aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miha, dar tu nu esti la 7+ acum?
Ca eu te-am ajuns din urma conform semnaturii.

Pe mine m-au ajutat Sf Mihail si Gavril, ca le-am tot citit acatistul.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia ba da astazi am sarbatorit cu un somn bun intrarea in 7 saptamani.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna, fetele!

SURPRIZE, SURPRIZE!!! SUNT INSARCINATA!!!! Dupa aproape 4 ani de incercari esuate si cand aproape imi luasem gandul.
Inca sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred. Imi este frica si sa ma bucur, cu toate ca in sufletul meu sunt foarte fericita. Marti seara mi-am facut un test, asa, doar ca sa respect traditia lunara si aproape ca nu mi-a venit sa cred cand am vazut cele doua liniute. Am dat fuguta si am mai cumparat un test, ca sa ma asigur si acesta a fost la fel de pozitiv.
Azi mi-am recoltat sange pentru BetaHCG si maine am programare la eco.
Am ramas insarcinata in luna in care nu am urmat nici un tratament, nici macar progesteron nu am mai luat. Cum am aflat am bagat doua pastilute de utrogestan. Sper sa fie totul ok.
Eu am ovare polichistice si doctorii erau cam rezervati in privinta sanselor de a ramane insarcinata, mai ales ca nici sotul nu avea o spermograma prea reusita. Pentru mine este un mare miracol Ii multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria asta!

va pup si doresc tuturor aspirantelor sa traiasca emotia acestor clipe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dincaalina

Buna, fetele!

SURPRIZE, SURPRIZE!!! SUNT INSARCINATA!!!! Dupa aproape 4 ani de incercari esuate si cand aproape imi luasem gandul.
Inca sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred. Imi este frica si sa ma bucur, cu toate ca in sufletul meu sunt foarte fericita. Marti seara mi-am facut un test, asa, doar ca sa respect traditia lunara si aproape ca nu mi-a venit sa cred cand am vazut cele doua liniute. Am dat fuguta si am mai cumparat un test, ca sa ma asigur si acesta a fost la fel de pozitiv.
Am ramas insarcinata in luna in care nu am urmat nici un tratament, nici macar progesteron nu am mai luat. Cum am aflat am bagat doua pastilute de utrogestan. Sper sa fie totul ok.
Eu am ovare polichistice si doctorii erau cam rezervati in privinta sanselor de a ramane insarcinata, mai ales ca nici sotul nu avea o spermograma prea reusita. Pentru mine este un mare miracol Ii multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria asta!

Felicitari Alina!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! :)
Sa fie intr-un ceas bun!
Se pare ca asa se decid astia mici sa apara, atunci cand ne asteptam mai putin, nu le place de noi cand suntem stresate! :)
Curaj fetelor! Ii urmam Alinei!
Va pup

Mergi la inceput

Alina felicitari, sarcina usoara si la termen, negretoasa si in primul rand fara emotii.
Fetelor observati ca tot vin vesti bune, haideti inca mai este loc la odisee si eu inca am bratele deschise sa mai fur niste fete de aici.

7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

felicitari alina

toate fetele raman insarcinate acum . miracol . asta ne da speranta si noua . poate e de bine si pentru veteranele acestui forum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetelor.
Moni05 imi place de tine si de gandirea ta, uite eu ma gandesc ca poate am reusit sa raman gravi pentru ca am crezut si cred mult in DD si am tot mers la un preot de vreo 2 ani, nu mi-a ramas nici o zi neplatita ca sa nu se roage pentru mine, iar cand am fost in concediu am fost la foarte multe biserici si manastiri.
Stiti ca se spune ca atunci cand intri intr-o bisrica sa spui Crezul, Tatal nostru si sa iti pui o dorinta, ei bine eu asa am facut si l-am pus si pe sot in tema, am fost la manastirea namaiesti care are icoana facatoare de minuni si care se spune ca ajuta femeile care nu pot avea copii, am fost la mormant la parintele Arsenie la manastirea Prislop si am luat ulei din candela parintelui care se spune ca vindeca ce ai bolnav, poate vi se pare absurd eu m-am dat cu el pe burta.
Nu stiu ce a ajutat mai mult detasarea din luna in care am ramas sau ceea ce am facut in concediu.
Isa iubita tu faci ceea ce simti tu ca trebuie sa faci, ai mare grija pune-l la incercare in perioada asta ca sa vezi cat de mult e alaturi de tine.
Fetelor nu mai stiu exact ce am mai citit ca sunt dupa o repriza de somn si va imaginati cum sunt, plus am o mica durere de cap care vad ca vine la mine dupa amiaza.
Nu am mai fost marti la spital, incerc sa rezist pana vineri seara cand am programarea la cabinet ca am zis ca daca ma duceam la spital sigur eco de acolo nu e asa de performant ca cel de la cabinet si imi spunea ca nu bate inimioara si iar intram in panica si stres.
Mai bine sa mai treaca putin timpul sa aiba timp bebe sa creasca ca sa nu ii mai dea emoti lui mami.
Va pup

6+

Mihaela, eu mai citesc Acatistul Sf Stelian ocrotitorul copiilor si Acatistul Maicii Domnului.
Unde este manastirea Prislopului?

Si draga mea, bebelusul tau este perfect sanatos, voinic si frumos si are nevoie de tine calma, relaxata si increzatoare!

Si tu si Emilia si toate gravidutele noastre veti avea perfecti si totul va fi bine, in curand ne veti da sfaturi de mamici.
Sa ne povestesti maine cand vii de la gineco, care mai este statusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dincaalina

Buna, fetele!

yuhuuuu
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie intr-un ceas bun!!!!
Doamne ce bine
asta ma ajuta si pe mine sa mai sper

ai grija de tine!!!

Mergi la inceput

Moni 05 Manastirea Prislop si mormantul Parintelui Arsenie Boca se afla la 13 km de Hunedoara, e superb.
Dar uite pentru cei sau cele care pot ajunge la Namaiesti ce scrie despre biserica si icoana, eu am ramas profund impresionata de bisericuta si icoana, am facut poze dar chipul Maicii Domnului din icoana nu iese in poze.
http://www.crestinortodox.ro/icoane-facatoare-minuni/icoana-maicii-domnului-la-manastirea-namaiesti-119788.html

7+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni 05 Manastirea Prislop si mormantul Parintelui Arsenie Boca se afla la 13 km de Hunedoara, e superb.
Dar uite pentru cei sau cele care pot ajunge la Namaiesti ce scrie despre biserica si icoana, eu am ramas profund impresionata de bisericuta si icoana, am facut poze dar chipul Maicii Domnului din icoana nu iese in poze.
http://www.crestinortodox.ro/icoane-facatoare-minuni/icoana-maicii-domnului-la-manastirea-namaiesti-119788.html

7+

Pfff in Hunedoara ajung mai greu, poate il conving pe sot sa ne aventuram intr-o mini vacanta.
Insa la Namaiesti as merge chiar in weekend-ul acesta, ca tot plecam la munte diseara, la intoarcerea spre casa facem un mic ocol pe la Campulung.
Apai chiar ca nimic nu e intamplator!

Mergi la inceput