Scoala Sfantul Andrei Bucuresti

Scoala Sfantul Andrei Bucuresti | Autor: cati 73

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Imi cer scuze. daca mai este un astfel de subiect deschis (va rog mult sa mi-l indicati, in acest caz)!
Trebuie sa ma mut cu copilul in Bucuresti si, din motive financiare, voi inchiria ceva in zona Drumul Taberei.
Puteti, va rog, sa-mi spuneti cate ceva despre Scoala Sf.Andrei din aceasta zona? Chiar despre zona, in general, din punctul de vedere al sigurantei unui copil in clasa a III-a, adica as putea sa-l las sa circule singur de la scoala pana acasa?
Apartamentul pe care doresc sa-l inchiriez inteleg ca este la o distanta de 5 minute de aceasta scoala...
Orice alte informatii sunt bine-venite!
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna! Un copil de clasa a 3-a e la scoala dimineata. La orele la care ar circula el pe strada, indiferent de zona, nu sunt probleme de siguranta daca te referi la oamenii "neprietenosi". Problema principala o reprezinta traficul. Intrebarea e ce are de traversat de la scoala pana acasa (dimineata presupun ca il duci tu). Daca e o intersectie mare, semaforizata...mai e cum mai e ca traverseaza cu valul de oameni. Mai periculos este daca are de traversat stradute mici dar circulate. Masinile trec in viteza, vizibilitatea e redusa, sunt maisini parcate si un copil nu se prea vede de dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

buna,

locuiesc in zona de 10 ani. Scoala este foarte buna,de pe bancile ei au iesit foarte multi olimpici.ti-o recomand cu caldura, daca reusesti sa inscrii copilul acolo deorece este "bataie" pe locuri. Cat despre zona nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. sunt trecerile de pietoni si pana la scoala merge printre blocuri unde nu este atat de circulat.

Mergi la inceput