aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionescu.isa Maria iesi la un film, vorbeste cu o pritena, plimba-te pur si simplu...Trebuie sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi si sa te sustina!Daca mai tii legatura cu fostul sot, incearca sa discuti cu el poate acum te intelege si-ti poate oferi un umar de sprijin...Nu stiu...zic si eu...DAR IMPORTANT E SA NU TE COMPLACI IN STAREA ACTUALA!! |
Isa, iti voi raspunde mai tarziu la mail.
Da, stiu...
Nu vreau sa mai discut cu el aceste probleme...
moni05 spune:
Bine v-am regasit dragele mele, si la multi ani pentru cele care si-au sarbatorit ieri ziua de nume!
diaconmaria inteleg foarte bine ce simti am cazut de atatea ori in butoi si totusi am iesit. Eu chiar cred ca tot ceea ce ni se intampla bun, rau se intampla cu un motiv, si anume acela de a ne conduce catre calea cea mai buna pentru noi, de a ne conduce pe drumul pe care trebuie sa il urmam si care ne aduce fericirea.
Stiu ca suna utopic, si ca e greu sa si simti asta chiar daca o gandim, insa mie cel putin, viata mi-a aratat ca toate suferintele m-au dus catre o fericire foarte mare! Asa este si in cazul bebeilor, in ciuda esecurilor si a durerii care pune uneori stapanire pe sufletul nostru si parca nu vrea sa mai plece noi trecem prin durere o asimilam si mergem mai departe, facem pasul urmator.
Citind aproape toate capitolele acestui topic, am "cunoscut" femei care au trecut prin multe faze de suferinta si esec, si dupa ce le-au trait, le-au depasit, au ramas insarcintae fix atunci cand nu se mai asteptau!
Eu am invatat pe propria piele ca este crucial sa ne pastram optimismul, increderea si speranta, chiar daca doare, tragem aer adanc in piept privim in oglinda si spunem "devin mama", si repetam pana ne intra bine in cap ca vom ajunge si noi in acel punct!Pentru ca vom ajunge Maria acolo!
Nu-ti pierde credinta!
Esecurile de a concepe si suferinta m-au adus mai aproape de Dumnezeu, merg la biserica, mi-am gasit un duhovnic minunat, pe sufletul meu.
Traiesc si percep altfel slujbele si spusele preotului. Ma simt mai bine cand mg la biserica si ascult slujba, si crede-ma nu eram genul de om care sa tina posturi si sa mearga constant la biserica, iar acum asta imi aduce alinare si incredere.
Mai mult decat atat, fetelor va sfatuiesc daca aveti cum, sa mergeti la un psiholog. Eu merg de aproape un an, si ma ajuta foarte mult, am creat in jurul meu un mediu de suport, format din biserica, terapeut si oameni care ma inteleg si ma accepta cu toate fazele prin care trec, fara sa ma judece sau sa invarta cutitul in rana.Intr-adevar sotul meu are un rol major in tot acest proces, dar uneori nu este suficient pt ca si sotii nostri sufera dar intr-un altfel.
E normal sa cadem in butoi, sa plangem, sa suferim, dar dupa ce terminam de plans GATA, ne spalam pe fata si mergem mai departe! Avem o viata intreaga inainte, o viata in care ne vom naste, iubi si creste copii, o viata in care vom face sacrificii ca ei sa apara, si vom face sacrificii ca ei sa fie sanatosi, fericiti si bine educati.
Iesi din casa, mergi la un film, fa ceva care sa te deconecteze, plangi si urla cand simti asta oricat de stupid ar parea si apoi mergi mai departe!
Nu treci singura prin asta ii ai pe cei dragi si ne ai pe noi care te intelegem ffff bine!
Mai ai putina rabdare, vei vedea ca va aparea curand!
moni05 spune:
[tube][/http://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U]
In spiritul celor spuse mai sus. :) Sper ca merge linkul.
moni05 spune:
citat din mesajul lui ionescu.isa Buna fetelor!.Nu i-am zis fostului sot de hotararea luata, i-am zis sa incercam sa o luam de la inceput, cu pasi marunti, sa vedem incotro ne indreptam...Am noroc ca parintii ma sustin si am in ei un exemplu ca se poate...Ma uit spre viitor cu speranta si poate va veni si ingerasul...Maria, iesi imediat din butoi si mobilizeaza-te!!Ma mira hotararea ta de a nu mai continua dupa ce ti-ai facut injectia, dar sper ca te-ai gandit bine! Ma rog ca valurile vietii sa devina cat mai line pt toata lumea. Am gasit aici numai fete minunate, carora le multumesc pentru sfaturi si pareri...Acum fug iar la munca si ne auzim mai tarziu |
Isa tu stii cel mai bine ce vrei, parerea mea este ca cel mai bine este sa pasesti cu grija inainte in ceea ce priveste relatia voastra!
V-am pupat pe toate si sa aveti o zi minunata!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Arunca butoiul anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
subscriu si eu la sfat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diaconmaria
Anca, nu te-ai schimbat deloc usor de zis... Maria |
Stiu ca este usor de spus,am trecut si eu prin asta de multe ori dar mai glumesc si eu cu voi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
draguta spune:
buna fetele
cine merge la mare weekend-ul asta? poate ne vedem pe acolo
eu se pare ca am trecut de ovulatie, sa iai un aspenter la cateva zile, voi ce ziceti?
emilia.m spune:
Eu zic sa iei un aspenter la 2 zile in perioada urmatoare, pana la test macar.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui draguta buna fetele cine merge la mare weekend-ul asta? poate ne vedem pe acolo eu se pare ca am trecut de ovulatie, sa iai un aspenter la cateva zile, voi ce ziceti? |
ah ce as mai merge!!! dar ma duc sa imi recuperez copilul de la munte ca mi-e dor de ea de mor
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Moni05 imi place de tine si de gandirea ta, uite eu ma gandesc ca poate am reusit sa raman gravi pentru ca am crezut si cred mult in DD si am tot mers la un preot de vreo 2 ani, nu mi-a ramas nici o zi neplatita ca sa nu se roage pentru mine, iar cand am fost in concediu am fost la foarte multe biserici si manastiri.
Stiti ca se spune ca atunci cand intri intr-o bisrica sa spui Crezul, Tatal nostru si sa iti pui o dorinta, ei bine eu asa am facut si l-am pus si pe sot in tema, am fost la manastirea namaiesti care are icoana facatoare de minuni si care se spune ca ajuta femeile care nu pot avea copii, am fost la mormant la parintele Arsenie la manastirea Prislop si am luat ulei din candela parintelui care se spune ca vindeca ce ai bolnav, poate vi se pare absurd eu m-am dat cu el pe burta.
Nu stiu ce a ajutat mai mult detasarea din luna in care am ramas sau ceea ce am facut in concediu.
Isa iubita tu faci ceea ce simti tu ca trebuie sa faci, ai mare grija pune-l la incercare in perioada asta ca sa vezi cat de mult e alaturi de tine.
Fetelor nu mai stiu exact ce am mai citit ca sunt dupa o repriza de somn si va imaginati cum sunt, plus am o mica durere de cap care vad ca vine la mine dupa amiaza.
Nu am mai fost marti la spital, incerc sa rezist pana vineri seara cand am programarea la cabinet ca am zis ca daca ma duceam la spital sigur eco de acolo nu e asa de performant ca cel de la cabinet si imi spunea ca nu bate inimioara si iar intram in panica si stres.
Mai bine sa mai treaca putin timpul sa aiba timp bebe sa creasca ca sa nu ii mai dea emoti lui mami.
Va pup
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos