aspirante optimiste(803)!Felicitari maria-r!!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
ANI.G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mutatia homozigota de MTHFR creste nivelul de homocisteina, prin imposibilitatea fixarii vitaminelor din complexul B si atunci e nevoie de cantitati mari de B-uri. |
buna fetelor
scuzati ca dau buzna
a facut careva analiza Vitaminei B ?
is curioasa in caz de mutatii cam despre ce valori vorbim
o fi la limita minima sau muuuult sub ea ?
Despre infertilitate si nu numai :)
emilia.m spune:
MeAlex, bine ai revenit. Imi pare rau ca nu ai avut vreme buna, poate mai mergi un week-end cand se mai incalzeste putin.
Ana, felicitari pentru buburuza, chiar trece repede timpul
Apropos, ce simptome ai avut in sarcina? In primele luni ma intereseaza mai ales.
6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria-r VA multumesc din suflet fetelor. Sper sa fie bine.Liniuta e asa firava ca mi-e sa nu fie doar in imaginatia mea. Sotul zice ca si el o vede... eu stiu ce sa zic. Azi sunt ziua 29. testul de sarcina e unul no name. Astazi o sa-mi fac programare la ginecolog. LA beta nu stiu daca pot sa merg maine, iar miercuri e sarbatoare, nu cred ca se lucreaza. VA pup pe toate si va multumesc pentru felicitari. Doamne Isuse Hristoase iti multumesc si Tie Sfanta Fecioara Maria ! |
feicitari si sarcina usoara!!!!
nu degeaba spuneau eu k titlu asteapta gravidutze noi!( ade observa ca m vb la plural asha ca va astept!)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
diarnyina_s spune:
Neata fetelor,
Va pe toate. Sunt si eu pe aici, va citesc din umbra dar nu am nici o noutate.
maria-r spune:
Neata fete.
Ce m-am emotionat cand am vazut titlu...
Mi-am facut programare pe sapt viitoare la ginecolo, mi-a spus ca nu are rost mai repede.
VA pup pe toate de molipsire
miky82 spune:
Neatza fetele!
Ankcta multumim de cafeluta!
Alex binei ai venit acasa, multumesc din suflet pentru informatii! o sa mer joi dimineatza la dr Uscatescu sa vad ce imi zice, va tin la curent.
Moni tu ce mai faci?
Emi tu cand mergi la Uscatescu? poate mergem impreuna.