aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Veniti sa ne rugam pentru Monica !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173956&whichpage=1
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
emilia.m spune:
Pe prospectul de la Preseed (luat de pe babystart) scrie ca imita mucusul cervical fertil si avand ph bazic protejeaza spermatozoizii de mediul acid din vagin. De anticorpi nu zice nimic in mod direct dar eu cred ca ajuta.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
va astept la o www.trilulilu.ro/imagini-evenimente/cafeaua-de-dimineata-15" target="_blank">cafelutza si un www.trilulilu.ro/imagini-diverse/desert-pentru-indragostiti" target="_blank">desert usor!
o duminica linistita va doresc!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Moni lasa stresul! Esti pe val , vezi k poti aduce inca 2 dupa tine de la tara, stiu k poti. Am o presimtire la tine k vei ajunge curand 3 in 1 Ancuta, in curand mamica! |
Heheeeee
Ce bine'ar fi
Imi pastrez mainile libere si dac'o fi... Va iau dupa mine
'Neata fetele
Pupici
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diaconmaria Fetelor...dar daca nu am mucusul ala albus?!?! Maria |
Daca n'ai mucusul te ajuti cu preseed
:)
Mihaelafalt spune:
Neata.
Moni vezi ca ai PM de vineri cred in legatura cu testele.
Fetele va rog mult cele care cunoasteti zona sa imi spuneti daca iau un taxi din autogara obor pana la Fundeni pe unde ar trebui sa ii spun soferului sa ma duca sa aleg calea cea mai scurta sa nu ma inconjoare el la 5 dimineata.
Presupun ca sunt taxiuri la ora aia in autogara.
Walkiria multumesc mult de informatii am vorbit cu asistentele de acolo si au zis sa vin fara trimitere ca rezolvam noi cumva, eu nu am fost niciodata si de asta imi era frica sa merg fara ca totusi e atata drum.
Iti doresc crestere usoara si bebel sanatos.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Miha, spre Colentina si tot drept. Dar cand vii? Maine dimineata merg si eu la Fundeni si daca tot maine vii si tu te iau eu de la Obor si mergem impreuna. Eu am avut trimitere dar nu mi-a trebuit, nu mi-au oprit-o.
5+
Mihaelafalt spune:
Emi scuza-ma nu am mai intrat de la amiaza, marti vin la Fundeni, maine nu pot, trebuie sa repet beta sa astept rezultatul si am vrut sa il fac la acelasi laborator sa aiba relevanta si plus de asta mama nu putea veni maine sa stea cu batrana.
Lasa ca ma descurc eu cu un taxi ca doar nu sunt fara gura si limba romana totusi o stiu, daca eram in alta tara da imi era frica.
Multumesc mult poate poti amana tu si ne vedem marti?
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Mi-e greu sa aman pe Marti fiindca eu in fiecare luni lucrez de acasa si mi-e mai comod. Marti ar trebui ca atunci cand plec de la Fundeni sa merg la birou si daca ma mai cheama in timpul zilei daca imi mai recolteaza cumva analize si vrea sa imi dea rezultatul o sa fie mai greu marti sa plec de la servici sa merg iar la Fundeni.
Nu-i bai oricum ca sigur te descurci, de la Gara Obor taxiul trebuie sa o ia inspre piata Obor, trece pe langa ea si ajunge in Colentina dupa care o tine tot drept pe Sos Colentina si la un moment dat face dreapta si ajunge la Fundeni.
5+