Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Cami era foarte bucuroasa ca Iulia e vioaie, mananca bine , alearga iar pe de alta parte galma e moale ca la nastere
O alta veste buna : au gasit medic la Tubbingen care ar prelua cazul , asteapta doar RMN-ul de azi si face o evaluare a costurilor
Maine va avea rezultatele la RMN si CT !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
gigelica20 spune:
In acest moment as vrea sa ma pot ruga pentru Iulia si Cami!
Am vorbit cu mama mea si mi-a zis ca o sa mearga la Sfantul Maslu si va pune un biletel pentru Iulia.
Sunt data peste cap, de moartea Monicai, de aniversarea celor 2 ani de la moartea bebelusilor de la Giulesti.
Nu am cunoscut-o pe Monica, pentru ca eu intru doar aici, dar am citit cand ati scris voi aici de ea...si ma compleseste durereaCopilasii aia nu vor mai avea mama sa ii alinte, sa ii mangaie, sa ii sarute... Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Cat despre Iulia, nu vreau sa ma gandesc decat la bine!
Imi vine sa urlu! Nu sunt o credincioasa demna, tocmai pentru ca imi vine sa strig: de ce a permis sa moara Alma? de ce a permis sa moara Alexandra(fetita de 10 luni a colegei mele de birou)?de ce a permis sa moara bebelusii de la Giulesti?de ce Iulia are cancer?
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Salutare din nou!
Am revenit - nu sunt nici eu prea fericita, David iar are febra 40 - asa l-am luat de la gradi Iar are herpangina, m-am uitat in gatul lui. In fine, o sa ne tina 2-3 zile cu febra mare si apoi trece.
Astazi am fost si eu cu gandul alaturi de Iulia si astept cu nerabdare rezultatele. Doamne ajuta sa fie bune!!!
Bianca condoleante Multa putere tie, mamei tale si lui Vladimir, am inteles ca aveau o relatie frumoasa Sper sa-si aduca aminte cu drag de bunicul.
Fetele burticoasele aveti mare grija de voi si de bebeiMa gandesc cu drag la voi Si abia astept sa-mi spuna macar una dintre voi ca face baiat, ca am hainute multe si frumoase,. aproape noi Pana acum se pare ca avem 2 fetite in 2 burtica, dar din 4 bebei macar 1 ar trebui sa fie baietel
Ina esti tare scumpa cum m-ai chemat tu la apel. Nu sunt suparata pe nimeni, doar ca am fost plecati, m-am apucat si eu de sport+ casa+ copii+ casa in constructie si uite-asa trece timpul. Dar sper sa-mi revin caci tare dor mi-a fost de voi
Tare mi-ar fi placut sa fiu si eu in pozele de la intalneara de la mare Mi-a placut de voi toate si de copilasi. Si imi pare rau si ca am ratat-o pe Pisigri si pe Anamariame in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa le cunosc.
Alexandra ai fost o nasa mistoaca Foarte faini ati fost cu totii de fapt. De la mic la mare.
Ela cand mai vii prin Bucuresti da un telefon, sa ne vedem. Acomodare cat mai usoara la baieti
Floric din pacate nu mai stiu reteta de la sirop Trebuie s-o intreb pe mama
Gigelica
Ilinca spor la remodelare. Faini prieteni ai Poze cu fetele nu ati facut?
La Gyula a fost SUPER, nici nu avea cum sa fie altfel cu asa oameni minunati David si Ada s-au inteles f bine, sunt tare romanticosi Sigur mai mergem, dar pe mai multe zile, caci este frumos de tot aacolo. Poate strangem gasca
Apropos de strans gasca, mai facem ceva intalnire in sept.? Eu tare mult s vrea, caci mi-e dor de multe fete. Oricum noi am putea doar la inceputul lui sept caci din 14 mergem in vacanta - am strans gasca mare, le luam pe mame cu noi (fiecare copil cate o bona) + bonus Chiti
Sympli in sept o sa stam 1 zi in Barcelona. Poate reusim sa ne vedem un pic (noi am vrea sa apucam sa si vizitam cate ceva - ce ne recomanzi intr-un timp scurt de 7 ore?)
Astazi am inceput diversificarea lui Leon. Nu-mi place caci a luat doar 300 de g in 2 luni, nu sunt obisnuita deloc cu astfel de greutati In rest este bine si el. Nu mai sta singur nici 2 minute, de aceea mai rarut si cu forumitul.
Fug sa-i iau temp lui David.
Noapte buna!
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
va pup pe toate si va imbratisez
las cafeaua aromata si va urez tuturor o zi usoara si un wk pe masura
au fost tare multe vesti triste in ultimul timp si cred ca avem cu toate sufletul incarcat si apasat
dar gata, de acum nu mai auzim decat de bine, daaa?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
novus spune:
Neata !!!
Astazi asteptam cu nerabdare rezultatele excelente ale Iuliei ca sa se poata stabili data operatiei si sa vedem de ce suma avem nevoie, sunt convinsa ca vom reusi sa strangem toti banutii
Olga, sanatate multa lui David si pofta buna lui Leon care e un scump !!
Cu intalneala, si eu vreau sa ne vedem, stati sa vad de cand plecam noi la mare , poate facem o intalneala pe litoralul insorit, ce ziceti ??
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
Gianina34 spune:
novusel draga - poate avem noroc sa ne vedem insfarsit
la inceputul lui septembrie avem si noi in plan sa ajungem la balaceala
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
si eu astept rezultate bune din partea Iuliei.
Noi, de marti plecam in vacanta. Si cum nu putem sa stam intr-un singur loc o sa tot colindam Europa pana ne stabilim vreo saptamana la Lisabona. O sa trecem prin Viena, Munchen, Torino, Barcelona si apoi Lisabona- Porto.
Noroc ca are Robert treaba peste tot si hop si noi. De abia astept!
pe mine ma veti gasi pe telefon si pe mail. Daca nu o sa fiu pe faza o sa va rog sa ma trageti de manecuta atunci cand incepe campania cu SMS-ul.
Va pup si sa avem o zi de vineri minunata.
novus spune:
Wow Bianca, ce vacanta plimbareata !! va doresc de pe acum distractie placuta si vreme numai buna de colindat
Si in avans !!
_
Bianca2503 spune:
eee, Novus, lasa Happy Birthday-ul. Ca mai e pana atunci.
Sper sa pun poze de pe traseu, ca sa mergeti si voi cu mine, macar virtual.
Dodo-pui spune:
doi copii cu ceva febra...ceva rosu in gat + masele de 10 ani la Bogdi...am avut o noapte
Astept vestile despre Iulia
Biancavacanta placuta ...prin lume si da mi-ar placea ca virtual sa fiu si eu pe acolo
Citat: |
Cu intalneala, si eu vreau sa ne vedem, stati sa vad de cand plecam noi la mare , poate facem o intalneala pe litoralul insorit, ce ziceti ?? |
Ar fi super ...
las si
Mada cumesti oare?
Matza gri tot la balaceala cred
Bebe ?
Ramona?
Cum sunteti?
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!