aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ankcta spune:
Moni lasa stresul! Esti pe val , vezi k poti aduce inca 2 dupa tine de la tara, stiu k poti. Am o presimtire la tine k vei ajunge curand 3 in 1
emilia.m spune:
Walkiria, multumesc de raspuns. Am facut azi dimineata la Synevo mutatia genei MTHFR ca nu era chiar un capat de tara suma de 270 ron. Ideea e ca eu nu stiu daca mie are de ce sa imi prescrie anticoagulant ca nu am antifosfolipidici, anticardiolipidici, lupici si analizele facute la Uscatescu sunt ok (proteina C si S sunt la limite dar in rest e ok, nu par sa fie probleme). De-aia parca ma tem sa trec pe Clexane asa fara macar o analiza care sa arate clar necesitatea. Dar daca imi zice sa fac am sa fac.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diaconmaria Fetelor, am facut o injectie de ovitrelle la 8.15! Acum sper sa infaptuiasca Dzeu minunea! Totusi nu inteleg: am 5 IA pe ciclu stimulat cu puregon si pregnyl si totusi niciodata nu am ramas... Fostul sot avea spermograma foarte ok... Deci... AMH-ul l-am facut la synevo si am avut rez <0.1 Dar aseara dr a zis ca ceva nu bate ca nu isi explica amh-ul mic pt ca am folicul de 18mm si endometru ok, trilaminar si cavitatea uterina foarte curata In 2009 la laparoscopie trompele erau curate si totul era ok Maria |
Exista posiblitatea de incompatibilitate in sensul ca e posibil ca organismul tau sa produca anticorpi antispermatici sau celule natural killer care sa respinga spermatozoizii sau embrionul. Exista din nefericire cazuri de infertilitate inexplicabila dar nu iti pierde speranta. Asta ii tot zic si Diarnyinei. Se poate intampla cand te astepti mai putin.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diaconmaria spune:
Emilia am facut anticorpii antispermatici si totul e ok...
Acum doar n-oi fi incompatibila si cu "donatorul", nu?
Poate cu fostul sot...
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor am trecut sa va salut si sa va las de milipsire.
Nu am citit din urma si nici nu am timp acum.
Ne mai citim maine.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diaconmaria Fetelor...dar daca nu am mucusul ala albus?!?! Maria |
nici eu nu il am albicios,al meu este lichid transparent
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
miha_23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
:) Da, poate si si incompastibilitate de acest gen Si astunci gigeii n'au nici o sansa Sau poti avea tu anticorpi antispermatozoizi Si atunci ori iei preseed ori faci IA Aspenter (75 mg) 1 pastila la 2 zile |
Buna,
Daca am anticorpi antispermatici tb sa iau preseed? Tot va aud de el dar nu stiam asta, cine mai are anticorpi antispermatici si a reusit prin folosirea preseedului?
Diaconmaria sa fie luna norocoasa pentru tine.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna