aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miki, eu mai fac o ecografie vineri si dupa aceea Uscatescu e in concediu si mi-a zis sa merg pe 25-27 August. O sa merg pe 27 ca e luni si o sa fiu acolo pe la 6:30 dimineata ca de obicei. Deci daca vrei mergem atunci amandoua
de molipsire

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Miky eu zic sa nu astepti asa de mult sa mergi saptamana asta poate adica sigur iti da tratament in preconceptie, mai ales ca tu faci FIV si stimulare care afecteaza coagularea.parerea mea e ca o sa iti dea clexane inainte de sarcina, din momentul in care incepi stimularea sau faci FIV.
Emilia eu cand am vorbit ieri dupa amiaza cu Claudia asistenta a zis ca saptamana viitoare e doamna doctor, doar sa sun cu o zi inainte sa nu intervina ceva.
Eu azi nu stiu daca mai merg la eco la spital, baba imi face probleme si nu o pot lasa singura doar daca ma duc diseara dupa 9 dupa ce vine sotul acasa, sa vad cum ma simt atunci ca momentan nu imi e bine, ametesc foarte tare si sunt alba ca varul, mai devreme am luat vitaminele pe care le luam seara pana acum si am mancat in sila putina miere de albine, ma gandesc sa nu imi fi scazut glicemia.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele!
Ankcta multumim de cafeluta!
Alex binei ai venit acasa, multumesc din suflet pentru informatii! o sa mer joi dimineatza la dr Uscatescu sa vad ce imi zice, va tin la curent.
Moni tu ce mai faci?
Emi tu cand mergi la Uscatescu? poate mergem impreuna.

uite p-acilea pe la piatra neamt... unde ploua vesel si ma plictisesc
mai stam pana Duminica...
how boring...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hello, m-am intors din mini-concediu, dar am chestii de facut si sunt contra cronometru.
Emi, vremea a fost OK, ziceam ca nu a fost f cald, dar nu vroiam asta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miha, nu stiu ce sa zic.. s-ar putea sa lipseasca doar cateva zile din saptamana urmatoare sau sa nu stie asistentele de planurile ei... Nu doar mie mi-a zis sa nu vin sapt urmatoare ci inca unei paciente.
Miky, are dreptate MeAlex ca ar trebui sa te duci la Uscatescu cat mai repede ca e important sa incepi tratamentul cat mai devreme sa aiba timp sa-si faca efectul pana a FIV.

Maria_r, te asteptam la Odisee Buburuze de Martie-Aprilie 2013

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Da fetelor asa am sa fac o sa merg la Uscatescu cat mai repede, intre timp m-am programat si la Dr Avram de la MedCenter si o sa merg sambata sa vad si parerea dansei.
Moni vreau si eu sa ma plictisesc
Alex spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Mai am si eu sapt asta de concediu
Nu am nimic nou de zis...
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Buna fetelor. Va urmaresc de ceva timp, dar nu am indraznit sa intru...Vad ca unele dintre voi au cam aceleasi probleme ca si mine. Sa va spun povestea mea: am 29 de ani, iar acum 3 ani am ramas insarcinata cu sotul meu si eram amandoi ff fericiti...apoi s-a intamplat nenorocirea: mi-am pierdut ambii frati intr-un accident de masina iar eu am facut un avort spontan (eram in luna a4-a)...Nu pot sa va spun cum am trecut peste asta...am incercat sa raman iarasi insarcinata dar nu am mai reusit(toate analizele erau ok, dar pur si simplu nu se prindea). Acum cca un an si jumatate sotul a divortat de mine spunand ca nu poate sta langa o femeie care nu poate avea copii...Eu totusi vreau sa am un copilas asa ca am nevoie de sfaturile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

diaconmaria, vad ca si tu ai divortat...din aceleasi motive ca si la mine? Sper sa nu fiu indiscreta...dar parca mi-e si teama sa incerc o noua relatie. Am inteles ca ai un "donator".Face parte din viata ta sau e un necunosut?Te rog sa-mi raspunzi pe ionescu_larissa20@yahoo.com daca aici e prea greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna

la mine urmeaza ovulatia, acum ca am luat preseed-ul am un mucus elastic 10cm( scuzati detaliile)

va pe toate

Mergi la inceput