buna, surpriza minunata am aflat ca sunt insarcinata cu cel de al 2 copil desi cica nu putea ramane insarcinata fara tratament (primul cu tratament 2 ani),un mare miracol s-a intamplat, dar dupa ce trece euforia imi dau seama ca-mi lipseste 1,5 luna de munca pt a beneficia de Concediu de Cresterea Copilului. Am tot citit si am gasit o portita in problema mea si as dori sa stiu daca cinva a beneficiat de ea si mai ales daca cineva cunoaste sau are informatii in plus. Deci am gasit pe un alt forum ca daca stai la servici pana in ultima clipa cu acele 124 de zile de concediu pro/post natal as putea beneficia de CCC. Astept orice raspuns multumesc. lacramioara
Inainte sa te angazezi ce ai facut? Ai stat in Concediu de Crestere Copil? Daca da, eu stiu ca nu e nici o problema sa intrii in CIC din nou.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Intre 1 martie 2012 si 24 aprilie 2012 ce anume ai facut?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
am renuntat la un alt loc de munca unde "patronul isi batea joc de angajati" si m-am recalificat in alt domeniu. unde e bine si pot sa-mi vad si de viata. de aici si pauza de munca (muncesc de la 17 ani si am 34 de ani). oricum am avut si neplecerea sa aflu dupa ce mi-am dat demisia ca-mi lipsesc 2 luni de munca de la vechimea realizata la vechiul "patron". multumesc si astept in continuare raspunsuri cu privire la "problema" mea.
In acest caz nu vei beneficia. Legea specifica cei 2 ani (ultimii) anterior lor nu conteaza.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa