Taisul tacerii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

18.00-18.15 rugaciune comuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Va scriu o sugestie pentru rugaciunea simultana de 15 minute care va va "prinde" poate intr-un moment in care nu va puteti retrage intr-un loc linistit unde sa va fie lesne sa cititi.
Eu asa am facut aseara la ora 8, cand nu am putut sa intrerup activitatea pe care o faceam.
Puteti repeta rugaciunea inimii, insa pentru Monica:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-o, vindec-o si mantuieste-o pe Monica.

Sau variatiile:

Pentru rugaciunile Sfintei Tale Maici, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-o, vindec-o si mantuieste-o pe Monica.

Pentru rugaciunile Sfantului Ierarh Nectarie, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-o, vindec-o si mantuieste-o pe Monica.

Pentru rugaciunile Sfintei Cuvioase Parascheva, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-o, vindec-o si mantuieste-o pe Monica.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cora ,mersi

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

troparul Sf Monica, sarbatorita pe 27 august

Întru tine maic#259; cu osârdie s-a mântuit cel dup#259; chip; c#259; luând crucea ai urmat lui Hristos; #351;i lucrând ai înv#259;#355;at s#259; nu se uite la trup, c#259;ci este trec#259;tor; ci s#259; poarte grij#259; de suflet, de lucrul cel nemuritor. Pentru aceasta #351;i cu îngerii împreun#259; se bucur#259;, cuvioas#259; maic#259; Monica duhul t#259;u.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cora,

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Daca doriti sa folositi un avatar pentru cateva zile (sau 30, 40 de zile) care sa ne aminteasca de Monica am facut aici cateva: http://valerie.ro/m/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Dumnezeu s-o odihneasca! si putere familiei...sunt impietrita
Rall, eu am sa-l folosesc un porumbel alb, cel pe care l-am folosit si la disparitia tatalui meu

Mergi la inceput