Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Cami&Iulia si sunt convinsa caci totul va fi ff bine.
tufete dragi..
Simonaeu am facut comentarii la poze sa tie lumea pe cine nu stie
Las cafa
si pt ce-si doresc.
Mada sper caesti bine sau cel putin mai bine[pu]
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
de ieri ma tot gandesc la Iulia. Sper sa fie bine!
Am vazut poze de pe insoritul litoral al Marii Negre.
am uitat sa urez Mariilor. asa ca zic pe aceasta cale viata lunga si frumoasa!
Draga Anaan, sunt asa cum am zis si data trecuta....nu stiu cum sunt. Inca nu pot sa descriu starea pe care o am. Oricum la mama acasa se intampla tot felul de fenomene paranormale (se sparge cada, sare intrerupatorul din perete...asa pur si simplu)
Cafea?
novus spune:
Bianca ma gandesc la tine
Eu as vrea si o cafea , e tare ciudat la birou, ieri aveam impresia ca e sambata, azi am impresia ca e luni
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
chatonel spune:
neata tufete
tinem pumnii strinsi pentru Iulia astazi si asteptam vesti de la foarte bune in sus :)
vazui si io poze de la mare si scosei batul pt Monn- fatoooo, pune mina si maninca ca esti uscata precum covrigii de buzau (asta cu covrigii e asa, de oftica covrigului pus in coada lupei dace)
novus spune:
Chatonel, pe unde umblasi ?? imi fu dor de tine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gina2008 spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit tufetelor!
Ne-am reintors vinerea trecuta de la mare insa am avut o problema majora cu timpul liber. In vacanta a fost asa si asa (Floric, greu cu trei copii! ), in sensul in care nu prea m-am odihnit, nu a fost chiar totul roz. Singurul care a fost la cote maxime de veselie si a trait totul la maximum a fost Calin. Drept pentru care ma declar multumita. Novus, stiu ca ma vei certa, dar nu am - inca - poze. Sper sa am de data asta, curand, caci am facut eu poze si nu m-am mai lasat la mana consortului...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Ilinca_M. spune:
Azi trebuie sa iasa niste rezultate buuune pentru Iulia!!!
M-am delectat si io cu pozele: Monnvas, Dodo, Simonapro: sunteti nerusinat de subtiri!! Io as vrea sa fiu ca voi...da' stiti de ce? Sa halesc cu nesimtire tot ce am chef pana mai pun 7-8 kile pe mine, hihi Mi-a fost dor s-o vad pe Mihaela: ei, ea e febletzea mea, sexy mamacita, o bunoaca a fost mereu! Pisigri arati super cu freza asta, te-ntinereste cu 5 ani (imediat o sa se zica despre tine:"uite o minora gravida!")
De copchii ce sa mai zic, par a se distra de minune!! Chiar ca cu totul altfel se inteleg de cand au 3 ani! La Sovata numa stateau unu' langa altul, mai isi tranteau o jucarie in cap sau plangeau neconsolat daca jinduiau jucaria altuia:)))
Gina2008 spune:
M-am bucurat si am felicitat toti sarbatoritii si toate sarbatoritele LA MULTI ANI! .
M-am bucurat cand am aflat ca Iulia si Cami sunt putin mai bine si cu ceva mai multi banuti. Doamne-Ajuta pentru RMN-ul de azi . M-am gandit tot timpul la voi, dragelor!
M-am intristat profund cand am aflat prin ce trece Bianca... draga mea, putere ii doresc mamei tale si tie sa gasesti raspunsurile si linistea de dupa ele.
De Monica70 nu mai zic nimic. Sunt realmente siderata. Sunt distrusa gandindu-ma la durerea ei, din ultimele zile, stiind ca pleaca si isi lasa puii singuri. Stiu, s-a zis ca nu vor ramane singuri, ca au tata, bunici etc. Dar voi stiti ca o mama e o mama. Ma uit la al meu pui, daca ar ramane doar cu taica-su (care e mai dur si mai rece) ar creste fara dragostea de mama. Care e de neinlocuit! Tocmai de asta zic. Cum a avut puterea sa indure suferinta asta de a sti ca isi lasa copii fara mama... Of, Doamne! Cum naiba sa iti mai pastrezi optimismul in viata asta, cum?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
chatonel spune:
novus , pe unde sa umblu? la servici
ieri am avut liber si ce bine-a fost... ar trebui sa avem fiecare saptamina miercurea libera
ma mai preumblai pe-aci pe forum si vazui ce e pe piata acum si imi venira sireturile pe la bot asa ca inchisei repede forumul ca sa rezist aci, pe baricadele serviciului