esti aproape in trim 2, iar simptomele mai dispar. Zi merci! 11+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
17+