Salutare!
Imi cer scuze. daca mai este un astfel de subiect deschis (va rog mult sa mi-l indicati, in acest caz)!
Trebuie sa ma mut cu copilul in Bucuresti si, din motive financiare, voi inchiria ceva in zona Drumul Taberei.
Puteti, va rog, sa-mi spuneti cate ceva despre Scoala Sf.Andrei din aceasta zona? Chiar despre zona, in general, din punctul de vedere al sigurantei unui copil in clasa a III-a, adica as putea sa-l las sa circule singur de la scoala pana acasa?
Apartamentul pe care doresc sa-l inchiriez inteleg ca este la o distanta de 5 minute de aceasta scoala...
Orice alte informatii sunt bine-venite!
Multumesc mult!
Buna! Un copil de clasa a 3-a e la scoala dimineata. La orele la care ar circula el pe strada, indiferent de zona, nu sunt probleme de siguranta daca te referi la oamenii "neprietenosi". Problema principala o reprezinta traficul. Intrebarea e ce are de traversat de la scoala pana acasa (dimineata presupun ca il duci tu). Daca e o intersectie mare, semaforizata...mai e cum mai e ca traverseaza cu valul de oameni. Mai periculos este daca are de traversat stradute mici dar circulate. Masinile trec in viteza, vizibilitatea e redusa, sunt maisini parcate si un copil nu se prea vede de dupa ele.
buna,
locuiesc in zona de 10 ani. Scoala este foarte buna,de pe bancile ei au iesit foarte multi olimpici.ti-o recomand cu caldura, daca reusesti sa inscrii copilul acolo deorece este "bataie" pe locuri. Cat despre zona nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. sunt trecerile de pietoni si pana la scoala merge printre blocuri unde nu este atat de circulat.