Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
FLORIC nu conteaza cum e incaltamintea, pot fi si pantofi de piele, daca pe aia ii suporta, important e sa nu ii poarte decat in gradinita. Io am avut pt Inji niste tenisi, peste iarna niste botoshi, iar acum, vara, sandale (de la Intersport). Alti copii aveau crocsi sau adidasi, care ce-o vrut. Important e sa ii poarte numai in gradi, oricum ii lasi acolo, la dulapiorul lui.
Succes la gradi!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas FLORIC nu conteaza cum e incaltamintea, pot fi si pantofi de piele, daca pe aia ii suporta, important e sa nu ii poarte decat in gradinita. Io am avut pt Inji niste tenisi, peste iarna niste botoshi, iar acum, vara, sandale (de la Intersport). Alti copii aveau crocsi sau adidasi, care ce-o vrut. Important e sa ii poarte numai in gradi, oricum ii lasi acolo, la dulapiorul lui. |
Noi avem niste pantofiori de panza, "tenisi-like", am avut si papucei, dar nu au rezistat impactului, am skimbat 3 pereki intr-un ritm... prea rapid dupa parerea mea.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
Dodo-pui spune:
...si la noi ideea este sa se simta copilul bine in ei si sa fie doar de interior...iar pentru ca la gradi la noi e f cald si iarna Bogdi a purtat sandale...si la fel voi face si cu huna...sper....caci ea este fan stat desculta
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui ...si la noi ideea este sa se simta copilul bine in ei si sa fie doar de interior...iar pentru ca la gradi la noi e f cald si iarna Bogdi a purtat sandale...si la fel voi face si cu huna...sper....caci ea este fan stat desculta |
Si Adela sta desculta in casa, fie iarna, fie vara, dar la gradi sta regulamentar, cu pantofiori!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
Floric spune:
Bun. Deci raman la sandale. Acum imi trece inca o idee prin cap...Sandalele sa fie cu bot? Caci cu spate sigur voi cumpara? Adica ma gandesc la eventualele accidente. Sa nu puna vreunul scaunul pe dejtele copchilului. Stiu imi fac prea multe ganduri pt o pereche de caltzuni.
Multumesc.
Kea spune:
Monn, un mail, te rog! A trimis mai departe si asteapta raspuns. As spune ca mi-e drag omul asta, dar cred ca suna ciudat.
Novus, dodo, merci!
Scriu de pe tel,ma las pagubasa!
Monnvas spune:
monica.vasileanu@gmail.com
Multumesc!
citat din mesajul lui Kea Monn, un mail, te rog! A trimis mai departe si asteapta raspuns. As spune ca mi-e drag omul asta, dar cred ca suna ciudat. Novus, dodo, merci! Scriu de pe tel,ma las pagubasa! Keutu cheliutu |
pisigri spune:
citat din mesajul lui novus Ilinco , ideea cu intalneala nu e abandonata ba din contra: noi mergem din 02-08 sept la mare asa ca putem pune intalneala in wkd 07-09 sept daca va convine, pe langa Sibiu si numai bine aterizam si noi sambata dupa-masa Cine se inscrie la intalneala ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
Tzop si io !
Noi o sa fim 3-8 sept la Hotel California Ne intersectam cumva??
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 21+
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
am aparut si eu dupa un wk tare friguros la sinaia (friguros in comparatie cu caldurile din care am plecat si sufici9ent cat sa muciosim nitel)
am vorbit cu kea si, la fel ca novusel, am ramas impresionata de vocea ei - atat de calda si de buna
va doresc o saptamana usoara
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
floricule - eu i-am comandat asa ceva pt gradi http://www.norocel.ro/produs/1399/pantofi-din-piele-pentru-copii--model-m08-alb-rosu.html
cat priveste sandalutele - mai ales la gradi le-am preferat pe cele care au varful acoperit pentru ca.... sunt copii si la ce fosneala e pe acolo ; grija scaunelor nu am avut, doar a copiilor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori